karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου; Έστω ότι δεν παίζει να έχει keylogger στο pc της, ΠΩΣ στο καλό έγινε τέτοια "επίθεση" από τη στιγμή που η Galatea δεν είναι ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε το Πεντάγωνο, ούτε ο Ζούκερμπεργκ; Μιλάμε για 4+ αν κατάλαβα καλά διαφορετικά accounts και mails. Δηλαδή το μόνο που μένει να σκεφτώ, είναι να άνοιξε κανένα mail απο το Inbox στο facebook και να μπήκε σε κανένα απο τα Sites, που ντε και καλά ισχυρίζονται επιβεβαίωση στοιχείων κλπ.
VasKag Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα ειναι καλυτερο να τρεξεις ολα τα διαγνωστικα που εχεις ή εχουν αναφερθει σε SAFE MODE. μου εχει τυχει να βρω πραγματα που δεν βρεθηκαν την πρωτη φορα.
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 παρε backup τα εγγραφα ολων και κανε restore οσο ποιο παλια μπορεις μετα κατεβασε οτι αντι malware ξερεις και δεν ξερεις και σκαναρε ατελειωτα αυτα στην περιπτωση που δεν κανετε online συναλλαγες απο αυτον τον υπολογιστη γιατι αν κανετε καλα θα κανεις να σκεφτεσαι πολυ σοβαρα το format ps τρεξε λιγο τωρα για να μην τρεχεις πολυ μετα Δεν είναι θέμα βαρεμάρας. Είναι θέμα κακής συνενόησης. Ξέρετε, η ημιμάθεια πάντα είναι πρόβλημα. Και ειδικά σε ό,τι αφορά στους υπολογιστές ακούω μια ζωή τόσες δυσιδαιμονίες. Γι'αυτό αποκλείεται η επιλογή του format. Τεσπα μεγάλη ιστορία.
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι θέμα βαρεμάρας. Είναι θέμα κακής συνενόησης. Ξέρετε, η ημιμάθεια πάντα είναι πρόβλημα. Και ειδικά σε ό,τι αφορά στους υπολογιστές ακούω μια ζωή τόσες δυσιδαιμονίες. Γι'αυτό αποκλείεται η επιλογή του format. Τεσπα μεγάλη ιστορία. Είναι κάτι όμως που θα σε ηρεμήσει 1000000000000% από το θέμα να έχεις κατάσκοπο στο pc σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μιλάμε για 4+ αν κατάλαβα καλά διαφορετικά accounts και mails. Δηλαδή το μόνο που μένει να σκεφτώ, είναι να άνοιξε κανένα mail απο το Inbox στο facebook και να μπήκε σε κανένα απο τα Sites, που ντε και καλά ισχυρίζονται επιβεβαίωση στοιχείων κλπ. Tην πιθανοτητα να ειναι συνδεδεμενα ολα τα παραπανω δεν την σκεφτομαστε?Μαντευω/κανω reset το mail account συνδεδεμενο με το facebook?Μail account συνδεδεμενο με το αλλο mail account το οποιο ειναι κ αυτο με τη σειρα του registered στο facebook?Και παει λεγοντας.Ανετα γινεται και δεν χρειαζεται ναι σαι ουτε το πενταγωνο,ουτε ο zuckeberg για να στο κανουν, ουτε να σ εχει βαλει στοχο ο l33t haxx0r.Aν εχεις ορεξη για δοκιμες,παρε 3-4 webmail φιλων σου και δοκιμασε να κανεις reset το password"επειδη το ξεχασες".Και ριξε μια ματια στις μυστικες ερωτησεις που εχουν.Σε πολλες περιπτωσεις,αν δεν ξερεις την πληροφορια,ανετα μπορεις να την ψαρεψεις στο ασχετο απο μια συζητηση με τον συγκεκριμενο φιλο.
