telis_petsotis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 εχω ενα πολυμηχανημα ΗΡ φ4180 κ δεν θελω να βαλω το προγραμμα του δηλ αυτο που ειχε το δισκακι οταν τον πηρα. υπαρχει καποιο αλλο (οπως στα λινουξ πχ με ενα προσθετο κιτ) που να δουλευει εκτυπωσεις σκαναρισμα; δεν θελω το μανάτο...
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Βάλε μόνο τους drivers του εκτυπωτή και του scanner και από εκεί και πέρα βάλε όποιο πρόγραμμα θέλεις για εκτυπώσεις και σκανάρισμα. Το photoshop π.χ. σκανάρει και τυπώνει από ότι έχεις εγκατεστημένο. Για να επιλέξεις μόνο τους drivers επέλεξε custom εγκατάσταση αντί για full και άφησε μόνο τους drivers τους εκτυπωτή και του scanner
telis_petsotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε μόνο τους drivers του εκτυπωτή και του scanner και από εκεί και πέρα βάλε όποιο πρόγραμμα θέλεις για εκτυπώσεις και σκανάρισμα. Το photoshop π.χ. σκανάρει και τυπώνει από ότι έχεις εγκατεστημένο. Για να επιλέξεις μόνο τους drivers επέλεξε custom εγκατάσταση αντί για full και άφησε μόνο τους drivers τους εκτυπωτή και του scanner θα το δοκιμασω αν κ νομιζω οτι θα μου βγαλει παλι προβλημα. θα βγαζει τα μελανακια ως αδεια ενω ειναι ξανα-ξανα-γεμισμενα.. δεν ηθελα να εγκαταστησω τιποτα της ΗΡ
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε μόνο τους drivers του εκτυπωτή και του scanner και από εκεί και πέρα βάλε όποιο πρόγραμμα θέλεις για εκτυπώσεις και σκανάρισμα. Το photoshop π.χ. σκανάρει και τυπώνει από ότι έχεις εγκατεστημένο. Για να επιλέξεις μόνο τους drivers επέλεξε custom εγκατάσταση αντί για full και άφησε μόνο τους drivers τους εκτυπωτή και του scanner Εν τάξη καλό και άγιο το Photoshop αλλά για ένα σκανάρισμα φτάνει και το irfanview
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 θα το δοκιμασω αν κ νομιζω οτι θα μου βγαλει παλι προβλημα. θα βγαζει τα μελανακια ως αδεια ενω ειναι ξανα-ξανα-γεμισμενα.. δεν ηθελα να εγκαταστησω τιποτα της ΗΡ Τα μελάνια δεν ανιχνεύονται από τους drivers αλλά από τον ίδιο τον εκτυπωτή. Ή θα τα δεχτεί ή όχι, ακόμα και να μην είναι συνδεμένος σε pc. Σε εκτυπωτή hp laserjet έχω εγκαταστήσει μόνο τους drivers και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Υ.Γ. Το irfan view είναι όντως άψογο και δωρεάν. Το χρησιμοποιώ από την έκδοση 2 και δεν το αλλάζω.
telis_petsotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τα μελάνια δεν ανιχνεύονται από τους drivers αλλά από τον ίδιο τον εκτυπωτή. Ή θα τα δεχτεί ή όχι, ακόμα και να μην είναι συνδεμένος σε pc. Σε εκτυπωτή hp laserjet έχω εγκαταστήσει μόνο τους drivers και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. Υ.Γ. Το irfan view είναι όντως άψογο και δωρεάν. Το χρησιμοποιώ από την έκδοση 2 και δεν το αλλάζω. για να το λες κατι θα ξερεις αλλα κ εγω μιλαω γιατι το εχω δοκιμασμενο. οταν κανω την λουστιά με την ταινια στην κεφαλη στα μελανια κ τα δει ως γεματα κ εχω εγκατεστημενο το προγραμμα τοτε στην πρωτη εκτυπωση το ανιχνευει κ αναβουν τα λαμπακια κλπ.... οταν δεν το εχω εγκατεστημενο δηλαδη οταν ανοιγω με τα λινουξ τοτε εκτυπωνει μια χαρα χωρις προβλημα κ οταν τον ξαναβαζω με τα win που εχει το μανατο της ΗΡ τοτε παλι λαμπακια... γιαυτο ζητησα κατι τετοιο στο πρωτο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.