ErnestoGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας, Έχω ήδη δύο οθόνες συνδεδεμένες στο pc μου και ενδιαφέρομαι να βάλω ακόμη μία. Η κάρτα γραφικών μου βγάζει 2 εξόδους οπότε δεν είναι εφικτό. Είναι εφικτό να πάρω ακόμα μία φτηνή κάρτα γραφικών για να βάλω ίσα ίσα μία ακόμη οθόνη (διαφορετική από αυτή που έχω); Η μητρική μου (Asus P5K) λέει ότι υποστηρίζει μόνο crossfire αλλά εγώ έχω nvidia κάρτα (9600gt). Έχω μπερδευτεί αρκετά επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από κάρτες γραφικών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 για να συνδεσεις και τριτο μονιτορ πρεπει να αγορασεις και αλλη καρτα αλλα απο την στιγμη που η μητρικη σου δεν υποστηριζει sli που ειναι gia tiw nvidia δεν μπορεις να το κανεις. Η μονη λυση αν γουσταρεις τοσο πολυ ειναι να αγορασεις 2 καινουριες ΑΤΙ καρτες και να τις κανεις crossfire.
ErnestoGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 γενικά παίζει το ενδεχόμενο να έχεις συνδεδεμένες 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών; χωρίς αναγκαστικά να κάνεις crossfire ή sli. απλά για να σου δώσει την έξοδο
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω πως υπάρχουν καλώδια Υ που επιτρέπουν την σύνδεση 2 οθονών σε μια έξοδο της κάρτας γραφικών.
ErnestoGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 με αυτό το καλώδιο που λες και οι δύο έξοδοι θα έχουν το ίδιο σήμα. γενικά θα προτιμούσα η κάθε έξοδος να είναι διαφορετική αλλά δεν με χαλάει καθόλου και αυτό το ενδεχόμενο επειδή έχω 2 οθόνες σε extended και έναν προβολέα και πρέπει κάθε φορά να αποσυνδέω την μία οθόνη για να συνδέσω τον προβολέα. αν έχετε κανένα λινκ από τέτοιο καλώδιο καλοδεχούμενο
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Με αυτό το καλώδιο οι 2 οθόνες μπορούν να παίξουν και σε extended mode. Δυστυχώς κάποιο Link δεν έχω. Απλά είχα δει αυτό το καλώδιο στην παλιά μου δουλειά.
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Και εγω εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να βγαλεις δυο διαφορετικες εικονες απο μια θυρα με to splitter αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ειμαι ειλικρινης, εδω μπορεις να βρεις τα καλωδια που θες http://www.skroutz.gr/c/697/kalodia-othonis.html?keyphrase=DVI+splitter
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο ρε μάγκα, και έψαχνα κάτι τέτοιο..
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αντε δοκιμαστε το και πειτε μας αν γινετε extended
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εκτός του ότι λέει πως <<Και οι δύο οθόνες TV, LCD και/ή Plasma θα δείχνουν την ίδια εικόνα.>> λογικά πως θα γίνει extended το σήμα από μια έξοδο;
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ο macabre απο πανω ειπε οτι γινεται για αυτο το λεω δεν το εχω δοκιμασει ποτε
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 To πήρα το splitter αυτό και μετάνοιωσα που δεν αγόρασα και δεύτερο, γιατί τώρα με την οικονομική κρίση, μπορεί να θελήσω να συνδέσω 4 monitor/τηλεοράσεις
koulouri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ειναι λιγο offtopic αλλα η εικονα ειναι ρευμα κατα μια ενοια! Οποτε θα στελνει αρκετο ρευμα στa HDMI καλωδια για να βλεπεις εικονα σε ολες αυτες τις οθονες;; Γιατι εγω με την 5870 οταν πεταω εικονα ( μονο ) μεσω HDMI καλωδιου στην TV 1.5 μετρο πιο κει, ανα 15sec ριχνει τα frames στις .mkv και στις .avi και γενικα οταν πεταω καμια εικονα εμφανιζει γραμμες και "χοροπηδαει".. Μονο οταν εχω την επιλογη που δειχνουν τα ιδια και οι 2 οθονες ειμαι κομπλε.. Sent from my iPhone using Insomnia
madtracker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 To πήρα το splitter αυτό και μετάνοιωσα που δεν αγόρασα και δεύτερο, γιατί τώρα με την οικονομική κρίση, μπορεί να θελήσω να συνδέσω 4 monitor/τηλεοράσεις Σου δουλεψε φιλε?? εχω ενα παρομοιο και δεν δουλευει
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο spitterάκι (αλλά και τα περισσότερα αυτού του τύπου) δουλεύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένες και ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ οι οθόνες επάνω του και φυσικά έχουν την ίδια ανάλυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.