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είναι κάτι όμως που θα σε ηρεμήσει 1000000000000% από το θέμα να έχεις κατάσκοπο στο pc σου. Κάρμεν μου καλή το γνωρίζω αλλό τόσο αυτό. Στο δικό μου υπολογιστή θα πέρναγα τα drivers τώρα. Αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, αλλά δε γίνεται. Tην πιθανοτητα να ειναι συνδεδεμενα ολα τα παραπανω δεν την σκεφτομαστε?Μαντευω/κανω reset το mail account συνδεδεμενο με το facebook?Μail account συνδεδεμενο με το αλλο mail account το οποιο ειναι κ αυτο με τη σειρα του registered στο facebook?Και παει λεγοντας.Ανετα γινεται και δεν χρειαζεται ναι σαι ουτε το πενταγωνο,ουτε ο zuckeberg για να στο κανουν, ουτε να σ εχει βαλει στοχο ο l33t haxx0r.Aν εχεις ορεξη για δοκιμες,παρε 3-4 webmail φιλων σου και δοκιμασε να κανεις reset το password"επειδη το ξεχασες".Και ριξε μια ματια στις μυστικες ερωτησεις που εχουν.Σε πολλες περιπτωσεις,αν δεν ξερεις την πληροφορια,ανετα μπορεις να την ψαρεψεις στο ασχετο απο μια συζητηση με τον συγκεκριμενο φιλο. Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με μία μικρή λεπτομέρεια: το πρώτο μου pass... Πολύ δύσκολο να το βρει κανείς.Και συνήθως βάζω κουλές απαντήσεις που δε τις θυμάμαι ούτε εγώ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Και συνήθως βάζω κουλές απαντήσεις που δε τις θυμάμαι ούτε εγώ! Μονο εμπιστοσυνη δεν εμπνεει το συγκεκριμενο για τις τακτικες που ακολουθεις με τα passwords σου,αλλα thats me προφανως.
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Άρα δηλαδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προστατευόμαστε από τέτοιες ωραίες περιπτώσεις; Δηλαδή τώρα θα μου σπάσουν και τους νέους, ασύλληπτους κωδικούς που έχω βάλει παντού;
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Κάρμεν μου καλή το γνωρίζω αλλό τόσο αυτό. Στο δικό μου υπολογιστή θα πέρναγα τα drivers τώρα. Αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω, αλλά δε γίνεται. Αφού δεν γίνεται οκ δε γίνεται. Τεσπα μπορεί και να μην παίζει καν το σενάριο και ο Gi0 να έχει δίκιο (δεν θα εκπλαγώ) Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με μία μικρή λεπτομέρεια: το πρώτο μου pass... Πολύ δύσκολο να το βρει κανείς.Και συνήθως βάζω κουλές απαντήσεις που δε τις θυμάμαι ούτε εγώ! Μα αν κάποιος έκανε τη διαδικασία του reset, ότι ντε και καλά εσύ ξέχασες το Pass, δε θα του ζητήσει το μακρινάρι που είχες βάλει, απλά θα βάλει ένα νέο δικό του. Και το κόκκινο απο πάνω με κάνει να ανησυχώ για την ασφάλειά σου γενικώς.
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αφού δεν γίνεται οκ δε γίνεται. Τεσπα μπορεί και να μην παίζει καν το σενάριο και ο Gi0 να έχει δίκιο (δεν θα εκπλαγώ) Μα αν κάποιος έκανε τη διαδικασία του reset, ότι ντε και καλά εσύ ξέχασες το Pass, δε θα του ζητήσει το μακρινάρι που είχες βάλει, απλά θα βάλει ένα νέο δικό του. Και το κόκκινο απο πάνω με κάνει να ανησυχώ για την ασφάλειά σου γενικώς. ναι τα σημειώνω αλλού βρε. Μόνο το επίμαχο δεν είχα σημειώσει και φυσικά ο νόμος του Μέρφι είναι εδώ και με χαιρετάει! Just smile and wave boys...smile and wave Έχω και τον εξής προβληματισμό: Αν κάτι τρέχει στο pc, γιατί να μην αλλάξει όλους τους κωδικούς; Μπαίνω και σε 2 forums, αυτά όμως δεν άλλαξαν. Μόνο hotmail και facebook έγινε ζημιά.
