Προς το περιεχόμενο

Σπάνε τα pass μου ένα ένα

Galatea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα ανησυχούσα πιο πολύ μήπως έχω ηλίθιο κωδικό παρά για keyloggers. Διότι αν έχεις κωδικό τύπου "maria1986" ντάξει, μην απορείς για ποιο λόγο σπάει.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

My point exactly οταν αναφερομαι στο ποσο "πολυτιμο" ειναι.Εκει πιθανοτατα εισαι επωνυμη.Δεν ειναι μονο οι πληροφοριες που εχεις μεσα (φροντισε να εχεις κατα νου σε τι πληροφοριες εχει προσβαση πια οποιος εχει προσβαση στο fb profile σου), ειναι και οτι για καποιο χρονικο διαστημα μπορει να ειναι εσυ.

Ο τυπος αν ανοιξε τα μειλ μου ξερει και ονομα και διευθυνση... Δυστυχως με πετυχε σε φαση που κρατουσα σημαντικα mails σε αρχείο ... Και η ειρωνεία ήταν ότι χτες όταν πήγα να συνδεθώ, ένα από τα πράγματα που θα έκανα, ήταν να σβησω τα mails αυτά. Οπότε το τι θα μπορέσει να αποκομίσει απτο Fb είναι το λιγότερο.

Εγώ θα ανησυχούσα πιο πολύ μήπως έχω ηλίθιο κωδικό παρά για keyloggers. Διότι αν έχεις κωδικό τύπου "maria1986" ντάξει, μην απορείς για ποιο λόγο σπάει.

Αυτό το συζητάγαμε και πριν. Ε δεν είμαι τέτοιο χαϊβάνι πια!

• Moderators
Δημοσ.

Ο τυπος αν ανοιξε τα μειλ μου ξερει και ονομα και διευθυνση... Δυστυχως με πετυχε σε φαση που κρατουσα σημαντικα mails σε αρχείο ...

Welcome to the social cloudmellow.gif

Στη θεση σου θα ειχα πρηξει το support του hotmail μεχρι να μου απαντησουν.Οπως και του fb(δεν εχω ιδεα πως παει η διαδικασια εκει).

Να καταλαβανουν οτι καιγεσαι και οτι πιθανοτατα απο τις συνεχομενες αιτησεις και μονο,οτι εχεις καλες πιθανοτητες να "ειναι δικος μου ο λογαριασμος κ εχω προβλημα"(θα πρεπει να το αποδειξεις)

Δημοσ.

give me a break. Το Insomnia profile? Βρε κουκλί εδώ είσαι η Galatea με μία φώτο Χ στο facebook είσαι η τάδε με πχ 100 φωτογραφίες σου (προσωπικές) στο profile σου.

Ναι αυτό δε το συζητώ. Θα στο αναλύσω. ό,τι έγινε έγινε. Αν και είχα θέσει πολλούς περιορισμούς απορρήτου στο fb ώστε να μην μπορούν άσχετοι να δουν τις πληροφορίες του προφίλ μου, αλλά μόνο φίλοι, ο οποιοσδήποτε φίλος φίλου κτλ με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να έχει πρόσβαση. Οπότε σκέφτομαι ότι μικρό το κακό σ'ό,τι αφορα στη διαρροή πληροφοριών ή φωτογραφιών.

Προσπαθώ μεσω αξιόπιστων φίλων να τσεκάρουμε τυχόν αλλαγές.Δεν έχουν διακρίνει τίποτα. Όμως αν τελικά δεν μπορεσω να επαναφερω mail και fb prof , από τη στιγμή που κι εγώ και αρκετοί φίλοι μου έχουμε κάνει requests κτλ για αυτό, ελπίζω να μπορέσουν έστω να κατεβάσουν το προφ ως fake.

Σε αυτό που είπα, ότι το insomnia είναι πιο σημαντικό, αφορούσε καθαρά τα ενδιαφέροντά μου γιατί στην αρχή δεν είχα καταλάβει το ύφος της ερώτησής του gio. Όμως στην ίδια απάντηση αναφέρω και τι γενικά είναι σημαντικότερο από θέμα πληροφοριών.

Welcome to the social cloudmellow.gif

Στη θεση σου θα ειχα πρηξει το support του hotmail μεχρι να μου απαντησουν.Οπως και του fb(δεν εχω ιδεα πως παει η διαδικασια εκει).

Να καταλαβανουν οτι καιγεσαι και οτι πιθανοτατα απο τις συνεχομενες αιτησεις και μονο,οτι εχεις καλες πιθανοτητες να "ειναι δικος μου ο λογαριασμος κ εχω προβλημα"(θα πρεπει να το αποδειξεις)

Είσαι μέσα στο μυαλό μου. Αυτό κάνω! Αυτό είναι το strategy μου από το πρωί!

