Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφη αγορασμενης ταινιας στο pc

xarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια ταινία απο ενα γνωστο videoclub και ( εννοειται αγορασμενη ) ομως δεν εχω dvd για την τηλεοραση.

Σκεφτομαι να την περασω στο pc και απο εκει στον σκληρο δισκο και να την δω στην τηλεοραση απο την θυρα usb που εχει.

Γνωριζεται πως μπορει να γινει με καποιο free πρόγραμμα ?

( δεν μπορω να δω ταινιες στο pc μην ρωτησετε :-D )

Δημοσ.

υπαρχει tutorial στα ελληνικα δεν θυμαμαι αν λεει κατι τετοιο...

Παραξενο δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...

Βεβαια 2 ταινιες εχω κοπιαρει μ αυτο....

Υποψιν οτι αναλογα τον επεξεργαστη σου θα αργησει και επισης ειναι λιγο καταστροφικο για το drive..

το δικο μου πρεπει να δουλευε στο τερμα για πανω απο 2 ωρες:whistle:

Δημοσ.

Το AutoGK πλέων είναι προ-ιστορία,παλιά και εμένα ήταν το αγαπημένο μου αλλά πλέων το ξεχνάς,πας στο wiki μας και βλέπεις για RIPbot ή MEGui αν μπορείς να δεις mkv ή κατεβάζεις το AviDemux για να το κάνεις AVI, υπόψιν αν έχει προστασία η ταινία μπορεί να αντιμετωπίσεις διάφορα παράξενα.

Δημοσ.

Δεν έχεις αναφέρει με τί είδους αρχεία video είναι συμβατός ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασής σου!

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις λόγω προστασίας στο δισκάκι: Θα πρέπει πριν απ' όλα να χρησιμοποιήσεις κατάλληλο πρόγραμμα για να ξεκλειδωθεί και να μεταφερθεί η ταινία από το δισκάκι στο σκληρό σου δίσκο. Και μετά προχωράς σε μετατροπή. Ένα τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα είναι π.χ. το DVDFab HD Decrypter.

Δημοσ.

Δεν έχεις αναφέρει με τί είδους αρχεία video είναι συμβατός ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασής σου!

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις λόγω προστασίας στο δισκάκι: Θα πρέπει πριν απ' όλα να χρησιμοποιήσεις κατάλληλο πρόγραμμα για να ξεκλειδωθεί και να μεταφερθεί η ταινία από το δισκάκι στο σκληρό σου δίσκο. Και μετά προχωράς σε μετατροπή. Ένα τέτοιο δωρεάν πρόγραμμα είναι π.χ. το DVDFab HD Decrypter.

Ενα ενα γιατι μπερδευτικα.

Λοιπον οπως λεει και ο parsifal κατεβαζω το DVDFab HD Decrypter για να το αντιγραψω στον σκληρο του υπολογιστη.Απο εκει θελω να το μεταφερω στον εξωτεικο και απο εκει να το δω στην tv.

Τι κανω μετα το DVDFab HD Decrypter ?

Δημοσ.
Τι κανω μετα το DVDFab HD Decrypter ?

Μετά το DVDFab HD Decrypter, θα πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεται να μετατρέψεις την ταινία και σε τί format. Αυτό, επαναλαμβάνω, εξαρτάται από τις δυνατότητες που έχει η τηλεόρασή σου (δες το manual της) και θα σε καθοδηγήσει και στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος μετατροπής (άλλο πρόγραμμα μπορεί να υποστηρίζει ή να δίνει πιο ποιοτικό αποτέλεσμα ή να είναι πιο εύκολο στην χρήση για .avi videos, άλλο για .mp4 videos, άλλο για .mkv κλπ.)

Δημοσ.

Μετά το DVDFab HD Decrypter, θα πρέπει να αποφασίσεις αν χρειάζεται να μετατρέψεις την ταινία και σε τί format. Αυτό, επαναλαμβάνω, εξαρτάται από τις δυνατότητες που έχει η τηλεόρασή σου (δες το manual της) και θα σε καθοδηγήσει και στην επιλογή του κατάλληλου προγράμματος μετατροπής (άλλο πρόγραμμα μπορεί να υποστηρίζει ή να δίνει πιο ποιοτικό αποτέλεσμα ή να είναι πιο εύκολο στην χρήση για .avi videos, άλλο για .mp4 videos, άλλο για .mkv κλπ.)

Ελα που δεν εχω τα χαρτια ομως...

Την βρηκα !!!

Αυτη εδω ειναι -> http://e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=33919

Απο οτι ειδα το προγραμματακι αντεγραψε τα αρχεια στο pc Μου.

Τωρα τι κανω βρε παιδια ? αντε για να δω τον εξορκιστη..... :rolleyes:

Δημοσ.

Εδώ υπάρχει link για το manual της TV σου σε μορφή PDF: http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/Regza-LCD-TV/Under-30-screen-size/REGZA-22SL738/

Αλλά από μία γρήγορη ματιά που έριξα, δεν φαίνεται να υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων video το συγκεκριμένο μοντέλο. Μόνο για αρχεία MP3 και εικόνες JPEG κάνει λόγο το manual. Σίγουρα παίζει και video... ;

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή ταινιών η tv σου.

USB connectivity provides an easy way to playback your music and photos directly via your TV.

Δηλαδή μόνο φωτογραφίες και μουσική.

Σου προτείνω να πάρεις ένα media player και να απολαμβάνεις τις ταινίες σου μέσα από αυτό.

Μια καλή πρόταση είναι το PicoHD στα 60€ ενώ μια πιο ολοκληρωμένη λύση είναι το WDTV Live στα 96€.

Το pico αναφέρει υποστήριξη για vob αρχεία, οπότε ίσως δεν χρειαστεί να κάνεις μετατροπή το dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...