Προς το περιεχόμενο

προβλημα δισκου!! appears to contain one or more.| Unallocated disk

AGnostICxv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λύσαμε ποιο σοβαρά,αλλά σε άτομα που όταν τους λες κάτι το κάνουν και σου λένε και λεπτομερώς τη καταφέρανε και αν δεν καταφέρανε τη πρόβλημα αντιμετώπισαν.

Και δεν νομίζω να είναι μικρό πράγμα ένας χαλασμένος δίσκος.

Όπως και να έχει,αν δεν κάνεις έλεγχο στον δίσκο με το πρόγραμμα που είπαμε δεν κάνουμε δουλειά.

γιατι μου επιτιθεσε;;εχω κανει μια πολυ σοβαρη ερωτηση αλλα την απαξιωσες μονο και μονο για να την 'πεις' (δηλαδη πρεπει να κανω format.την επαναφορα την κανω πριν,η μετα το format;ποιο απο αυτα τα προγραμματα τρεχει σε DOS H minixp ; )

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί θεωρείς επίθεση την πραγματικότητα;;;;

Συγκεκριμένα στο post#16 λέμε πως θα κάνεις έλεγχο και εσύ προχωράς στο ότι δεν δουλεύει το Hirens μετά προχωράς και ρωτάς

"το mini winxp βλεπει τον σκληρο σαν 'Unallocated disk'.αλλα ο explorer οχι.τι μπορω να κανω ;"

σε ρωτάω "ο explorer μέρος τον xp δεν είναι; τι θες να πεις;" και απαντάς

-ναι ο explorer ειναι μερος ΚΑΙ τον Mini xp.

-υπαρχει καποιος τροπος να δωσουμε letter στον δισκο; c:-d: η οτι;η καπoiου τυπου recovery;

-οχι,δεν λειτουργει το προγραμμα.

Ούτε λες τι μήνυμα έβγαλε το πρόγραμμα που δεν δούλεψε ούτε τίποτα.

Εγώ αυτό είπα ότι δίνουμε απαντήσεις,αλλά αν δεν μας λες και εσύ το πως αντιδράει ο PC δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνεις φορμάτ;από την αρχή είπαμε ότι πρέπει να κάνεις έλεγχο,για αυτό είπα και αυτά που είπα,ότι άλλα μηνύματα σου τα βγάζει γιατί έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Αν έχεις ή μπορείς να συνδέσεις μεγάλο αποθηκευτικό μέσο τότε μέσα από τα MiniXP τρέξε το HBCD menu->programs->recovery->DataRescueDD να δεις μπας και γλυτώσεις κάτι.

Δημοσ.

σου απαντησα καθηστερημενα μεν το οτι το προγραμμα δεν δουλεβει τις εταιριας(δεν βλεπει τον δισκο)εγραψα για το hirrens γιατι απαντησαν κ αλλοι εκτος απο σενα.εσυ συνεχισες να με ειρωνευεσε κανοντας μου 'μαθηματα΄για τον explorer oti ειναι μερος τον xp(συγνωμη που δεν μεγαλωσα με ενα windows στο χερι και μεγαλωσα με mac.δεν θα το ξανακανω.)μου δινεις και μια λιστα απο προγραμματα ανακτησης χωρις να μου πεις ποιο κανει.(πρεπει να μαντεψω,η να κανω σεμιναρια c++ - pascal?)επρεπε να τα κατεβασω ολα για να ανακαλυψω οτι δεν κανει κανενα.θελεις να πιστευεις οτι με βοηθησες τωρα και φταιω εγω που 'δεν καταλαβά'

πριν βιαστεις να απαντησεις οτι φταιει ο δισκος,το active recovery free edition απο dos βλεπει τον δισκο,βλεπει τα αρχεια αλλα ειναι free και δεν κανει recovery.

αυτα.

Δημοσ.
σου απαντησα καθηστερημενα μεν το οτι το προγραμμα δεν δουλεβει τις εταιριας(δεν βλεπει τον δισκο)εγραψα για το hirrens γιατι απαντησαν κ αλλοι εκτος απο σενα.εσυ συνεχισες να με ειρωνευεσε κανοντας μου 'μαθηματα΄για τον explorer oti ειναι μερος τον xp(συγνωμη που δεν μεγαλωσα με ενα windows στο χερι και μεγαλωσα με mac.δεν θα το ξανακανω.)

Αυτό που απάντησα το θεωρείς ειρωνεία;

το mini winxp βλεπει τον σκληρο σαν 'Unallocated disk'.αλλα ο explorer οχι.τι μπορω να κανω ;
Δηλαδή πάνω σε αυτό τι περιμένεις να σου πει κανείς;;

ο explorer μέρος τον xp δεν είναι; τι θες να πεις;

Το τεστ της εταιρίας το έκανες;;;;

Ίσα-ίσα επειδή ξέρω ότι δεν μεγαλώσανε πολύ με windows στο χέρι σε ρώτησα να μας τα κάνεις ποιο λιανά,να καταλάβουμε τη πρόβλημα έχεις.

μου δινεις και μια λιστα απο προγραμματα ανακτησης χωρις να μου πεις ποιο κανει.(πρεπει να μαντεψω,η να κανω σεμιναρια c++ - pascal?)επρεπε να τα κατεβασω ολα για να ανακαλυψω οτι δεν κανει κανενα.θελεις να πιστευεις οτι με βοηθησες τωρα και φταιω εγω που 'δεν καταλαβά'

Αυτή η λίστα αν πρόσεξες είναι από το wiki του insomnia δηλαδή αυτά που προτιμούν οι χρήστες του insomnia,για αυτό και σου την έδωσα.

