Προς το περιεχόμενο

Σπάνε τα pass μου ένα ένα

Galatea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εξής απορία: Πόσο εύκολο είναι να σπάσεις τις database του hotmail? Γιατί το να υποψιαστούν τα passwords μου ήταν κομμάτι δύσκολο.

Kαμια database του hotmail δεν "εσπασε".Αν εχει καποιος τις ικανοτητες για κατι τοσο σοβαρο,δεν καθεται να ασχοληθει με το email σου/μου/του.

Και τις μυστικές απαντήσεις. Κι αν δεν έχω keylogger, τι μας έμεινε από σεναρια;

Εγω παραμενω προς το παρον στο reset του account σου.Τι ερωτηση ειχες βαλει (προφανως αν θελεις απαντας)?

Όπως είπα και πριν, έχω κάνει αυτές τις διαδικασίες στο Hotmail, αλλά είτε με γράφουν είτε κάνουν συντήρηση... Δεν είχα καμία απάντηση ακόμα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω κάτι δεδομένου ότι δεν μπορω να θυμηθώ την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας (αν δεν την έχουν αλλάξει δηλαδή).

Στην δικια σου περιπτωση δεν εχεις πια να κανεις με την ερωτηση ασφαλειας και αυτοματοποιημενες διαδικασιες.Θα πρεπει να μιλησεις με καποιον απο το support του hotmail.

Όσο για τα linux, από τη στιγμή που δε χειρίζομαι μόνο εγώ το pc δεν μπορώ να το κάνω. Δεν είναι καν το δικό μου pc, αλλά των θείων μου το οποίο το χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, μέχρι να βάλω net στο νέο μου σπίτι!

Live cd ανεφερα πριν..Δεν κανεις τιποτα εγκατασταση,δεν πειραζεις απολυτως τιποτα στο pc.Τα παντα τρεχουν απο το cd και τη ram του υπολογιστη.Μονο και μονο για να σου φυγει ο φοβος του keylogger οταν και αν αλλαξεις pass.Με ενα reboot επανερχεσαι στα φυσιολογικα με οτι μπορει να σημαινει αυτο.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ψαξε το λιγο παραπανω μηπως ειναι καμουφλαρισμενα "τερατακια"..

Link

Important: Some malware camouflage themselves as ehmsas.exe, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder.

Link

Important: Some malware camouflage themselves as nvvsvc.exe, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder.

Link

Note: The winlogon.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, winlogon.exe is a virus, spyware, trojan or worm!

Virus with same name: W32.Netsky.D

Παλια μου ειχε τυχει με winXP με το αρχειο svchost.exe, που ηταν καμουφλαρισμενο τερατακι... και το εβγαλα με ενα προγραμμα anti-hijacker, ολα τα αλλα spyware, malware, antivirus δε βρισκαν τιποτα.

Δημοσ.

Kαμια database του hotmail δεν "εσπασε".Αν εχει καποιος τις ικανοτητες για κατι τοσο σοβαρο,δεν καθεται να ασχοληθει με το email σου/μου/του.

Εγω παραμενω προς το παρον στο reset του account σου.Τι ερωτηση ειχες βαλει (προφανως αν θελεις απαντας)?

Στην δικια σου περιπτωση δεν εχεις πια να κανεις με την ερωτηση ασφαλειας και αυτοματοποιημενες διαδικασιες.Θα πρεπει να μιλησεις με καποιον απο το support του hotmail.

Live cd ανεφερα πριν..Δεν κανεις τιποτα εγκατασταση,δεν πειραζεις απολυτως τιποτα στο pc.Τα παντα τρεχουν απο το cd και τη ram του υπολογιστη.Μονο και μονο για να σου φυγει ο φοβος του keylogger οταν και αν αλλαξεις pass.Με ενα reboot επανερχεσαι στα φυσιολογικα με οτι μπορει να σημαινει αυτο.

Όπως είπα έχω κάνει τη διαδικασία για το reset.

Δημοσ.

Την περίπτωση φορμάτ γιατί δεν την συζητάμε; Εννοώ για να μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου...

Αν έχεις και κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει φυσικά.

Δημοσ.

Την περίπτωση φορμάτ γιατί δεν την συζητάμε; Εννοώ για να μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου...

Αν έχεις και κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει φυσικά.

