Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/1/11-27/3/11  

416 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel, Namoroka κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να μου πείτε (αντικειμενικά) ποιος είναι καλύτερος από chrome-safari-firefox (τελευταίες εκδόσεις). Ρωτάω διότι έχουν αλλάξει κατα πολύ οι εκδόσεις.

Εγώ "προτιμούσα" τον firefox αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος τώρα με τον 6!

γιατι δεν βαζεις τον 9 που ειναι πολυ γρηγορος; η βαλε τον εξισου γρηγορο 7beta που ειναι πιο κοντα για επισημη κυκλοφορια.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με web design φαντάζομαι πως ο FF με τα κατάλληλα plugins είναι must για τη δουλειά. Για «προσωπική» χρήση νομίζω ότι είναι υποκειμενικό. Αν ο chrome σε καλύπτει από plugins, είναι μια καλή επιλογή.

θα δω! Ίσως έχω 2 browsers αν και είναι δύσκολο για να το συνηθήσεις!

Δημοσ.

Google Chrome. O αγαπημένος μου!!

Σκέφτηκα να σε «πειράξω» φτιάχνοντας και ποστάροντας ένα κολλάζ που να συνδυάζει Gollum και Chrome logo. Αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι ξάπλα με το netbook αγκαλιά και δε βολεύομαι να ανοίγω Paint.NET κλπ. Παρακαλώ, φανταστείτε ότι στο παρακάτω placeholder έχει μπει το προαναφερθέν κολλάζ:

[div=display:inline-block;border:1px dotted black;padding:100px 40px ;]gollum_my_precious_chrome.jpg[/div]

Ευχαριστώ!

:P

Δημοσ.

Ερωτηση:

Υπαρχει καποιος τροπος (addon,site,κτλ) για να χρονομετρησω την ταχυτητα φορτωσης σελιδων αναμεσα στους διαφορους browsers?

o Parsifal θυμαμαι ειχε φτιαξει ενα σχετικο script αλλα ηταν περιορισμενο μονο σε 4 sites.εγω θελω να κανω τις μετρησεις και σε καποια αλλα.

Δημοσ.

Θα ρίξω μια ματιά στον κώδικα του script που αναφέρεις, το να γίνει παραμετροποιήσιμο όσον αφορά το μετρούμενο site είναι κάτι τετριμμένο...

Δημοσ.

Χρησιμοποιω κυριως Opera και καποιες φορες Firefox. Το Opera ειναι αρκετα ευχρηστο και γρηγορο. Σου δινει την δυνατοτητα να το διαμορφωσεις οπως θες εσυ. Το μονο που με ενοχλει ειναι πως μερικες φορες κολλαει στο youtube αλλα σε γενικες γραμμες το θεωρω αξιοπιστο και βολικο. Απο θεμα προσθετων ο Firefox ειναι καλυτερος αλλα δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα με αυτα.

Δημοσ.

Προκειται για ενα θεμα καθαρα υποκειμενικο. Θεωρω πως o Firefox, o Chrome και ο Opera ειναι οι τρεις καλυτεροι αυτη τη στιγμη. Ο explorer ειναι αρκετα αργος ενω το Safari ειναι ναι μεν πολυ γρηγορο αλλα κατα την γνωμη εντελως δυσχρηστο. Παρολα αυτα δεν χειριζομαστε ολοι τους browsers με τον ιδιο τροπο, οποτε εκ των πραγματων αφου οι απαιτησεις ειναι διαφορετικες, θα υπαρχουν και διαφορετικες προτιμησεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...