gasper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παιδια θα μπορουσε να βοηθησει καποιος. εχω ενα βιβλιο και εχω σκαναρει ολες τις σελιδες του στο pc μου. θα μπορουσε καποιος να μου πει ενα προγραμματακι για να το κανω σε μορφη βιβλιου .? εχει και εικονες μεσα.
accipio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε το JPEG to PDF. Πολύ απλό, ελαφρύ, portable και δωρεάν πρόγραμμα, που μετατρέπει jpg εικόνες σε pdf πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Υποστηρίζει επίσης tif, png, bmp αρχεία. Κι αν θέλεις να προσθέσεις και bookmarks στο pdf, ένα επίσης δωρεάν, open source πρόγραμμα είναι το JPdfBookmarks. Τέλος, αν θέλεις να επεξεργαστείς τις σαρώσεις σου πριν τις μετατρέψεις σε pdf - και ειδικά αν φτιάχνεις βιβλίο με κείμενο κι όχι απλώς φωτογραφίες - ώστε να έχεις ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα, ένα απαραίτητο πρόγραμμα είναι το καταπληκτικό Scan Tailor, επίσης δωρεάν και open source.
gasper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 κατεβασα το JPG to PDF. αλλα το μιονο που καταφερα ηταν οταν εβαλα σε λιστα τις 32 σελιδες για να τις κανει converter, και να τις μετατρεψει σε ενα PDF,δεν ειχα το επιθυμιτο αποτελεσμα,γιατι μου εκανε την καθε σελιδα ξεχωριστα σε PDF.δηλαδη μου δημιουργησε 32 PDF. επειδη ασχολουμε πρωτη φορα με το θεμα ειναι ευκολο να μου πεις πως θα ενωσο αυτες τις 32 σελιδες σε ενα PDF. ευχαριστω.
accipio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Θα πρέπει να τσεκάρεις την επιλογή Single PDF File named και στο διπλανό κουτάκι να δώσεις το όνομα που θέλεις να έχει το αρχείο που θα φτιάξεις.
gasper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ¨απιστευτο εγινε ενα pdf accipio" σε ευχαριστω παρα πολυ για την πολυ σημαντικη βοηθεια που μου εδωσες. να σε καλα.
black_widow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Τhanks και από εμένα , είχα την ίδια απορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.