AGnostICxv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν και πολλά ΚΑθΑΡΟΤΑΤΑ DOS προγραμματα αυτα που σου συστηνουμε τοσες μερες! DOS δεν τρεχουν σε mac και 2 ηταν αυτα μονο το Hirrens.που για να το εγκαταστησεις WINDOWS θελεις. και παλι ομως,δεν καταλαβαινω την επιθεση που εξαπολυεις..
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 DOS δεν τρεχουν σε mac και 2 ηταν αυτα μονο το Hirrens.που για να το εγκαταστησεις WINDOWS θελεις Νομίζω ακόμη και τα MAC μπορούν να γράψουν ένα iso ,γιατί όλα τα θεωρείς επίθεση; συζήτηση κάνω,απαντάω σε αυτά που λες. τζιφος κ αυτα.2 δεν δουλευουν σε win7 ... 2 μηχανηματα υπαρχουν,ενα macbook και ενα laptop win7.πως τοσες μερες δοκιμαζω προγραμματα με στικ; οχι,αλλα ειναι ΚΑθΑΡΟΤΑΤΑ windows (sucks) προγραμματα αυτα που μου συστηνετε τοσες μερες! Ε,αφού μας λες για πρόβλημα σε μηχάνημα που φοράει windowsXP τη να σου προτείνουμε δηλαδή;ούτε μας είπες τη άλλο υλικό έχεις ούτε καν από τη αποτελείτε το προβληματικό pc,για ποιο λόγο κάποιος να σου προτείνει κάτι άλλο;
AGnostICxv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 οκ... το κλεινω εδω λοιπον.αν θες πραγματικα να με βοηθησεις και οχι να 'μου την λες' μεσα απο το φορουμ ζητα μου το msn H skype.δεν εχει πλεον να προσφερει το thread σε κανεναν.ευχαριστω ολους οσους απαντησαν.δυστηχως δεν καταφεραμε μεχρι στιγμης να επιδιορθοσουμε το μηχανημα 100% .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.