tkvkp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Παρακατω παραθετω την αρχαια συνθεση του desktop μου. 1. Mobo : gigabyte ga-k8n-sli 2. gpu : pixelview 6600 3. ram : DDR 2gb 4. cpu : Amd 3500+ Οταν περναω drivers για την καρτα γραφικων,μετα απο λιγα λεπτα παγωνει το desktop,δεν δουλευει ΤΙΠΟΤΑ παρα μονο το κουμπι Reset και 3εις στις 5 φορες κανει επανεκκινηση μονο του.Δεν εχω bsod.Δοκιμασα και τους τελευταιους οδηγους απο nvidia και αυτους απο το cd της καρτας και τελος αφησα και τα winxp να δοκιμασουν και αυτα αλλα το αποτελεσμα και στις 3εις περιπτωσεις ηταν το ιδιο. Εκτος της επιλογης να αλλαξω desktop,τι νομιζετε οτι μπορει να παρεδωσε πνευμα?
nikos903 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Απενεργοποίησε στις αυτόματες επανεκκινήσεις στο pc. Θερμοκρασίες; Βλέπε τις με speedfan ή HWmonitor Άλλαξε τις πάστες στο pc για αρχή και βγάλε ότι σκόνη έχει μέσα. Μετά τρέξε memtest για να δεις τις μνήμες, furmark για να δεις την κάρτα γραφικών. Άμα θες για να μην μείνει παραπονεμένος ο επεξεργαστής τρέξε του ένα prime να δεις και αυτός που φτάνει... (όχι οτι φταίει αυτός αλλα άμα θες...). Πόσταρε αποτελέσματα και βλέπουμε...
Bloodrage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Αν τα windows δουλευουν κανονικα χωρις gpu drivers και καθε φορα που τους κανεις install σταματαν να λειτουργουν τα παντα φταιει ο επεξεργαστης σου οποτε το επιβεβαιωνεις βαζοντας την 6600 σε αλλο πισι , το λεω εκ πειρας το εχω δει σε Ι7.
tkvkp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 @niko903 οτι απεκλεισες,εστιασε ο φιλος @Bloodrage.Οταν ειμαι ετοιμος θα ποσταρω. @niko903 δεν καταλαβα τι να απενεργοποιησω για αρχη.Το εγραψες καπως....
nikos903 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 @niko903 οτι απεκλεισες,εστιασε ο φιλος @Bloodrage.Οταν ειμαι ετοιμος θα ποσταρω. @niko903 δεν καταλαβα τι να απενεργοποιησω για αρχη.Το εγραψες καπως.... Τι να σου πω... Τεστάρισμα θέλει, αλλά το να κάψεις επεξεργαστή θέλει προσπάθεια.... Πολύ προσπάθεια... Τα άλλα καίγονται και απο μόνα τους Έτσι τους δίνω (πολύ) περισσότερες πιθανότητες... Θα δείξει βέβαια, πόσταρε τι σου έβγαλαν τα διαγνωστικά και βλέπουμε.... Αν βέβαια έχεις παράλληλα άλλο pc να δοκιμάσεις τα εξαρτήματα 1-1 όπως είπε ο Bloodrage θα είναι καλύτερο... Δοκίμασε όλα τα εξαρτήματα (με αλλαγή ή με software) και τα βλέπουμε.
tkvkp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εχουμε και λεμε: 1.Με ή χωρις παγωμα οι τιμες ειναι: -gpu 49 -temp1 25 -temp2 22 -temp3 69 -temp 1 -HD0 28 -core 20 -core 43 -ambiennt 0 *Φυσικα η θερμοκρασια του σκληρου ανεβηκε στα 36,η gpu μεχρι 50 και το temp3 που μαλλον ειναι του chipset το οποιο εχει παθητικη ψυξη,παιζει 69-70. Τα ανεμιστηρια ειναι περι τις 3000rpm.Οι τασεις ειναι οτι να'ναι και διαφορετικες μεταξυ τους στα hwmonitor & speedfan Το hwmonitor δεν δειχνει την gpu. Χωρις drivers(1024x768 32bit),το μηχανημα παει ρολοι.Με drivers και αναλυση 1440x900 και 32bit χρωματα,παγωνει.Σε 1440x900 και 16bit παγωσε στο μισαωρο.800x600 και 16Bit παλι τα ιδια. Οσον αφορα το Memtest θα ποσταρω αργοτερα Καθαρισα cpu και περασα καινουριες σιλικονες καθως και σε gpu.Τιποτα.Δυνατοτητα προς το παρον να βαλω την gpu σε αλλο pc,δεν την εχω.
sukalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Σε τι λειτουργικό όλα αυτά? Πιο πριν λειτουργούσε κανονικά? Δες μήπως κανας πυκνωτής κρέμεται από το ένα συρματάκι ή έχει φουσκώσει(σκάσει). Τρέξε artifact test στο ΑΤΙtool. Δοκίμασε να δουλέψεις και σε linux Live cd.
tkvkp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Memtest86+ ολα pass.Cpu test ολα καλα.Hdd surface test ok. Σε τι λειτουργικό όλα αυτά? Πιο πριν λειτουργούσε κανονικά? Δες μήπως κανας πυκνωτής κρέμεται από το ένα συρματάκι ή έχει φουσκώσει(σκάσει). Τρέξε artifact test στο ΑΤΙtool. Δοκίμασε να δουλέψεις και σε linux Live cd. Σε xp με ολα τα updates.Πριν λειτουργουσε μια χαρα μεχρι που κρασαρε ο σκληρος(40gb 9 ετων),δεν σωνοταν ουτε με hddregenerator απο hiren's και εβαλα εταιρο ide(160gb 2ετιας) που τον χρησιμοποιουσα ως backup. Θα δοκιμασω αργοτερα και ubuntu 10.10 Μια που το προτεινεις. ***Δεν χρειαστηκε να δοκιμασω ubuntu.7/11 πυκνωτες ηταν φουσκωμενοι.Παιζω με δανεικη 9800 Gt και το εργαλειο "σπερνει τον πανικο".Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Αυριο θα παρω μια των 30ευρω να κανω την δουλεια μου.
sukalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Memtest86+ ολα pass.Cpu test ολα καλα.Hdd surface test ok. Σε xp με ολα τα updates.Πριν λειτουργουσε μια χαρα μεχρι που κρασαρε ο σκληρος(40gb 9 ετων),δεν σωνοταν ουτε με hddregenerator απο hiren's και εβαλα εταιρο ide(160gb 2ετιας) που τον χρησιμοποιουσα ως backup. Θα δοκιμασω αργοτερα και ubuntu 10.10 Μια που το προτεινεις. ***Δεν χρειαστηκε να δοκιμασω ubuntu.7/11 πυκνωτες ηταν φουσκωμενοι.Παιζω με δανεικη 9800 Gt και το εργαλειο "σπερνει τον πανικο".Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Αυριο θα παρω μια των 30ευρω να κανω την δουλεια μου. Πάντως αν το'χεις λίγο , πυκνωτές μπορείς να αλλάξεις... Με καλάϊ και υπομονή
tkvkp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Πάντως αν το'χεις λίγο , πυκνωτές μπορείς να αλλάξεις... Με καλάϊ και υπομονή Το'χω αλλα με λιγα σχετικα χρηματα θα γλυτωσω τα ματια μου και το μυαλο μου.Δεν βρισκω τον λογο.Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.