jumper_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον πηγαινω στο Εφαρμογες > Κεντρο λογισμικου UBUNTU > Ληψη Λογισμικου και προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη(το κανει για ολες) και μου βγαζει το εξης μυνημα Απαιτεί την εγκατάσταση μη-έμπιστων πακέτων Η ενέργεια αυτή θα χρειαζόταν την εγκατάσταση πακέτων από μη-πιστοποιημένες πηγές. Τι μπορει να φταιει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ποια εφαρμογη προσπαθεις να εγκαταστησεις? Καλο ειναι να κανεις τις προσθαφαιρεσεις που θες μονο απο το synaptic και οχι απο τις διαφορες κινεζικες απομιμησεις που κυκλοφορουν, πχ κεντρο λογισμικου. Ενας πολυ καλος οδηγος εδω http://www.ubuntugeek.com/synaptic-package-manager-beginners-guide-for-ubuntu-users.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumper_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 μου βγαζει ακριβως το ιδιο ομως και κατα την εγκατασταση των ενημερωσεων! πφφφ τι μπορει να φταιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ποια εφαρμογη προσπαθεις να εγκαταστησεις και σε ποιο repo την βρηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumper_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 αρχικα μου το εβγαλε στο gimp.. τελικα το εγκατεστησα απο το sunaptic... αλλα μου το εβαζε σε οποιαδοιποτε εφαρμογη πηγαινα να κατεβασω..το χειροτερο ειναι οτι τωρα που πηγα να εγκαταστησω τις ενημερωσεις μου το εβγαλε και εκει.. :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 >gedit /etc/apt/sources.list και πόσταρε μας τα περιεχόμενα του αρχείου. Από κει θα φανεί τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.