vapapako Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας, Άλλαξα το iphone 3g και πήρα το iphone 4.Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μεταφέρω τις επαφές που έχω στο 3g στο νέο iphone 4.Να μου πείτε τα βήματα δλδ που πρέπει να κάνω από το itunes Ευχαριστώ πολύ
cmak Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το συνδέεις στον υπολογιστή και απλώς κάνεις sync...... Τόσο απλά.
mdr21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Συνδεεις το 3G στο itunes και κανεις sync. Μετα συνδεεις το 4αρι στο itunes και αφου κανει την ενεργοποιηση σε ρωταει "setup iphone as: new iphone ή from backup". Προφανως επιλεγεις from backup και εχεις κλωνο ολα τα περιεχομενα σου (επαφες , apps, mp3, settings , video κλπ) απο το 3G στο 4αρι.
vapapako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ , Όντως όλα έγιναν μια χαρά και πολύ γρήγορα
vapapako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Κάτι ακόμα παιδιά.. Στο παλιό iphone είχα ενα πρόβλημα.Όταν έκανα μια κλήση μου εμφανίζει για λίγο το μήνυμα προώθηση κλήσης ενεργή.Το ίδιο κάνει και όταν λαμβάνω μια κλήση.Τώρα το βγάζει και στο iphone 4 γτ το έκανα setup from backup και έμεινε κ αυτό.Εννοείται ότι από τις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιημένη την προώθηση κλήσεων. Ξέρετε τι παίζει?
vapapako Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Όχι φίλε vodafone έχω..Πριν κανα 2μηνο είχε αρχίσει να το κάνει στο 3g και τώρα μεταφέρθηκε και σε αυτό δλδ το πρόβλημα..Μια φορά είχε χρειαστεί να κάνω προώθηση κλήσεων σε ένα άλο νούμερο αλλά τώρα ειναι στο off κανονικά και δν ξέρω τι πέζει με αυτό..
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Κάτι ακόμα παιδιά.. Στο παλιό iphone είχα ενα πρόβλημα.Όταν έκανα μια κλήση μου εμφανίζει για λίγο το μήνυμα προώθηση κλήσης ενεργή.Το ίδιο κάνει και όταν λαμβάνω μια κλήση.Τώρα το βγάζει και στο iphone 4 γτ το έκανα setup from backup και έμεινε κ αυτό.Εννοείται ότι από τις ρυθμίσεις έχω απενεργοποιημένη την προώθηση κλήσεων. Ξέρετε τι παίζει? Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την αναμονή?
vangelis_k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Στο έγραψα γιατί στο δίκτυο cosmote το παρουσιάζει εδώ και χρόνια ανεξάρτητα από τη συσκευή και το αν έχεις σύνδεση ή κάρτα έχω την αίσθηση λοιπόν ότι είναι θέμα του δικτύου και όχι ρυθμίσεων του τηλεφώνου
vapapako Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχω την αναμονή αλλά και που δοκίμασα να την βγάλω πάλι τα ίδια κάνει..οπότε δν είναι εκεί το πρόβλημα.. Αν ξέρετε τπτ άλλο πείτε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.