Προς το περιεχόμενο

Σπάνε τα pass μου ένα ένα

Galatea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμάστε την κοπέλα που νόμιζε ότι κάποιος είχε εισβάλει στο pc της και είχε στόχο να την καταστρέψει, που έβλεπε άγνωστες διεργασίες να εκτελούνται ξαφνικά και άλλα τέτοια ωραία αλλά δεν είχε ποτέ σύνδεση στο internet;

Κι εκείνη σχετική ήταν υποτίθεται...

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θυμάστε την κοπέλα που νόμιζε ότι κάποιος είχε εισβάλει στο pc της και είχε στόχο να την καταστρέψει, που έβλεπε άγνωστες διεργασίες να εκτελούνται ξαφνικά και άλλα τέτοια ωραία αλλά δεν είχε ποτέ σύνδεση στο internet;

Θέλω το ποστ της να το διαβάσω! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Tα cookies και το ιστορικό και μπλα μπλα τα σβήνεις μετά από κάθε κοινόχρηστη χρήση του browser? :wub:

Δημοσ.

:lol: :lol:

λινκ λινκ!!!!

Δημοσ.

Μπορείτε παρακαλώ να σταματήσετε αυτού του είδους το offtopic; Είναι ενοχλητικό και αγενές σε εν εξελίξει troubleshooting threads.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δε με ξέρεις οπότε δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι ή δεν είμαι κι εγώ σχετική...

Εκτός αυτού, δεν με έχουν καλύψει μερικές από τις απαντήσεις που έχεις δώσει στις ερωτήσεις των παιδιών. Το "ναι ξέρω", "δεν είμαι και κανένας αρχάριος" και το "long story" είναι απαντήσεις που, κατά την εμπειρία μου, δίνουν οι PEBCAK όταν υποψιάζονται ότι εκείνοι έχουν κάνει τη λαλακία και δεν θέλουν να το παραδεχτούν ανοικτά. :)

Τεσπα. Ότι είπε ο Gi0 με το live cd και καλή τύχη με το support του Hotmail.

Αν είχα κάνει εγώ τη λαλακία όπως λες γιατί να χτυπιέμαι έτσι να βρω μια λύση και να ζαλίζω τόσο κόσμο; Γιατί να απασχολώ με τα ερωτήματά μου;

Anyway, το καλό είναι ότι κατάφερα να ανοίξω το mail μου ( για κάποιο λόγο ενώ τελικά το 2ον mail δεν είχε αλλάξει, όταν έκανα αιτήσεις επαναφοράς κωδικού σε αυτό, δεν ερχόταν τίποτα και με πέταγε στην αρχική φόρμα. Μετά από 3 μέρες άρχισαν να μου ρχονται στο ενεργό mail, αιτήσεις επαναφοράς. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι μάλλον είχε να κάνει με τη συντήρηση που υποτίθεται γινόταν στο hotmail. One mystery solved... τα υπόλοιπα -δηλαδή πως έσπασαν τους κωδικούς- δε θα τα μάθω ποτέ!!!) μόλις χθες και όλα πήγαν καλά (που δεν το περιμενα). Ευχαριστώ για την υποστήριξη παιδια, για τις ιδέες και για τις συμβουλές (και για την υπομονή, κακά τα ψέματα).

Με λυπεί όμως η καχυποψία και η τάση για προσβολή κάποιων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...