kadaka80 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Dell Ultrasharp U2311H http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23.html?keyphrase=Dell+Ultrasharp+U2311H+23 Οι μητρικές με P67 έχουν σαν κεντρικό πλεονέκτημα τις δυνατότητες του overclocking, ενώ το H67 προσφέρει την δυνατότητα χρήσης του κυκλώματος γραφικών της cpu. Μαζί με το P67 συνήθως επιλέγουμε επεξεργαστή της σειράς κ ακριβώς γιατί αυτοί έχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και κλοκάρουν αποδοτικά. Σου προτείνω να πάρεις τον 2500κ και να τον κλοκάρεις ελαφρά στα 4-4,5 Ghz. Είναι πολύ δροσερός και εύκολος Cpu και έτσι θα έχεις επιδόσεις ανώτερες του 2600. Ειδάλως κατά την γνώμη μου είναι τελέιως άστοχη η αγορά ακριβής μητρικής με επεξεργαστή που δεν τον εκμεταλεύεται και να σκάσεις τόσο λεφτά τζαμπα. Οσον αφορά τις μνήμες ,μια χαρά είναι απλά δεν έχουν σημαντική διαφορά απο τις 1333 πέρα του ότι βοηθάνε στο να υπερχρονίσεις σημαντικά το σύστημα. Α! για τον ssd κάποιος προηγουμένος είπε να περιμένεις λίγο. Νομίζω έχει δίκιο, καθώς αναμένονται νέα μοντέλα και σημαντική πτώση τιμών σύντομα. Και πάρε ένα εσωτερικό μεγάλο δίσκο (1 ΤB ), δεν είναι αρκετός ο χώρος των 120Gb του ssd ενώ από την άλλη o εξωτερικός παρά είναι αργός και αναξιόπιστος για να διατηρείς εκεί τα πάντα από τα αρχεία σου.
Panosliaki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Dell Ultrasharp U2311H http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23.html?keyphrase=Dell+Ultrasharp+U2311H+23 Οι μητρικές με P67 έχουν σαν κεντρικό πλεονέκτημα τις δυνατότητες του overclocking, ενώ το H67 προσφέρει την δυνατότητα χρήσης του κυκλώματος γραφικών της cpu. Μαζί με το P67 συνήθως επιλέγουμε επεξεργαστή της σειράς κ ακριβώς γιατί αυτοί έχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και κλοκάρουν αποδοτικά. Σου προτείνω να πάρεις τον 2500κ και να τον κλοκάρεις ελαφρά στα 4-4,5 Ghz. Είναι πολύ δροσερός και εύκολος Cpu και έτσι θα έχεις επιδόσεις ανώτερες του 2600. Ειδάλως κατά την γνώμη μου είναι τελέιως άστοχη η αγορά ακριβής μητρικής με επεξεργαστή που δεν τον εκμεταλεύεται και να σκάσεις τόσο λεφτά τζαμπα. Οσον αφορά τις μνήμες ,μια χαρά είναι απλά δεν έχουν σημαντική διαφορά απο τις 1333 πέρα του ότι βοηθάνε στο να υπερχρονίσεις σημαντικά το σύστημα. Δεν ξέρω να κάνω Ο.C οποτε δεν ασχολούμαι και δεν θέλω να μπαίνω και σε ρίσκα με αυτό...οποτε προσπαθώ να πάρω έναν πολύ καλο "επεξεργαστηπ" θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος χωρίς Ο.C.και πιστεύω ότι είναι μια χαρά αυτά p έχω επιλέξει.και έχουν και προοπτικές για το μέλλον πιστεύω.και επίσης ο 2600 8a έχει τρελες επιδόσεις δεν νομίζω να πω ότι...κατά κάποιον τρόπο μου κρατάει πίσω το σύστημα και χρειάζεται να μειώσω επιδόσεις σε παιχνίδια ktlp.mono όταν περάσουν χρονια......τώρα έχω διπύρηνο στα 3ghz να φανταστείς οποτε. Μετά από κάποιες προτάσεις το σύστημα πλέον είναι το εξής. 1.454.66 euro και με οθόνη αυτήν. http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=234&pd=20500 Ακούω απόψεις. PS.Ευχαριστώ πολύ rafail1994
Tony_Montana Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Άλλαξε κουτί, το έχω δεν θα το ξαναπερνα μαζεύει απειρη σκόνη. Πάρε πιο μικρό ssd. Λίγο πριν βγουν οι vertex 3, να πάρεις 200€ SSd είναι ακαιρο. Πάρε τον 2500 η 2500k Άκου τα παιδιά , ξέρουνε τι σου λένε. Τσάμπα τα λεφτά. Διάφορα δεν θα δεις. Οθόνη δε δουλεύει το link. Ριχτα σε ποντικι πληκτρολγια της προκοπης τα υπόλοιπα. Πάρε και ένα bluray drive να γουσταρεις. Βασικά πολλά λεφτα, άχρηστη ισχύς, και σημαντικες ελειψεις για μένα. Ps Όταν ακούω pc για Ίντερνετ ταινίες μουσική κάπου χωμενη και την λέξη gaming και στη συνθεση βλεπω τέτοιες κάρτες κάτι με πιάνει ρε παιδιά. Π€&)@(-%να κρίση. Το λιγότερο ζηλεύω
Valoel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 πάρε τον 2600 και μην ακούς κανέναν, και χωρίς o/c θα είσαι άρχοντας !!!