Δημοσ.

Σε αυτό που είπα, ότι το insomnia είναι πιο σημαντικό, αφορούσε καθαρά τα ενδιαφέροντά μου γιατί στην αρχή δεν είχα καταλάβει το ύφος της ερώτησής του gio. Όμως στην ίδια απάντηση αναφέρω και τι γενικά είναι σημαντικότερο από θέμα πληροφοριών.

Ναι έκανες edit μετά που απάντησα :mad: :P

Τεσπα θα έκανα ότι είπε ο Gi0 πιο πάνω. Θα έπρηζα Hotmail Και facebook.

Στο Facebook αν έχεις αληθινά στοιχεία το έσχατο όπλο σου, και αυτό που σου έχει μείνει δηλαδή, είναι επικοινωνία με το Support και αποστολή αντίγραφου ταυτότητας ή διαβατηρίου (χωρίς αριθμούς κλπ θα σου πούνε ποια σημεία να κάνεις Blank)

• Moderators
Δημοσ.

By the way,δεν φτιαχνεις και ενα νεο email να υπαρχει?Και μετα να αλλαξεις πχ το registered email που εχεις στο insomnia και σε καθε forum στο καινουριο email?

Μπορει ανετα καποιος απο στιγμη σε στιμγη να σου κανει reset το pass του x y forrum,2-3 clik ειναι..rolleyes.gif

Δημοσ.

By the way,δεν φτιαχνεις και ενα νεο email να υπαρχει?Και μετα να αλλαξεις πχ το registered email που εχεις στο insomnia και σε καθε forum στο καινουριο email?

Μπορει ανετα απο στιγμη σε στιμγη να σου κανει reset το pass καποιος,2-3 clik ειναι..rolleyes.gif

Ναι το έχω αλλάξει με παλιό μου mail. Αλλά ακόμα και για πείραμα, σκέφτομαι να φτιάξω ένα ακόμα!

Ναι έκανες edit μετά που απάντησα :mad: :P

Τεσπα θα έκανα ότι είπε ο Gi0 πιο πάνω. Θα έπρηζα Hotmail Και facebook.

Στο Facebook αν έχεις αληθινά στοιχεία το έσχατο όπλο σου, και αυτό που σου έχει μείνει δηλαδή, είναι επικοινωνία με το Support και αποστολή αντίγραφου ταυτότητας ή διαβατηρίου (χωρίς αριθμούς κλπ θα σου πούνε ποια σημεία να κάνεις Blank)

Έχω ημιαληθινά στοιχεία. Αλλά μπορώ να τα αποδείξω ακόμα και αυτά... (έχω το επώνυμο μητρός :whistle: )

Δημοσ.

το να σπάσεις τον κωδικο στο hotmail για εναν hacker ειναι βουτυρο στο ψωμι του...υπαρχουν ατομα στο ιντερνετ που για 100 ευρο σου δινουν οποιον κωδικο μσν ζητήσεις

τσεκαρισμενο!!!!

Δημοσ.

το να σπάσεις τον κωδικο στο hotmail για εναν hacker ειναι βουτυρο στο ψωμι του...υπαρχουν ατομα στο ιντερνετ που για 100 ευρο σου δινουν οποιον κωδικο μσν ζητήσεις

τσεκαρισμενο!!!!

Mέχρι πόσα ψηφία; :wub:

Δημοσ.

@Galatea

Τα password που χρησιμοποιούσες, τα έιχες μόνο για τα e-mail σου, ή τα χρησιμοποιούσες και για άλλες ιστοσελίδες;

Έκανες login κάποια στιγμή από άλλο pc; Έχει άλλος πρόσβαση στο pc σου; Αποθηκεύεις τα pass σου σε plain text στο pc;

(Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις δύσκολο κωδικό, όπου δύσκολος >8 χαρακτήρων με τουλάχιστον ένα-δύο σύμβολα)

Αν η απάντηση είναι όχι σε όλα, κατά 99% έχεις κολλήσει κάτι. Μόνο format αν θες να είσαι σίγουρη.

Δημοσ.

Mέχρι πόσα ψηφία; :wub:

μεχρι 6 που ηταν ο κωδικος ενος φιλου του εστειλαν screen απο τα mail σαν αποδεικτικό της δουλειας τους!!

δεν ειναι και λιγοι που το κανουν προκειμένου να μπουν στο msn για να μπουν και να δουν τα mail της κοπελας τους....

Δημοσ.

Πολλές ταινίες βλέπεται και νομίζεται ότι το να σπάσεις κωδικό από κάποιον-κάποια είναι υπόθεση λεπτών, από άτομα που είναι αστέρια στον υπολογιστή. Λίγη γνώση βοηθάει.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προφυλαχτούμε από από ενδεχόμενες διαρρήξεις ασφάλειας προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι περιορίζουν στο μέγιστο δυνατό την υποκλοπή.

