Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Μεταφέρω τη συζήτηση απ'το status μου εδώ. Εν συντομία να πω ότι εχτές διεπίστωσα ότι μου έσπασαν τον κωδικό απ'το κύριο mail μου, άλλαξαν το 2ον και δε θυμάμαι ή έχουν αλλάξει και τη ερώτηση ασφαλείας/μυστική απάντηση. Επίσης μετά ήταν εύκολο να παραβιάσουν και τον λογαριασμό μου στο Fb. Έκανα τις απαραίτητες διαδικασίες αλλά η Microsoft με γράφει κανονικά. Σήμερα διεπίστωσα ότι μου έσπασαν ΚΑΙ το δεύτερο mail μου και το αντίστοιχο λογαριασμό στο Fb που είχα με αυτόν. Το έσωσα όπως όπως αυτό και το μόνο που μπόρεσα να μάθω είναι ότι σαν 2ον e-mail είχανε βάλει το [email protected] που καμιά μπούρδα θα 'ναι αλλά εγώ τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω. Όσο για keylogger ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα. Πόσο καταδικασμένη είμαι, οεο;
karmen1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Galatea αυτό που είπε ο Gi0 πριν ειλικρινά δε το ξέρω, αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω είμαι σίγουρη. Στο Mail το δεύτερο που λες ότι βάλανε το [email protected] σαν δεύτερο mail, γιατί δε μπορείς να το αλλάξεις;
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Galatea αυτό που είπε ο Gi0 πριν ειλικρινά δε το ξέρω, αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω είμαι σίγουρη. Στο Mail το δεύτερο που λες ότι βάλανε το [email protected] σαν δεύτερο mail, γιατί δε μπορείς να το αλλάξεις; Γιατί λέει για να αλλάξω δευτερεύον mail πρέπει να σταλεί αίτηση επιβεβαίωσης σε αυτό το mail [email protected]. img337.imageshack.us/img337/4517/taskmanager1.jpg Feedback: Το SuperAntispyware βρήκε δύο Adware Tracking Cookies... Είναι δυνατόν να γίνει τόση ζημιά από αυτό;
AiWaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γιατί λέει για να αλλάξω δευτερεύον mail πρέπει να σταλεί αίτηση επιβεβαίωσης σε αυτό το mail [email protected]. img337.imageshack.us/img337/4517/taskmanager1.jpg Βλέπω 3 περίεργες.. 1η:ehmsas.exe 2η:nvvsvc.exe 3η:winlogon.exe Επίσης δείξε και ένα screen με τις δειεργασίες όλων των χρηστών
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω 3 περίεργες.. 1η:ehmsas.exe 2η:nvvsvc.exe 3η:winlogon.exe Επίσης δείξε και ένα screen με τις δειεργασίες όλων των χρηστών Αχα... Κι άμα εγώ τις καταργήσω τώρα δηλαδή τι; Δε θα ξανανοίξουν ever; Ξέρουμε με ποιό τρόπο ανοίγουν; Κατά την εκκίνηση των Windows μόνο ή και άλλες στιγμές, αυτόματα;
AiWaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αχα... Κι άμα εγώ τις καταργήσω τώρα δηλαδή τι; Δε θα ξανανοίξουν ever; Ξέρουμε με ποιό τρόπο ανοίγουν; Κατά την εκκίνηση των Windows μόνο ή και άλλες στιγμές, αυτόματα; Πρέπει να βρεις που είναι εγκατεστημένα τα αρχεια τους για αρχή.. Δεκί κλικ πάνω στην διεργασία και άνοιγμα θεσης αρχειου. Ανοίγουν κατα την εκκίνηση των win
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω 3 περίεργες.. 1η:ehmsas.exe 2η:nvvsvc.exe 3η:winlogon.exe Επίσης δείξε και ένα screen με τις δειεργασίες όλων των χρηστών To winlogon.exe και το nvvsvc.exe ειναι περιεργες?? Και τωρα θα της προτεινεις να τις σβησει μηπως?
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 To winlogon.exe και το nvvsvc.exe ειναι περιεργες?? Και τωρα θα της προτεινεις να τις σβησει μηπως? Ναι συνειδητοποιησα οτι ειναι exe συστηματος...η εστω της microsoft...και το ehmsas.exe
AiWaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Πρέπει να βρεις που είναι εγκατεστημένα τα αρχεια τους για αρχή.. Δεκί κλικ πάνω στην διεργασία και άνοιγμα θεσης αρχειου. Ανοίγουν κατα την εκκίνηση των win edit: M λίγο ψάξιμο στο google είδα οτι αυτές οι 3 διεργασίες είναι άκακα κομμάτια των win.