Asta_na_Pane Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μην πάρεις ssd τώρα αλλα περίμενε τους καινούργιους. Βάλε τον 1TB HDD προσωρινά. Πάρε modular PSU (H650 νομίζω λέγεται της Corsair) στα ίδια λεφτά (εκτός και αν για κάποιο λόγο χρειάζεται το μεγαλύτερο). Πάρε τον 2500κ. Bluray μην πάρεις - δεν έχει λόγο ύπαρξης εκτός και αν είσαι από αυτούς που βλέπω μέσα σε κάτι μαγαζιά (video club τα λένε ακόμα νομίζω) να ψάχνουν για ταινίες. Μην σου πω μην βάλεις ούτε DVD (εγώ που έβαλα στο νέο pc το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές σε 1 χρόνο και η μία ήταν για να δω αν δουλεύει), εκτός και αν θες να καις κανά cd οπότε οκ.. Οθόνη πάρε την U2311h. Το κουτί προσωπικά μ αρέσει αλλά w/e.
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω με όσους λένε να αλλάξεις CPU και να πάρεις τον 2500κ. Με τα χρήματα που γλυτώνεις και αφού είπες ότι θες να βλέπεις ταινίες HD πάρε ένα BD Rom http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/LG-Internal-Blu-Ray-Combo-Drive-CH10LS20-CH10LS20-AUAR10B.htm Αλλά δεν θα συμμφωνήσω για τον SSD και όσους λένε να περιμένεις. Οι Intel που βγαίνουν κάθε άλλο παρά πτώση τιμών θα φέρουν.Δεν μιλάω για την πτώση τιμών που έρχεται με το πέρασμα του χρόνου. Εκτός και να θές να περιμένεις για κανένα 6μηνο να πέσουν οι SSD 10-20 ευρώ. Αλλά και τότε (και να με θυμάστε) θα υπάρχουν φωνές που θα λένε μην πάρετε SSD 100-160GB έρχονται οι κανούργιοι με μεγάλες χωρητικότητες 200-300GB. Αν λοιπόν σε παίρνει οικονομικά βάλε από τώρα SSD και δεν θα χάσεις. Για case αv σου αρέσει το HAF ok! Αλλιώς κοίτα και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm
yiannis_1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μην σου πω μην βάλεις ούτε DVD (εγώ που έβαλα στο νέο pc το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές σε 1 χρόνο και η μία ήταν για να δω αν δουλεύει), εκτός και αν θες να καις κανά cd οπότε οκ.. Και το λειτουργικό πως θα το περάσει. :P
Panosliaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα k πάλι σας γράφω από την δουλειά. Λοιπόν bluray δεν θα πάρω κα den το χρειάζομαι καθόλου. Οθόνη έλεγα την dell. Επίσης βλέπω γίνετε "μαγαλο" θέμα με τον 2600....εγώ αυτόν θέλω να πάρω γιατί αφού θα δώσω τόσα λεφτά για PC θέλω να έχω το κάτι παραπάνω. Επίσης Έλεγα να πάω σε Full tower και όχι σε midi για να έχω πολύ χορό και καλύτερο air flow. Επίσης Tony_Montana δεν μπορώ να καταλάβω όταν λες ότι eχώ σημαντικές elipsseis...εγώ δεν τον βλέπω αυτό...αν θα ήθελες παρακαλώ ας μου τις πεις και εμενα. K επίσης δεν είναιη σε καμια περίπτωση άχρηστη ισχύς.Επίσης τα λεφτά είναι "arketoutsika" αλλα δεν φτιάχνω PC κάθε 1-2 χρονια οποτε θέλω να είναι γερο και να έχει προοπτικές gia αναβάθιση ktlp. Ποντίκι και πληκτρολόγιο έχω,όπως και ηχεία έχω τα logitech z-5500.τώρα όσο για τον SSD δεν θέλω να περιμένω.
