Προς το περιεχόμενο

Καινούριο tower με 1297 euro

Panosliaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.

Μετά από αρκετά χρονια ήρθε η ώρα να πάρω καινούριο PC.

Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτά εδώ τα παρακάτω

Παρακαλώ οποιος ξέρεις ας μου τα σχολιάσει και οποιαδήποτε αλλαγή δεκτη.

Επίσης θέλω να πω ότι η σύνθεση θέλω να δέχεται direct 11 μνήμες μέχρι και 2300 ταχύτητα .sandy bridge ktlp γενικά θέλω να έχω σχεδόν τα τελευταία p έχουν βγει.

Επίσης σε 1 χρόνο ίσος βάλω άλλη 1 ίδια κάρτα γραφικών για να έχω 2 και να ανεβάσω την mnhm ram.

Ευχαριστώ.

post-208602-0-28808100-1296219532_thumb.png

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μ'αρεσει η συνθεση σου. Ισως έκοβα λιγο απο το κουτι για να κανω τα 2*2 Gb ram -> 2*4 (και να βαλεις μετα αλλη μια 4αρα και να πάει 12gb και triple channel) :rolleyes: Κατα τ'αλλα αψογος κατ εμε.

Δημοσ.

ειναι ευκαιρια να βαλεις αλλα 4 GB μνημης τωρα που ειναι ΠΑΜΦΗΝΕΣ!!!

ασε τον SSD για την ωρα. παρε εναν samsung 1TB με 60 ευρω. δωσε αλλα 50 ευρω για μνημη και περιμενε εναν μηνα για τους καινουργιους SSD απο την ιντελ....

Δημοσ.

ασε τον SSD για την ωρα. παρε εναν samsung 1TB με 60 ευρω. δωσε αλλα 50 ευρω για μνημη και περιμενε εναν μηνα για τους καινουργιους SSD απο την ιντελ....

+1 για τον ssd. Δεν παρατηρησα καν οτι λειπει ο "απλός" σκληρος.... :confused:

επιμένω πάντως για τις μνήμες... :-D

Δημοσ.

+1 για τον ssd. Δεν παρατηρησα καν οτι λειπει ο "απλός" σκληρος.... :confused:

επιμένω πάντως για τις μνήμες... :-D

Δεν χρειάζεται μηχανικό δίσκο

Δημοσ.

Έχω εξωτερικό σκληρό 1TB οποτε θέλω ένα καλο SSD για το σύστημα μου μονο.

οι καινούριοι SSD p λες δεν νομίζω να έχουν τρελες διαφορες

Τώρα όσο για τις μνήμες...για να μπορώ να πάρω μητρική με triple chanel από ότι βλέπω θέλω πάνω από 300 euro μητρική...λογικά

Δημοσ.

Δεν μας είπες τι θα το κάνεις το μηχάνημα.

Έχεις σκοπό την αγορά να την κάνεις εξ' ολοκλήρου από το πλαίσιο και να στο συναρμολογήσουν αυτοί ?

Οθόνη γιατί όχι την Dell ultrasharp ? Στα ίδια λεφτά με ανώτερο πανελ

Δημοσ.

Δεν μας είπες τι θα το κάνεις το μηχάνημα.

Έχεις σκοπό την αγορά να την κάνεις εξ' ολοκλήρου από το πλαίσιο και να στο συναρμολογήσουν αυτοί ?

Οθόνη γιατί όχι την Dell ultrasharp ? Στα Στα ίδια λεφτά με ανώτερο πανελ

καταρχήν η del δεν είναι LED....+ ότι αγαπάω LG + ότι σιγά τις διαφορες λογικά

Επίσης ναι θέλω να μου το συναρμολογήσουν αυτοί.

το PC πάει για Internet/Games/Ταινίες HD/Μουσική ( πήρα και τα logitech z-5500 ) :P

γενικά είναι για όλa απλά είμαι και λιγάκι απαιτητικός :P θέλω καλο PC

Δημοσ.

Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι Led = ανώτερη ποιοτικά.Tο led αναφέρεται μόνο στην πηγή φωτισμού που βρίσκεται πίσω από το πάνελ. Το ίδιο το πανελ είναι TN.

Η Dell που αναφέρω έχει Ips. Αν δεν γνωρίζεις τις διαφορές ψάχτο λίγο και θα βγείς κερδισμένος.

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα πως έχεις τον 2600 μαζί με P67. Γιατί? Ποιος ο λόγος. Αφου δεν θα μπορείς να κάνεις αξιόλογο O.C με τον 2600. Έχεις σκοπό να κάνεις Ο.C ?

Αν όχι τι τις χρειάζεσαι τις κλοκο μνήμες στα 1600

Μάλλον εννοούσες τον 2600κ αλλά αυτός δεν υπάρχει στο πλαισιο.

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα πως έχεις τον 2600 μαζί με P67. Γιατί? Ποιος ο λόγος. Αφου δεν θα μπορείς να κάνεις αξιόλογο O.C με τον 2600. Έχεις σκοπό να κάνεις Ο.C ?

Αν όχι τι τις χρειάζεσαι τις κλοκο μνήμες στα 1600

Μάλλον εννοούσες τον 2600κ αλλά αυτός δεν υπάρχει στο πλαισιο.

δεν χρησιμοποιώ Ο.C.

και γιατί να μην έχω τον 2600 μαζί με P67 ? δεν υποστηρίζει η μητρική την δύναμη του 2600 ? δεν κατάλαβα καλά.

επίσης θέλω 8gb ram στα 1600 και όχι στα 1333 για πιο γρήγορες. και "γιαυτο" το λόγο πήρα και μητρική που να υποστηρίζει πάνω από 1333 mhz μνήμες.

Εγώ αντί για τον 2600 θα έβαζα τον 2500k.

+1 στην Dell u2311.

αν έχει ίδια τιμή και η dell dld 210 euro ok τότε ίσος είναι καλύτερη ...αλλα ξέρει κανεις κανένα μαγαζί στον πειραιά p να την έχει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...