Γιατί δεν είναι ο δικός μου υπολογιστής!!! Και γνωρίζω πως να κάνω φορμάτ!!! :rolleyes: Μπορεί να 'χω πελαγώσει τώρα αλλά ... με υπολογιστές δουλεύω!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις ιδέες αλλά το να κάνω φορμάτ δεν είναι σε καμίιιιια περίπτωση option. Σε καμία όμως. Κα-μι-α.

Το Superantispyware βρήκε μόνο adware tracking cookies! Ωραία... Τώρα νιώθω χειρότερα!

Επίσης... ξέρουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να 'χουν εγκατασταθεί αυτές οι βλακείες που με έκαναν να βλέπω εφιάλτες όλο το βράδυ;

Τουλάχιστον εγώ, τον τελευταίο καιρό μπαίνω μόνο εδώ, mail , φοιτητικό φόρουμ, και facebook. Κι από downloads τα τελευταία που θυμάμαι ήταν rars από το site της γραμματείας της σχολής.

Τώρα δεν ξέρω τι κατεβάζουν οι άλλοι που χρησιμοποιούν το pc αλλά η έρευνά μου έδειξε ότι προσέχουν...

Δημοσ.

Και εξηγήστε μου το εξής κουλό:

Γιατί το πλήρες norton 360 που είναι και realtime δεν βρήκε τίποτα και θα πρεπει να βρουν όλα τα άλλα scanners;

btw έχω αρχίσει να ζαλίζομαι και μου πέφτει η πίεση. Να ξέρετε... ότι με αγαπούσα πολύ!

• Moderators
Δημοσ.

Και εξηγήστε μου το εξής κουλό:

Γιατί το πλήρες norton 360 που είναι και realtime δεν βρήκε τίποτα και θα πρεπει να βρουν όλα τα άλλα scanners;

Τι σε κανει να πιστευεις πως το norton και το καθε norton εχει 100% αποτελεσματικοτητα?

Δημοσ.

Τι σε κανει να πιστευεις πως το norton και το καθε norton εχει 100% αποτελεσματικοτητα?

A καλά το τι πιστεύω για τέτοιου είδους προγράμματα είναι ένα ολόκληρο σχέδιο συνομοσίας... αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα!

Btw, http://img109.imageshack.us/i/taskmanager1.jpg/

Δημοσ.

Είναι το αντίστοιχο εδώ πως "Το να έχεις κάνει εμβόλιο δεν σημαίνει και ότι δεν θα αρρωστήσεις ποτέ" πρέπει να προσέχεις και εσύ.

Τα αντίμετρα είναι πάντα μπροστά από τα μέτρα όπως και εδώ, εξελίσσεται η διάρρηξη όσο αναβαθμίζεται η προστασία. Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό. Για να προσέχουμε θέλει να ενημερωνόμαστε και να καρτερούμε με κριτικό πνεύμα.

Όπως με το LiveCD του Linux υπάρχουν και τα αντίστοιχα LiveCD των antivirus όπως του Kasperky, AVG, Panda, Avira. Boot με αυτά, αν και δεν βρήκαμε τίποτα σχετικό πριν δεν πιστεύω να ανακαλύψουμε κάτι το καινούριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν δεν το τολμήσεις και δεν το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Thank you guys για όλες τις συμβουλές. Δυστυχώς ό,τι κι αν έκανα δε βρήκα κάτι. Ανησυχώ και για τους λογαριασμούς των άλλων χρηστών του υπολογιστή όμως όπως κι αν τους εξηγήσω την κατάσταση επιμένουν να μη με κατανοούν...Αφήστε που αν γίνει και καμιά στραβή... Ποιός θα φταίει;Εγώ! Όχι επειδή θα φταίω... αλλά τεσπα!

• Moderators
Δημοσ.

Thank you guys για όλες τις συμβουλές. Δυστυχώς ό,τι κι αν έκανα δε βρήκα κάτι..

Μy 2 final cents:Παιζει να μην υπαρχει κατι.

Δημοσ.

παρε backup τα εγγραφα ολων και κανε restore οσο ποιο παλια μπορεις

μετα κατεβασε οτι αντι malware ξερεις και δεν ξερεις και σκαναρε ατελειωτα

αυτα στην περιπτωση που δεν κανετε online συναλλαγες απο αυτον τον υπολογιστη

γιατι αν κανετε καλα θα κανεις να σκεφτεσαι πολυ σοβαρα το format

ps τρεξε λιγο τωρα για να μην τρεχεις πολυ μετα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...