kadaka80 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ο.κ δεν θα συνεχίσω την συζήτηση για τον επεξεργαστή. Απλά το πρότεινα γιατί προσωπικά θεωρώ τον 2500κ ανώτερο από τον 2600 και ας είναι 100€ φθηνότερος. Τεσπα, για την οθόνη έχεις και αυτή την επιλογή για αγορά αν σε ενδιαφέρει. Ομαδική Τέλος αν θες το απόλυτο όσων αφορά ssd πάρε αυτόν : http://www.skroutz.gr/s/294086/Crucial-RealSSD-C300-128GB.html Αυτά από μένα και καλές αγορές.
Panosliaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ο.κ δεν θα συνεχίσω την συζήτηση για τον επεξεργαστή. Απλά το πρότεινα γιατί προσωπικά θεωρώ τον 2500κ ανώτερο από τον 2600 και ας είναι 100€ φθηνότερος. Τεσπα, για την οθόνη έχεις και αυτή την επιλογή για αγορά αν σε ενδιαφέρει. Ομαδική Τέλος αν θες το απόλυτο όσων αφορά ssd πάρε αυτόν : http://www.skroutz.gr/s/294086/Crucial-RealSSD-C300-128GB.html Αυτά από μένα και καλές αγορές. Εξήγησε μου πως γίνετε να είναι ανώτερος ο 2500k από τον 2600 πραγματικά....να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κάνω OC...οποτε αν μου λες τον 2500k για OC τότε άκυρο τελείως. Επίσης για οθόνη είμαι ανάμεσα σε αυτή την Dell p είπε εσύ όπως k πολλοί άλλοι και ανάμεσα σε αυτήν εδώ την LG που είναι και LED ( στα ίδια λεφτά και οι 2 ) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0536616&catid=030100 Αύριο το πρωί θα πάω να ρωτήσω κιόλας να μου πουν ακριβώς τις διαφορες.
Tony_Montana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 να παρεις τον 2600 και να μην ακους κανενα ,μην σου πω οτι ειναι και λιγος. ΕΙδικα οταν θα βγουν οι Ivy Bridge η αν ειναι αληθεια αυτα για τους Bulldozer ,εκει θα δεις ποσο λιγος θα είναι. Φυσικα οχι στο internet, και σε fb,msn ,ταινιες και παιχνιδια σε ποιο βαριές εφαρμογές που ξέρεις εσύ και αξίζει ο 2600 τα 100Ε παραπάνω απο τον 2500. SSD κακως σου ειχα προτεινει να παρεις πιο μικρό, βασικα επειδη θα γλυκαθεις με τον SSD, μετα τον απλο ,θα θες να τον πετάξεις, οποτε αν μπορείς να κοψεις απο αλλου και να παρεις πιο μεγαλο SSD θα ηταν ακόμα καλυτερα. γιατι οταν θα βγουν οι vertex3 που θα παρεις αργοτερα και θα βαλλεις εκει το λειτουργικο σου και τον παλιο SSD θα τον εχεις για backup. Κουτι επειδη το HAF 932 το χω και γω και εχω παραπονο οτι μαζευει απειρη σκόνη, νταξει δεν παιζει ρολο ειναι μεγαλο ειναι και coolermaster ,λεει και full διπλα ,σιγα τη σκονη ομως. Σιγα το κριτηριο για να μην παρεις ενα τουμπανο κουτι που μοιαζει και με μπιντονι απο στρατιωτικο χαμερ. Εξαλου μπορει να μην εισαι ουτε τελειωμανης,ουτε μιζερος, ουτε τεμπελης σαν και μενα και να μην σε πειραζει να το ανοιγεις μια φορα τη βδομαδα να το ξεσκονιζεις. Οσο για την οθονη ,παρε την LG που αγαπας, Οσο και `ναι σε ολες τις μεγαλες αποφασεις της ζωης μας το συναισθημα μαχεται με την λογικη. Μην κοιτας τωρα πανελ, γωνιες θεασης ,χρωματα κτλ. Εγω λεω να εισαι ο εαυτος σου και να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου - να παρεις την LG. Μην ξεχνας οτι λεει και Led. ΑΛλο να μπει ενας σπιτι και να του λες" πηρα την Dell με τον Ips ",ΘΑ σου πουνε μα καλα τι ειναι αυτο! Ενω αμα πεις το "Led" ειναι μαγικη λεξη ,για οθονες και τηλεοράσεις ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. και αυτα που σου ΄πα για extra Ποντικια mousepad για gaming & keyboard και BLuRay, Ups κτλ ειναι δικες μου κουταμαρες ,παρασυρομενος απο το μαρκετινγκ και τη ματαιοδοξια μου. Αχρηστα πραγματα σε pc 1300E.
