Προς το περιεχόμενο

προβλημα δισκου!! appears to contain one or more.| Unallocated disk

AGnostICxv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν και πολλά ΚΑθΑΡΟΤΑΤΑ DOS προγραμματα αυτα που σου συστηνουμε τοσες μερες!

DOS δεν τρεχουν σε mac ;) και 2 ηταν αυτα μονο το Hirrens.που για να το εγκαταστησεις WINDOWS θελεις.

και παλι ομως,δεν καταλαβαινω την επιθεση που εξαπολυεις..

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
DOS δεν τρεχουν σε mac και 2 ηταν αυτα μονο το Hirrens.που για να το εγκαταστησεις WINDOWS θελεις

Νομίζω ακόμη και τα MAC μπορούν να γράψουν ένα iso :mrgreen: ,γιατί όλα τα θεωρείς επίθεση; συζήτηση κάνω,απαντάω σε αυτά που λες.

τζιφος κ αυτα.2 δεν δουλευουν σε win7 ...

2 μηχανηματα υπαρχουν,ενα macbook και ενα laptop win7.πως τοσες μερες δοκιμαζω προγραμματα με στικ;

οχι,αλλα ειναι ΚΑθΑΡΟΤΑΤΑ windows (sucks) προγραμματα αυτα που μου συστηνετε τοσες μερες!

Ε,αφού μας λες για πρόβλημα σε μηχάνημα που φοράει windowsXP τη να σου προτείνουμε δηλαδή;ούτε μας είπες τη άλλο υλικό έχεις ούτε καν από τη αποτελείτε το προβληματικό pc,για ποιο λόγο κάποιος να σου προτείνει κάτι άλλο;

Δημοσ.

οκ...

το κλεινω εδω λοιπον.αν θες πραγματικα να με βοηθησεις και οχι να 'μου την λες' μεσα απο το φορουμ ζητα μου το msn H skype.δεν εχει πλεον να προσφερει το thread σε κανεναν.ευχαριστω ολους οσους απαντησαν.δυστηχως δεν καταφεραμε μεχρι στιγμης να επιδιορθοσουμε το μηχανημα 100% .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...