Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση τριών οθονών σε 1 pc

ErnestoGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ήδη δύο οθόνες συνδεδεμένες στο pc μου και ενδιαφέρομαι να βάλω ακόμη μία. Η κάρτα γραφικών μου βγάζει 2 εξόδους οπότε δεν είναι εφικτό.

Είναι εφικτό να πάρω ακόμα μία φτηνή κάρτα γραφικών για να βάλω ίσα ίσα μία ακόμη οθόνη (διαφορετική από αυτή που έχω); Η μητρική μου (Asus P5K) λέει ότι υποστηρίζει μόνο crossfire αλλά εγώ έχω nvidia κάρτα (9600gt). Έχω μπερδευτεί αρκετά επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από κάρτες γραφικών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

για να συνδεσεις και τριτο μονιτορ πρεπει να αγορασεις και αλλη καρτα αλλα απο την στιγμη που η μητρικη σου δεν υποστηριζει sli που ειναι gia tiw nvidia δεν μπορεις να το κανεις.

Η μονη λυση αν γουσταρεις τοσο πολυ ειναι να αγορασεις 2 καινουριες ΑΤΙ καρτες και να τις κανεις crossfire.

Δημοσ.

γενικά παίζει το ενδεχόμενο να έχεις συνδεδεμένες 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών;

χωρίς αναγκαστικά να κάνεις crossfire ή sli. απλά για να σου δώσει την έξοδο

Δημοσ.

με αυτό το καλώδιο που λες και οι δύο έξοδοι θα έχουν το ίδιο σήμα.

γενικά θα προτιμούσα η κάθε έξοδος να είναι διαφορετική αλλά δεν με χαλάει καθόλου και αυτό το ενδεχόμενο επειδή έχω 2 οθόνες σε extended και έναν προβολέα και πρέπει κάθε φορά να αποσυνδέω την μία οθόνη για να συνδέσω τον προβολέα.

αν έχετε κανένα λινκ από τέτοιο καλώδιο καλοδεχούμενο

Δημοσ.

Με αυτό το καλώδιο οι 2 οθόνες μπορούν να παίξουν και σε extended mode. Δυστυχώς κάποιο Link δεν έχω. Απλά είχα δει αυτό το καλώδιο στην παλιά μου δουλειά.

Δημοσ.

Και εγω εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να βγαλεις δυο διαφορετικες εικονες απο μια θυρα με to splitter αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλικρινης, εδω μπορεις να βρεις τα καλωδια που θες http://www.skroutz.gr/c/697/kalodia-othonis.html?keyphrase=DVI+splitter

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To πήρα το splitter αυτό και μετάνοιωσα που δεν αγόρασα και δεύτερο, γιατί τώρα με την οικονομική κρίση, μπορεί να θελήσω να συνδέσω 4 monitor/τηλεοράσεις :mrgreen:

post-48087-0-26734300-1297877413_thumb.jpg

Δημοσ.

ειναι λιγο offtopic αλλα η εικονα ειναι ρευμα κατα μια ενοια!

Οποτε θα στελνει αρκετο ρευμα στa HDMI καλωδια για να βλεπεις εικονα σε ολες αυτες τις οθονες;;

Γιατι εγω με την 5870 οταν πεταω εικονα ( μονο ) μεσω HDMI καλωδιου στην TV 1.5 μετρο πιο κει, ανα 15sec ριχνει τα frames στις .mkv και στις .avi και γενικα οταν πεταω καμια εικονα εμφανιζει γραμμες και "χοροπηδαει"..

Μονο οταν εχω την επιλογη που δειχνουν τα ιδια και οι 2 οθονες ειμαι κομπλε..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

To πήρα το splitter αυτό και μετάνοιωσα που δεν αγόρασα και δεύτερο, γιατί τώρα με την οικονομική κρίση, μπορεί να θελήσω να συνδέσω 4 monitor/τηλεοράσεις :mrgreen:

Σου δουλεψε φιλε?? εχω ενα παρομοιο και δεν δουλευει :whistle:

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο spitterάκι (αλλά και τα περισσότερα αυτού του τύπου) δουλεύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένες και ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ οι οθόνες επάνω του και φυσικά έχουν την ίδια ανάλυση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...