Προς το περιεχόμενο

προβλημα δισκου!! appears to contain one or more.| Unallocated disk

AGnostICxv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έγραψες το .exe στο USB και ξεκίνησες από αυτό τότε, αν έχεις ένα και μόνο δίσκο, δίνεις αυτήν την εντολή

>ESTest /D:p /L:all /F:y

με το /F:y θα επιχειρήσει να επιδιορθώσει τα προβλήματα οπότε αν δεν δεν θες να επηρεαστεί ο δίσκος το αφήνεις.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις.το hirens οτι επιλογη και να διαλεξω να κανει στο συστημα,αφου εχω κανει κανονικα το boot,λεει "error 15,file not found" ξερεις τι μπορει να γινετε;(λυθηκε ηταν απλα λαθος ο φακελος)μεχρι στιγμης δεν εβγαλα αποτελεσμα να τρεχω καποιο τεστ.μονο τα mini xp μου ανοιγει.(τα μινι linux δεν τρεχουν με τιποτα δηλαδη..)

Δημοσ.

το mini winxp βλεπει τον σκληρο σαν 'Unallocated disk'.αλλα ο explorer οχι.τι μπορω να κανω ;

Δηλαδή πάνω σε αυτό τι περιμένεις να σου πει κανείς;;

ο explorer μέρος τον xp δεν είναι; τι θες να πεις;

Το τεστ της εταιρίας το έκανες;;;;

Δημοσ.

Δηλαδή πάνω σε αυτό τι περιμένεις να σου πει κανείς;;

ο explorer μέρος τον xp δεν είναι; τι θες να πεις;

-δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

Το τεστ της εταιρίας το έκανες;;;;

-ναι ο explorer ειναι μερος ΚΑΙ τον Mini xp.

-υπαρχει καποιος τροπος να δωσουμε letter στον δισκο; c:-d: η οτι;η καπoiου τυπου recovery;

-οχι,δεν λειτουργει το προγραμμα.

Δημοσ.

Και γιατί να το αναφέρει;δεν κατάλαβα,το 'Unallocated disk' σημαίνει μη καταχωρισμένος δίσκος,που είναι φυσιολογικό να σου το λέει αν έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Δημοσ.

-ναι ο explorer ειναι μερος ΚΑΙ τον Mini xp.

-υπαρχει καποιος τροπος να δωσουμε letter στον δισκο; c:-d: η οτι;η καπoiου τυπου recovery;

-οχι,δεν λειτουργει το προγραμμα.

Αυτό ρώτησες αυτό απάντησα,ότι καταφέρεις να κάνεις θα το καταφέρεις από την διαχείριση δίσκων.

Αν θες να επαναφέρεις τα αρχεία σου δοκίμασε με αυτά

με ποιο πρόγραμμα κάνω ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων;

Δημοσ.

Λύσαμε ποιο σοβαρά,αλλά σε άτομα που όταν τους λες κάτι το κάνουν και σου λένε και λεπτομερώς τη καταφέρανε και αν δεν καταφέρανε τη πρόβλημα αντιμετώπισαν.

Και δεν νομίζω να είναι μικρό πράγμα ένας χαλασμένος δίσκος.

Όπως και να έχει,αν δεν κάνεις έλεγχο στον δίσκο με το πρόγραμμα που είπαμε δεν κάνουμε δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...