Ακόμα και σε Linux μπορεί να μπει ιός, αν τον αφήσουμε από δική μας αφέλεια να μπει στο σύστημα και δημιουργήσουμε κενό ασφαλείας.

Αλλά το θέμα μας το ειδικότερο είναι η διαδοχική κλοπή των e-mails και των προφίλ του Facebook της Galatea, πράγμα που μετά από τόσες απαντήσεις, δε βγαίνει ολοκληρωμένο νόημα.

Αυτό γίνεται μάθημα σε όλους ότι ανά πάσα στιγμή, σε μικρό χρονικό διάστημα, να χάσουμε την ασφάλεια μας από φανερό παράγοντα αλλά κατά άλλα απροσδιόριστο.

Δημοσ.

Απ όλα αυτά που διάβασα και με τις λύσεις που πρότειναν όλα τα παιδιά και τις δοκίμασες και δεν βρέθηκε τίποτα ένα μόνο πράγμα μπορεί να συμπεράνω....κάποιος σου κάνει χοντρή πλάκα!

Και αν κάποιος που έχει φυσική πρόσβαση (ή άλλο άτομο παρέα του?)βάζει το keylogger για κάποιες ώρες....και το ξαναβγάζει και τώρα κάθεσαι ψάχνεις σε καθαρά μονοπάτια??

Μήπως μπαίνεις με προγράμματα τύπου DC++ και έχεις εκτεθειμένο όλο σου το c: (άθελά σου βέβαια) για sharing?

Μήπως συνδέεσαι στο ίντερνετ με wifi και υπάρχει κανας μάγκας γείτονας και βρήκε πόρτες ανοιχτές?

Θείος,Θεία ,ξαδέρφια,φίλοι απ τα ξαδέρφια στο στόχαστρο!!:devil:

Τους κωδικούς που τους φυλάς?Μήπως κάποιος τα είδε από κει?

Το πιο απλό απ όλα για το hotmail και τα άλλα sites για τους κωδικούς (αν τους έχεις "απομνημονευμένους) είναι αν μπαίνεις με ff με μισό κλικ και ελάχιστα δευτερόλεπτα να το δει κάποιος που κάθεται δίπλα σου κ εσύ πήγες για να πιεις νερό .....

Δεν θυμάμαι αν έχει ερωτηθεί επίσης αν χρησιμοποίησες κοινόχρηστο υπολογιστή κάποια στιγμή ή κάποιο κινητό για να μπεις πχ στο mail σου....

Ιδέες απλές πετάω μήπως κάποια σε βάλει σε κάποια υποψία....(τα δύσκολα και το software κομμάτι το πρόλαβαν και το είπαν άριστα τα παιδιά).

Δημοσ.

Μήπως συνδέεσαι στο ίντερνετ με wifi και υπάρχει κανας μάγκας γείτονας και βρήκε πόρτες ανοιχτές?

+1 για την παραπάνω υποψία του cosmos000. Το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητο να ξεκίνησε από το σταθερό σου υπολογιστή στον οποίον δουλεύεις τον περισσότερο χρόνο (γι' αυτό ίσως και δε βρίσκεις κακόβουλο λογισμικό εγκατεστημένο σε αυτόν). Ύποπτη είναι οποιαδήποτε περίπτωση συνδέθηκες σε Internet όπου η σύνδεση δε σου ανήκε/δεν ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχό σου. Internet Cafe ή κάποιο ανοικτό WiFi π.χ. όπου μπορεί να μπήκες για λίγο με κάποιο laptop ή κινητό τηλέφωνο και να έκανες login σε Hotmail ή Facebook account σου. Κάποιος επιτήδειος θα μπορούσε πιθανόν να «σνιφάρει» την κίνηση και να υπέκλεψε credentials. Ειδικά το Hotmail που μόλις σχετικά πρόσφατα εισήγαγε secure HTTP είναι το πιο ύποπτο, κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Εκτός αυτού, δεν με έχουν καλύψει μερικές από τις απαντήσεις που έχεις δώσει στις ερωτήσεις των παιδιών. Το "ναι ξέρω", "δεν είμαι και κανένας αρχάριος" και το "long story" είναι απαντήσεις που, κατά την εμπειρία μου, δίνουν οι PEBCAK όταν υποψιάζονται ότι εκείνοι έχουν κάνει τη λαλακία και δεν θέλουν να το παραδεχτούν ανοικτά. :)

Τεσπα. Ότι είπε ο Gi0 με το live cd και καλή τύχη με το support του Hotmail.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...