bele Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Xαιρετω τους συμφορουμιτες.Κατεβασα το Indiana Jones And The Staff Of Kings σε iso.Το βαζω κανινικα στην καρτα μνημης και το ανοιγω ακομη πιο κανονικα απο το psp.Μολις ομως παω να παιξω την πρωτη πιστα κολλαει στο saving...Στην ουσια δεν κανει loading και το psp κολλαει οποτε πρεπει να βγαλω την μπαταρια.Εχω το psp 2004 με GEN-D3,απο τα πιο σταθερα cf's που δεν μου παρουσιασε ποτε προβλημα.Αν ξερετε κατι παρακαλω την συνδρομη σας...να μην μπω στη διαδικασια να ξανακατεβασω το παιχνιδι.Ευχαριστω!
bakass Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 φιλε bele δεν γνωριζω για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα με καποια παιχνιδια που μου δημιουργουσαν προβληματα εψαχνα αν υπαρχει κανα patch να εφαρμοσω που τα ελυνε ολα.ισως το συγκεκριμενο game να μην ειναι συμβατο με το gen d3.αν θες την γνωμη μου,βρες αλλο iso...το πιο πιθανον ειναι να ειναι προβληματικο αυτο οποτε οτι και να δοκιμασεις θα σου κολλαει!!
bele Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Οκ φιλε,thanks.Μαλλον θα το ξανακατεβασω,φαινεται πως εχει προβλημα το iso.Δεν ειναι θεμα patch γιατι αν ειχε προβλημα το EBOOT.bin δεν θα αρχιζε καθολου το παιχνιδι.Απλως μου κανει μεγαλη εντυπωση να τρωει τετοιο κολλημα.
bakass Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 να μη σου κανει καθολου εντυπωση....ετσι την ειχα πατησει με το pro...το κατεβασα μολις πηρα το psp και παω μες στην τρελη χαρα να παιξω,ξεκιναει και μολις παταω το πρωτο start στην αρχικη οθονη κολλαει εκει...λεω τυχαιο θα ηταν!!ε τελικα δεν ηταν καθλου τυχαιο!!το παιχνιδι κολλαγε συνεχεια εκει..ωσπου βρηκα αλλο iso και τελικα επαιξα!!
bele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 To προβλημα ληθηκε τελικα πολυ απλα.Ειχα GEN-D3 και με το D2-D3 swither πηγα σε D2 και το παιχνιδι επαιζε κανονικα.Οποτε σε παρομοιες περιπτωσεις ψαξτε και αυτην την περιπτωση Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.