N0tisOO7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 nvvsvc.exe ehmsas.exe Ασφαλή είναι και τα δύο.
AiWaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 To winlogon.exe και το nvvsvc.exe ειναι περιεργες?? Και τωρα θα της προτεινεις να τις σβησει μηπως? Δεν είπα ποτέ να τις σβήσει η να τις κάνει terminate. Σχώρναμε απλά ως χρήστης linux δεν ξέρω απ εξω τις διεργασίες των win
SOWHAT Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Kατέβασε από εδώ και τον processexplorer που δείχνει και το path κάθε διαδικασίας, και τα δείχνει και σε μορφή δέντρου για να σε βοηθήσουν πιο εύκολα και τα παιδιά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αν ειναι τοσο "επικινδυνη" η κατασταση και αρχιζεις να ψαχνεις για keyloggers κλπ,μπορεις καλλιστα να μην εμπιστευτεις καθολου το συστημα σου(και το explorer.exe μπορει ανετα να εχει κολλημενη μια διεργασια που δεν εμφανιζεται σε κανενα task manager,process explorer,security task manager κλπ). Τρεξε ενα live cd με linux και ξεκινα τα reset του hotmail και μετα του facebook. https://windowsliveh...swordReset.aspx Δεν είπα ποτέ να τις σβήσει η να τις κάνει terminate. Σχώρναμε απλά ως χρήστης linux δεν ξέρω απ εξω τις διεργασίες των win Δεν υπαρχει λογος για συγχωρεση, απλα μην αναβουμε φωτιες εκει που δεν υπαρχουν
Galatea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εχω την εξής απορία: Πόσο εύκολο είναι να σπάσεις τις database του hotmail? Γιατί το να υποψιαστούν τα passwords μου ήταν κομμάτι δύσκολο. Και τις μυστικές απαντήσεις. Κι αν δεν έχω keylogger, τι μας έμεινε από σεναρια; Όπως είπα και πριν, έχω κάνει αυτές τις διαδικασίες στο Hotmail, αλλά είτε με γράφουν είτε κάνουν συντήρηση... Δεν είχα καμία απάντηση ακόμα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κάνω κάτι δεδομένου ότι δεν μπορω να θυμηθώ την απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας (αν δεν την έχουν αλλάξει δηλαδή). Όσο για τα linux, από τη στιγμή που δε χειρίζομαι μόνο εγώ το pc δεν μπορώ να το κάνω. Δεν είναι καν το δικό μου pc, αλλά των θείων μου το οποίο το χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, μέχρι να βάλω net στο νέο μου σπίτι! Kατέβασε από εδώ και τον processexplorer που δείχνει και το path κάθε διαδικασίας, και τα δείχνει και σε μορφή δέντρου για να σε βοηθήσουν πιο εύκολα και τα παιδιά! Πολύ καλή ιδέα! Ευχαριστώ!
pournaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Βλέπω 3 περίεργες.. 1η:ehmsas.exe 2η:nvvsvc.exe 3η:winlogon.exe Επίσης δείξε και ένα screen με τις δειεργασίες όλων των χρηστών Γιατι, το csrss.exe δεν ειναι "περιεργο" ; Galatea, γενικα το συστηματακι σου σφιζει απο ζωντανια, εχει ολων των ειδων τα καλουδια μεσα. Απο τη μερια μου θα προτεινω εκτος του antivirus AVG-Free, και το Spybot Search & Destroy, που με εχει σωσει δεκαδες φορες, μια και εχει και resident αρχειακι που τρεχει μονιμα και σε ρωταει οταν παει κατι να γραφτει στο registry ειτε παει να γινει εγκατασταση κλπ. Βεβαια σε κατι τετοιες δυσκολες εγχειρησεις εγω προτιμω μια και καλη καθαρισμα, οποτε χρησιμοποιω το Hijackthis, το οποιο ομως πρεπει να ξερεις τι κανεις γιατι στην ουσια σβηνεις μονος σου οποια αρχεια θεωρεις ιους keyloggers κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.