Προς το περιεχόμενο

Antivirus για Server 2003 SBS

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά στο team!

Θέλω να στήσω στον server της εταιρίας μου ένα anti-virus. Έχετε να προτείνεται κάτι? Το λειτουργικό είναι Windows Sever 2003 SBS, μερικά trial που δοκίμασα μου είπαν ότι δε μπορούν να στηθούν στην συγκεκριμένη έκδοση των Windows, ενώ στο site έλεγε ότι είναι για server (πχ. το AVG Server Edition).

Δε θέλω να είναι free ή trial ή σπασμένο. Με ενδιαφέρει να είναι λειτουργικό, θα το αγοράσω.

Ευχαριστώ πολύ!

Κώστας

Δημοσ.

Εταιρεία μηχανοργάνωσης που εργάστηκα, έστηνε το Symantec Endpoint Protection στους πελάτες που ζητούσαν AV. Ο τεχνικός που το έστηνε μου είχε πει αρκετά καλά λόγια σε σχετική συζήτηση που κάναμε.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα αυτές τις λύσεις για antivirus συγκεκριμένα σε Windows 2003 SBS

Trend micro Worry-Free Business Security 7

Symantec Endpoint

Kaspersky Business Space Security

Έχω χρησιμοποιήσει Kaspersky και την παλαιότερη έκδοση της Symantec (corporate) σε Exchange και file server με την Kaspersky σαφώς καλύτερη.

Για την Trend Micro δεν έχω προσωπική εμπειρία να σου πω, αλλά προτείνεται σαν καλύτερη λύση για SBS 2003 εδώ.

Δημοσ.

Κι εγώ θα λεγα για το "Symantec Endpoint Protection" μιας και 2-3 εταιρίες του χώρου που τυγχάνει να γνωρίζω με αρκετό προσωπικό δείχνουν να το προτιμούν αλλά από ό,τι βλέπω απ το site είναι για 5+ licenses.

Δημοσ.

Το Trendmicro το εχω συναντησει σε πελατη μου με exchange και ειναι αρκετα καλο.Το θεμα ειναι σε μια μεγαλη κριση θα κανει την δουλεια του γρηγορα και σωστα οπως θα την κανει το Kaspersky ή το NOD ??

Δημοσ.

Το Trendmicro το εχω συναντησει σε πελατη μου με exchange και ειναι αρκετα καλο.Το θεμα ειναι σε μια μεγαλη κριση θα κανει την δουλεια του γρηγορα και σωστα οπως θα την κανει το Kaspersky ή το NOD ??

προς το παρών πάντως λειτουργεί μια χαρά! τώρα σε περίπτωση ανάγκης δε ξέρω πως θα αντιδράσει, πάντως μέχρι τώρα με το NOD32 ήμουν, καλό και αποτελεσματικό και αυτό, παρ όλα αυτά μας έσκισαν οι ιοί.. :/

Δημοσ.

Και εγώ θα σου προτείνω να δεις αυτά τα δύο. Kaspersky που είπες ήδη θα το δοκιμάσεις, και το symantec endpoint.

Και τα δύο είναι κορυφαία στο είδος. Δοκιμάζεις και βλέπεις.

Δημοσ.

ότι antivirus και αν εχω βαλει λειτουργεί κανονικα. Δε μπορώ να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα τους, ο server είναι μηχάνημα που δε το δουλεύει κανείς οπότε δε ξέρω καν αν επιβαρύνει το σύστημα ή όχι.

Το θέμα είναι άλλο, ΑΝ κολλήσω ιό τι γίνεται? Έχουμε ένα δίκτυο ανάμεσα σε μας και 3 εργοστάσια ακόμη. Το δίκτυο είναι μόνο για μας, αλλά πατάει πάνω στο internet. Δυστυχώς από αυτό κόλλησαμε ιό γι αυτό και έγινε format του server και ψάχνω κάποιο άλλο antivirus. Να πω ότι πριν είχαμε το NOD32. Τώρα βλέπω ότι περναώ antivirus αλλά δε σβήνουν τον ιό από τα data. Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...