jonyli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μια βοήθεια/ενημέρωση. Εχω κλειδώσει την οθόνη στο κινητό μου (χ10 mini pro) γιατί εκανα χαζομάρα με τον κωδικό ( μοτίβο) και δεν εχω βάλει τις απαντήσεις ασφαλείας που απαιτεί για ξεκλείδωμα , και τώρα δεν ξέρω πως μπορώ να τη ξεκλειδώσω. Επειδή είμαι λίγο άσχετος καθότι τώρα το αγόρασα υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσει η πρέπει να πάει αντιπροσωπεία οπως μου είπαν απο cosmote πληρώνωντας και 30 euro. Για όποια βοήθεια θα είμουν ευγνώμων.
pp6210 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις bypass το κλείδωμα οθόνης, ψάξε λίγο google ή πόσταρε στο myphone μήπως και ξέρει κάποιο παιδί εκεί. Αν δεν βρείς λύση, θα πρέπει να φλασάρεις το κινητό (θα χάσεις ότι εφαρμογές και contacts είχες στη μνήμη, οτι έχεις στην κάρτα μνήμης θα μείνει ως έχει) χρησιμοποιόντας το καλώδιο usb και το πρόγραμμα PC Companion της SE... ότι δηλαδή θα κάνει και το οποιοδήποτε service που θα σε χρεώσει κιόλας!! Σημειωτέον θα πρέπι να έχει και σύνδεση στο νετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.