lexmark Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Hello guys. Τον τελευταίο καιρό έχω "λιώσει" στο Battle for Wesnoth. Έχω τελειώσει το πρώτο campaign και έχω κατεβάσει 1 ή 2 ακόμα από τα addon. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο campaign ακόμα για κατέβασμα ή αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο παιχνιδάκι με αυτό για να το βάλω (κατά προτίμηση να είναι TBS ); Δεν ασχολούμαι πολύ με τα παιχνίδια (για να καταλάβετε ακόμα έχω το Diablo 2 και παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου) απλά κάτι για να περνά η ώρα μου. Κάτι απλό δηλαδή σαν το προαναφερόμενο παιχνιδάκι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Από όσο θυμάμαι, η τελευταία έκδοση έχει αρκετά campaigns, από πολύ απλά έως αρκετά σύνθετα. Έχεις τη stable (1.8.x) ή τη development (1.9.x); Τώρα, αντίστοιχο (αλλά εμπορικό, όχι freeware) θα σου πρότεινα Fantasy Wars και Elven Legacy (αυτό έχει και τρία expansions). Κατά καιρούς το gamersgate τα έχει σε προσφορά. Πολύ ανώτερα γραφικά, παρόμοιοι μηχανισμοί, tbs.
lexmark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Τη Stable (1.8) έχω. Τα ολοκληρωμένα campaigns και well balanced είναι σχετικά λίγα από ότι έχω δει. Τώρα κατεβάζω μερικά ακόμα. Θα δω και το Elven Legacy τι λέει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν περίμενα να το ήξερε κάποιος αυτό το παιχνίδι!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 To Fantasy Wars επειδή είναι λίγο παλιότερο, μπορείς να το βρεις πιο οικονομικά (Gamersgate, GOG, ενδεχομένως και αλλού). Ενδεχομένως να έχει ξεμείνει κάποια κόπια και σε καταστήματα, δες στο Skrutz. Το παιχνίδι έχει τρία campaigns (δύο προσβάσιμα εξ αρχής, το τρίτο αφού επικρατήσεις στα προηγούμενα), αρκετά μεγάλα και στο υψηλό επίπεδο δυσκολίας πραγματικά δε σηκώνει λάθη (για να διατηρήσεις έμπειρο στρατό και να παίρνεις το μέγιστο από τα bonus των αποστολών). Είναι κι αυτό hex-based, tbs, αλλά σε pseudo 3D, περιστρεφόμενος χάρτης κτλ. Αν βρεις κάπου φτηνά το Shattered Union (hex based, tbs) έχει ενδιαφέρον (κυρίως το σενάριο, το παιχνίδι είναι κατώτερο του FW ή του EL) αλλά είναι σε σύγχρονο/ελαφρώς μελλοντικό setting. Κατάρρευση των ΗΠΑ μετά από στημένες εκλογές (ο τύπος που τις κερδίζει μοιάζει ύποπτα με τον Μπους), πυρηνικά, διάλυση της χώρας, πόλεμος μεταξύ των πολιτειών και της Ε.Ε. Μηχανισμοί έτσι κι έτσι, ανεπαρκέστατο tutorial. Επίσης, σε ιστορικό πλαίσιο (Ουγγρική επανάσταση του 1848) tbs, δωρεάν, είναι το 1848. Αξιοπρεπής προσπάθεια, αρκετά σύνθετη, συμπαθητική εμφάνιση, αλλά δεν είναι fantasy -καθόλου. Θα το βρεις σε gamershell σίγουρα. (το είχαν αναπτύξει με την υποστήριξη του Ουγγρικού υπουργείου παιδείας). Αν σε ενδιαφέρει, σε WW2 setting, να δω αν έχω κάπου link (και αν υπάρχει εκεί κάτι...) για το remake του Panzer General. Το είχε ετοιμάσει ένας Ρώσος και είχε κάνει καταπληκτική δουλειά. Ήδη το πρωτότυπο ήταν ένα από τα καλύτερα tbs της εποχής του, το βελτίωσε μάλιστα. Γενικά, σε WW2 υπάρχουν πλέον τα περισσότερα hex-based tbs. Εκεί αν θέλεις, έχω να σου πω πολλά, αλλά τα περισσότερα πηγαίνουν σε grand strategy. Στη σειρά 5 star general (αρχή της οποίας ήταν το αυθεντικό Panzer General) υπάρχει το PGII (αυτό πωλείται ακόμη, αν δεν κάνω λάθος), τo μάλλον αδιάφορο Star General, το Allied General (καλό), Pacific General (καλό), People's General (ενδιαφέρουσα θεωρία) και το ανώτερο εξ όλων (σε fantasy setting), το Fantasy General. Αν το βρεις και δε σε πειράζουν τα απαρχαιωμένα γραφικά, να το τιμήσεις, εξαιρετικός τίτλος (δεν το έβαλα πρώτο γιατί δεν ξέρω καθόλου τι καθεστώς παίζει με το νόμιμο ή όχι των abandonware sites).
lexmark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 information overload!! Ή αλλιώς μου έδωσες τροφή για μερικά χρόνια! Κατεβάζω τα 2 πρώτα να τα τσεκάρω( και ειδικά το Fantasy Wars με τις δυσκολίες που ανέφερες ) Γενικώς προτιμώ τα fantasy αλλά θα δω και τα υπόλοιπα που πρότεινες αργότερα. Το συστηματάκι μου τα σηκώνει άνετα (και το budget μου σηκώνει αγορά 100 €) οπότε θα ξεκινήσω με αυτά! Ευχαριστώ ξανά!!
Bigi444444 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω πως στη σελίδα του παιχνιδιού είχε custom campaigns.Έχω χρόνια να μπω και δεν ξέρω πως είναι πλέον, αλλά πιθανότατα μα έχουν στο φόρουμ συνδέσμους σχετικούς. Ωραίο αλλά δύσκολο παιχνίδι (για μένα πολύ δύσκολο βασικά τότε που το έπαιξα ).
lexmark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Άπαιχτο είναι! Και το καλό ήταν ότι έπαιζε και σε linux οπότε γλίτωνα τη φασαρία του restart για να μπω windows. Αλλά δε βαριέσαι!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.