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Οσο για την οθονη ,παρε την LG που αγαπας, Οσο και `ναι σε ολες τις μεγαλες αποφασεις της ζωης μας το συναισθημα μαχεται με την λογικη. Μην κοιτας τωρα πανελ, γωνιες θεασης ,χρωματα κτλ. Εγω λεω να εισαι ο εαυτος σου και να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου - να παρεις την LG. Μην ξεχνας οτι λεει και Led. ΑΛλο να μπει ενας σπιτι και να του λες" πηρα την Dell με τον Ips ",ΘΑ σου πουνε μα καλα τι ειναι αυτο! Ενω αμα πεις το "Led" ειναι μαγικη λεξη ,για οθονες και τηλεοράσεις ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. Υποτίθεται είμαστε ένα ψαγμένο forum και οφείλουμε όποιον ζητάει βοήθεια να τον καθοδηγούμε σωστά. Με βάση αυτό φίλε Tony θα σου έλεγα πώς είναι τελείως λάθος το σκεπτικό σου. Εδώ δεν είμαστε η μάζα που θα δεί γραμμένο το LED ή το "Full HD 1080p" σε οθόνες "19-20-24" και θα ψαρώσει από τα κόλπα του μάρκετινγκ. @Panosliaki Πάρε την Dell και όποιος σου πεί κάτι (που αμφιβάλλω) πές του απλά ότι είναι Dell. Για case αφού θές full θα σου πρότεινα να δείς τα παρακάτω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-X-Case-RC-942-KKN1.htm http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20186&cat=1
instinct21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 φιλε Πανο επειδη βρισκομαι στη ιδια ακριβως θεση με εσενα με τι ιδιο budget Link (σε νιωθω απολυτα) και μετα απο πολυ μελετη εχω να σου πω τα εξης πανω στη συνθεση σου: 1) το haf 932 καλο χρυσο αλλα δε παυει να ειναι κουτι διετιας. Εχει βγει το επομενο μοντελο το Haf x το οποιο απλα τα σπαει! Για μενα αξιζει να δωσεις μια μικρη διαφορα για ενα πραγμα που δεν αλλαζεται ευκολα και θα το βλεπεις για πολλα χρονια! 2)επεξεργαστη χωρις δευτερη σκεψη θα παρεις k ... 2500k η 2600k (επελεξε εσυ) Η διαφορα στη τιμη ειναι μολις 10 ευρω και απλα σου επιτρεπει να τον πας στο θεο... Να σε ενημερωσω οτι πλεον το overclocking δεν ειναι οπως παλια που επρεπε να εχεις γνωσεις και να ρισκαρεις! Πλεον μπαινεις στο bios, πατας auto overclock και το κανει αυτοματα η μητρικη χωρις κανενα απολυτως ρισκο!!! Ακομα και αν δε θες να το κανεις αμεσα, δωσε 10 ευρω (ελεος) για να εχεις τη δυνατοτητα και μονο να το κανεις στο μελλον αν θελησεις (που σιγουρα θα το κανεις μολις σιγουρευτεις για τα λεγομενα μου) 3)ssd εχεις διαλεξει σωστα τον vertex 2 πολυ καλος! Ωστοσο σε λιγο καιρο οπως προαναφερθηκε θα βγουνε οι καινουριοι ssd3 και υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να φτηνυνουν οι "παλιοι" η να ειναι αρκετα καλυτεροι οι "νεοι" !!! Σκεψου το και κρινε εσυ δεν παιρνω θεση! 4)οθονη πας για την Dell χωρις καν να το σκεφτεσαι! Θα ευγνωμονεις το φορουμ μολις δεις ποιοτητα χρωματων! Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει αλλη!!! Υπογραφω 5)μνημη ram εννοειται οτι εκανες καλα που εβαλες 8gb (αν και λιγο ακριβες οι συγκεκριμενες) 6)blu-ray απλα αχρηστο (για εμενα τουλαχιστον) 7)η καρτα γραφικων που διαλεξες ειναι τερας οκ! Εσυ εισαι extreme gamer? Αν ναι βαλε gtx 570 Αν οχι νομιζω οτι μια 6850 σε καλυπτει απολυτα! Η καρτα γραφικων αναβαθμιζεται ευκολα και γρηγορα! Σε 1-2 χρονια θα εχουν εξελιχθει τοσο ωστε να μη σε συμφερει να βαλεις αλλη μια cf/sli! Θα αναγκαστεις να βαλεις μια καλη της εποχης! Επισης ειναι γνωστο οτι καλυτερα μια high end gpu παρα δυο μετριες σε cf/sli! κοιτα και μια λιστα με τις high end καρτες για να μη νομιζεις οτι η 6850 ειναι ασχημη! Νομιζω οτι απο εδω μπορεις να εξοικονομησεις καποια χρηματα και να τα ριξεις αλλου που η διαφορα πραγματικα θα μετρησει! Το ιδιο πιστευω και για το τροφοδοτικο! Ενα 600ρι σε καλυπτει μια χαρα ακομα και για dual gpu! Σκεψου τα και θα ηθελα να μαθω τι αποφασισες και τι πηρες! Κρατα μας ενημερους!
kadaka80 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Εξήγησε μου πως γίνετε να είναι ανώτερος ο 2500k από τον 2600 πραγματικά....να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κάνω OC...οποτε αν μου λες τον 2500k για OC τότε άκυρο τελείως. Επίσης για οθόνη είμαι ανάμεσα σε αυτή την Dell p είπε εσύ όπως k πολλοί άλλοι και ανάμεσα σε αυτήν εδώ την LG που είναι και LED ( στα ίδια λεφτά και οι 2 ) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0536616&catid=030100 Αύριο το πρωί θα πάω να ρωτήσω κιόλας να μου πουν ακριβώς τις διαφορες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας από το κατάστημα και να δεις τα δύο μοντέλα εν λειτουργία με τα ίδια σου τα μάτια και κατά προτίμηση αν γίνεται δίπλα - δίπλα. (Όταν λες θα πας να ρωτήσεις τι έννοεις, εδώ σε αυτό το forum τι κάνεις ?!) Για το ερώτημά σου πως να το εξηγήσω σε κάποιον που και δεν έχει ιδέα και προφανώς δεν ενδιαφέρεται να μάθει. Είναι προσωπική άποψη μου και πίστεψε με την έχω μελετήσει αρκετά την άποψη αυτή. Ο ένας cpu έχει Hyperthreading, 100Mhz και 2MB εξτρά cache και ο άλλος έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Για εμένα αυτό είναι σημαντικότερο γιατί μπορώ με 10 λεπτά ασχολίας να τον φθάσω να δίνει πολύ παραπάνω από τον άλλο με ασφάλεια και χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία.
Panosliaki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Βασικά ο φίλος από πάνω είπε ότι μπορώ να πάρω με 10 euro πχ τον 2600k...που μπορώ να τον βρω ? γιατί στο πλαίσιο k "μουλτιραμα" μονο τους απλούς έχουνε χωρίς το K. Επίσης μάλλον λέω και εγώ την dell χωρίς να την έχω δει. Πήγα στα "μουλτιραμα" κα ηρώτησα για το σύστημα ktlp k το είπα ότι κάποια στιγμή θα βάλω άλλη μια ίδια κάρτα γραφικών k μου είπε ότι χρειάζομαι τροφοδοτικό γύρο στα 1000 watt...ισχύει ? lol Επίσης πια η διαφορα αυτού http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-X-Case-RC-942-KKN1.htm ΜΕ αυτού εδώ ? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm Επίσης το παιδί από πάνω είπε ότι μονο από το βίος πολύ εύκολα θα μπορώ να τον κάνω OC...τότε θα πάρω τον 2600k ...αλλα που θα τον βρω? Δεν έχω κάνει ποτε OC αλλα αν είναι έτσι εύκολο ok. Παρακαλώ δώστε μου λίγες απαντήσεις σε αυτά.Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.