Και εγώ δηλαδή από πού να ξέρω ποιο σου κάνει αφού δεν ξέρουμε καν την κατάσταση του δίσκου;

πριν βιαστεις να απαντησεις οτι φταιει ο δισκος,το active recovery free edition απο dos βλεπει τον δισκο,βλεπει τα αρχεια αλλα ειναι free και δεν κανει recovery.

αυτα.

Γιατί νομίζεις ότι τόση ώρα επιμένω ότι πρέπει να γίνει έλεγχος του δίσκου;;για να σου πω εσπευσμένα ότι φταίει ο δίσκος;;;

Δημοσ.

ναι θεωρω ΜΕΓΙΣΤΗ ειρωνια να σου εχω γραψει οτι το μονο κατα καποιο τροπο λειτουργικο που βλεπει μεχρι στιγμης ειναι το hirrens,και εσυ να επιμενεις να γινει ελενχος με το software τις εταιριας!(το οποιο δεν δουλευει το ξεκαθαρισα)ισως γιατι ειναι παμπαλαιο,ισως γιατι εχει σβηστει partision του δισκου,dunno δΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !ποσο πιο λιανα να κανω ΤΙ ;;

{

Παράθεση

το mini winxp βλεπει τον σκληρο σαν 'Unallocated disk'.αλλα ο explorer οχι.τι μπορω να κανω ; )

---λειπει μια προταση οτι explorer ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ. }

Δημοσ.
ναι θεωρω ΜΕΓΙΣΤΗ ειρωνια να σου εχω γραψει οτι το μονο κατα καποιο τροπο λειτουργικο που βλεπει μεχρι στιγμης ειναι το hirrens,και εσυ να επιμενεις να γινει ελενχος με το software τις εταιριας!(το οποιο δεν δουλευει το ξεκαθαρισα)ισως γιατι ειναι παμπαλαιο,ισως γιατι εχει σβηστει partision του δισκου,dunno δΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !ποσο πιο λιανα να κανω ΤΙ ;;

Το προγραμματάκι δουλεύει σίγουρα και υπάρχει και στο menu του Hirens και τουλάχιστον θα σου βγάλει της εντολές χρήσεις(αυτά που έγραφε και στο .TXT).

Δημοσ.

δεν το εχω δει αυτο στο μενου του hirrens,αλλα προσπαθησα να δοκιμασω καποια αλλα,δεν δουλευουν ομως απο το hirrens.βγαζει σφαλμα not found,ενω το αρχειο υπαρχει στον φακελο που δειχνει.χρειαζομαι καποιο προγραμμα free σαν το active partition που να τρεχει απο dos και να εχει οδηγιες πως φτιαχνουμε το usb.

Δημοσ.

ναι υπαρχει οντως ..

η εντολη estest /d:p μου βγαζει το copyright tου προγραμματος. η εντολη /L:all ειναι 'null' οπως και η /f:y .η ολες μαζι.

η εντολη estest /d:30 (30 οπου ο δισκος..)με βγαζει σε μια φαση που ζητα να πατησω yes για διαγραφη..

Δημοσ.
η εντολη estest /d:30 (30 οπου ο δισκος..)με βγαζει σε μια φαση που ζητα να πατησω yes για διαγραφη..

Μετά εγώ φταίω,δεν μπορείς να μας πεις ακριβώς τι έλεγε;Μήπως απλά έλεγε ότι ενδέχεται να γράψει στον δίσκο στην προσπάθεια να επισκευάσει;

Γιατί το να λέει press Yes to delete harddisk ε,δεν το νομίζω.

Αν δώσεις μαζί και την επιλογή /R(read-only) δηλαδή να έχει μόνο δικαιώματα να διαβάζει πάλι σου το βγάζει το μήνυμα;

Δημοσ.

echOO eh7cothird master sellection type ata

geidrive id ............ ok

model number ............ excelson tec..

serial number ............. *****

filmware version ......pf20a604

drive size ....... 82:35 gb

highest udma mode ......6

highest ata mode ......... 7

warning all data will be lost

continye?(yes/no)

Δημοσ.

Εν τάξη αυτό θα αρκούσε

"warning all data will be lost

continye?(yes/no)"

Έχεις εξωτερικό δίσκο ή άλλο μέσο για να δοκιμάσεις να κάνεις ανάκτηση;

Μέσα από το MiniXP έχει πολλά προγράμματα ανάκτησης,είδε κανείς τους τον σκληρό σου;

Δημοσ.

Αν δεν έχεις που να τα γράψεις τα τυχόν αρχεία που θα ανακτήσεις καλύτερα να μην το επιχειρήσεις στον ίδιο δίσκο,είναι πολύ μεγάλες η πιθανότητες να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά(χάσιμο αρχείων).

Όχι δεν λέω το disc managment.

Λέω εδώ που σου είπα και πριν,δεν έχει μόνο αυτό έχει πολλά προγράμματα.

Αν έχεις ή μπορείς να συνδέσεις μεγάλο αποθηκευτικό μέσο τότε μέσα από τα MiniXP τρέξε το HBCD menu(εικονίδιο στην επιφάνεια)->programs->recovery->DataRescueDD να δεις μπας και γλυτώσεις κάτι.

Δημοσ.

εχω στικ μεγαλυτερο (12 GB) αυτο δεν ειναι προβλημα.ετσι κ αλλιως 10 doc αρχεια ειναι.το προγραμμα που μου λες μεσα απο mini.δεν ανοιγει το προσπαθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...