Προς το περιεχόμενο

sony ericsson xperia x10 mini vs zte blade

theo93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για τους κοινούς θνητούς που έχουν δίκτυο Cosmote (και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η επιλογή Blade) έχετε κάτι στα υπόψιν σας; Έχει κυκλοφορήσει το Racer. Τι λέει αυτό; Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Για τους κοινούς θνητούς που έχουν δίκτυο Cosmote (και ως εκ τούτου δεν υπάρχει η επιλογή Blade) έχετε κάτι στα υπόψιν σας; Έχει κυκλοφορήσει το Racer. Τι λέει αυτό; Ξέρει κανείς;

Τι εννοεις οτι δεν εχεις επιλογη blade; Αν εννοεις οτι δινεται μονο μεσω wind με προγραμμα, δεν ειναι ετσι. Απο τη wind μονο σαν συσκευη πωλειται, δεν εχεις καμμια υποχρεωση στην εταιρια.

Εκτος αυτου απο την ιδια τη wind ειναι πολυ δυσκολο να παρεις, μονο λογω ελλειψης, οποτε ολοι ψαχνουν παραλληλες αγορες.

Δημοσ.

εγω παντος που το εχω βρει ειμαι καταευχαριτημενος ,και χωρις αλλαγη ρομ καθως περιμενο την επισημη αναβαθμηση που λενε οτι ερχετε τελος βδομαδας.αμα το βρεις φιλε απλα τσιμπατο!!!!!!! :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα κ από μένα. Έχω το ίδιο "θέμα" με τον Κώστα. Έχω επιδότηση από την Cosmote η οποία φέρνει μόνο το Racer.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει; (π.χ. σε σχέση με sony ericsson xperia x10 mini)

Για διευκόλυνσή σας:

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/zte-racer/prodmobai11512801.html

Δημοσ.

Α θελετε με επιδοτηση...

Γιατι και η wind το blade νομιζω το δινει χωρις επιδοτηση.

Οποτε για επιδοτηση το racer vs xperia mini, σχεδον στα ιδια ειναι, κοιτα λιγο αυτη τη σελιδα να δεις τις διαφορες τους.

http://www.91mobiles.com/compare/ZTE/Racer/vs/ZTE/Blade/vs/HTC+Mobiles/Wildfire.html

Δημοσ.

Αντι για επιδότηση πάρε έκπτωση στο λογαριασμό. Τα ίδια λεφτα είναι. Αγοράζεις το blade cash και ολα οκ.

BTW το Racer εχεο οθόνη resistive που συμένει οτι πρέπει να την πιέζεις για να καταλάβει οτι κατι γίνετε. Δεν ειναι πραγματικο touch.

Να προσθέσω οτι 3ης γνωστές μου (ναι με το που ειδανε ροζ android και μικρουλι - γλυκουλι ορμήξανε) δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με το X10 mini. Κανει πολλά restart μονο του σε ασχετες φάσεις. Δεν ξέρω αν πεσανε σε ελατωματική παρτίδα αλλα τραβάνε και 3-4 φορές την μέρα restart.

Δημοσ.

Πολυ σωστος ο orlox, ριξτε την επιδοτηση στο λογαριασμο ως εκπτωση, και παιρνετε τη λεπιδα να ησυχασετε. Καμμια σχση ουτε με το racer, ουτε με το mini.

Δημοσ.

Παίδες μέσα στον Ιούνιο θα βγει και το Zte Skate...Πολύ ωραίο εμφανισιακά αλλά απ' ότι έχω διαβάσει έχει λίιιγο χειρότερη ποιότητα κατασκευής από το Blade...(Παίρνεις μια θήκη και τελείωσες, και για τα 2). Τέλος πάντων για την τιμή τους μια χαρά είναι...Λοιπόν σαν χαρακτηριστικά το Zte Skate είναι αρκετά καλύτερο, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τιμή, SAR,κτλ. Πάντως έχω δει στο Youtube ότι έχει ενοχλητικό laggarisma στο μενού (και λογικά στις εφαρμογές). Αναμονή και βλέπουμε...Άλλωστε υπάρχει και το Huawei Ideos X5, κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα φθηνά smartphones και value for money της αγοράς αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικα το Χαβαη ειναι το ιδιο σχεδον με το blade, υπερτερει σε κατι, υστερει σε κατι αλλο (πχ εχει καλυτερη μπαταρια, αλλα δεν εχει ραδιοφωνο).

Απο τιμη; Εχει ανακοινωθει;

Δημοσ.

blade ------------------- x5

600mhz ---------------800mhz

150mb ----------------2gb

3.2mp -----------------5mp + flash

2.1 android ----------2.2 android

150e+ -----------------200e+

Δημοσ.

Νομίζω πως θ' αξίζουν τα 200€ για το συγκεκριμένο, και απ' ότι έχω δει σε βιντεάκια "τρέχει" αρκετά γρήγορα χωρις να κολλάει...

Μόνο η οθόνη τα χαλάει γιατί είναι λίγο ΓΤΠ...

Δημοσ.

blade ------------------- x5

600mhz ---------------800mhz

150mb ----------------2gb

3.2mp -----------------5mp + flash

2.1 android ----------2.2 android

150e+ -----------------200e+

Μια διορθωση, δεν ειναι 150mb, ειναι 512mb

Απο κει και περα λογικο ειναι, οταν το ενα βγηκε πριν 6 μηνες και το αλλο θα βγει σε ενα μηνα να εχουν αυτες τις διαφορες, που τα κανει και τοσο διαφορετικα στην τιμη το ενα 200+ ευρω, το αλλο ν ψαξεις λιγο το βρισκεις και με 120-130 ευρω.

Για αυτο ειπα οτι ειναι πανω κατω τα ιδια.

Πιστευω οτι καλυτερα ειναι να γινει συγκριση του Χ5 με το skate που θα βγει κι αυτο σε ενα μηνα και θα εχει πανω κατω τα ιδια λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...