million_voices Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 φτιαξε ενα καινουργιο mail και κανε μετα log in αν σπασει και αυτο ειναι logger.. restore to previous date εκανες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μα αν κάποιος έκανε τη διαδικασία του reset, ότι ντε και καλά εσύ ξέχασες το Pass, δε θα του ζητήσει το μακρινάρι που είχες βάλει, απλά θα βάλει ένα νέο δικό του. Απτην αρχη αυτο ακριβως λεω. ναι τα σημειώνω αλλού βρε. Μόνο το επίμαχο δεν είχα σημειώσει και φυσικά ο νόμος του Μέρφι είναι εδώ και με χαιρετάει! Mμμμ.Πριν ειπες πως δεν θυμασαι τις απαντησεις στις security questions, τωρα αυτο.Ειμαι σιγουρος πως απο δω και περα θα σαι πιο προσεκτικη Έχω και τον εξής προβληματισμό: Αν κάτι τρέχει στο pc, γιατί να μην αλλάξει όλους τους κωδικούς; Μπαίνω και σε 2 forums, αυτά όμως δεν άλλαξαν. Μόνο hotmail και facebook έγινε ζημιά. Ποιο ειναι πιο "πολυτιμο"?To facebook profile ή το insomnia profile?
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Απτην αρχη αυτο ακριβως λεω. Mμμμ.Πριν ειπες πως δεν θυμασαι τις απαντησεις στις security questions, τωρα αυτο.Ειμαι σιγουρος πως απο δω και περα θα σαι πιο προσεκτικη Ποιο ειναι πιο "πολυτιμο"?To facebook profile ή το insomnia profile? ΟΟΟΟ ερώτηση παγίδα. Το insomnia. Μόνο που στο Facebook υπάρχει μεγαλύτερη ταυτοποίηση if you know what i mean. Αν είναι να το χάσω, κομμάτια να γίνει, ας χαθεί. Αλλά αν είναι να το διαχειρίζεται κάποιος άλλος αντί εμού, όχι. Αλλά μάλλον εσύ εννοούσες για το ποιό θα έδινε μεγαλύτερο κίνητρο στον κατεργάρη για να ανοίξει. Όμως και πάλι αν ήθελε να μου χαλάσει τη μέρα μπορούσε να τα ανοίξει όλα (φοούμαι ότι προκαλώ την ατυχία μου...)
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ΟΟΟΟ ερώτηση παγίδα. Το insomnia. Μόνο που στο Facebook υπάρχει μεγαλύτερη ταυτοποίηση if you know what i mean. Αν είναι να το χάσω, κομμάτια να γίνει, ας χαθεί. Αλλά αν είναι να το διαχειρίζεται κάποιος άλλος αντί εμού, όχι. give me a break. Το Insomnia profile? Βρε κουκλί εδώ είσαι η Galatea με μία φώτο Χ στο facebook είσαι η τάδε με πχ 100 φωτογραφίες σου (προσωπικές) στο profile σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μόνο που στο Facebook υπάρχει μεγαλύτερη ταυτοποίηση if you know what i mean. Αν είναι να το χάσω, κομμάτια να γίνει, ας χαθεί. Αλλά αν είναι να το διαχειρίζεται κάποιος άλλος αντί εμού, όχι. My point exactly οταν αναφερομαι στο ποσο "πολυτιμο" ειναι.Εκει πιθανοτατα εισαι επωνυμη.Δεν ειναι μονο οι πληροφοριες που εχεις μεσα (φροντισε να εχεις κατα νου σε τι πληροφοριες εχει προσβαση πια οποιος εχει προσβαση στο fb profile σου), ειναι και οτι για καποιο χρονικο διαστημα μπορει να ειναι εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.