Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/1/11-27/3/11  

416 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel, Namoroka κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν άλλαζα ποτέ τον firefox αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει τώρα τελευταία.Αργεί να ανοίξει υπερβολικά και πήγα σε chrome που πάει σφέρα.

Δημοσ.

Τον Chrome να δείς! Bροχή τα addons.

με 90% απο αυτα αχρηστα. :mrgreen:

Δεν άλλαζα ποτέ τον firefox αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει τώρα τελευταία.Αργεί να ανοίξει υπερβολικά και πήγα σε chrome που πάει σφέρα.

οταν λες αργει να ανοιξει,τι εννοεις;

Δημοσ.

βασικά εγώ χρησιμοποιούσα πάντα τον firefox τον οποίο επέλεξα κιόλας στην δημοσκόπιση. Είχα γυρίσει για λίγο καιρό στον chrome και είχα δει ότι είχε γίνει πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν υποστήριζε κάποια add-ons που χρησιμοποιώ στον firefox. Αν οι ομάδες που φτιάχνουν αυτά τα add-ons για τον firefox, τα φτιάξουν και για chrome, τότες θα γυρίσω στον chrome.

Δημοσ.

Firefox 6 αυτή τη στιγμή αλλά αν κάποιος μου βρει μαγκιά να σκρολάρουν τα tabs στον chrome έφυγα καρφί από τον ff.

Δημοσ.

βασικά εγώ χρησιμοποιούσα πάντα τον firefox τον οποίο επέλεξα κιόλας στην δημοσκόπιση. Είχα γυρίσει για λίγο καιρό στον chrome και είχα δει ότι είχε γίνει πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν υποστήριζε κάποια add-ons που χρησιμοποιώ στον firefox. Αν οι ομάδες που φτιάχνουν αυτά τα add-ons για τον firefox, τα φτιάξουν και για chrome, τότες θα γυρίσω στον chrome.

το προβλημα ειναι οτι ο chrome δεν διαθετει καποια εξτρα API που διαθετει ηδη ο FF,με αποτελεσμα καποια addons να ειναι αδυνατον να υπαρξουν στον chrome.

επισης λογω αυτης της ελειψης καθως επισης και καποιων αλλων τεχνικων περιορισμων/bugs,αρκετα addons στον chrome ειναι κουτσουρεμένα.

και αυτο μονο τυχαιο δεν ειναι τυχαιο..

Firefox 6 αυτή τη στιγμή αλλά αν κάποιος μου βρει μαγκιά να σκρολάρουν τα tabs στον chrome έφυγα καρφί από τον ff.

δεν νομιζω να ειναι τεχνικα δυνατο κατι τετοιο.

επειδη εψαχνα και εγω κατι αναλογο,απο μια ματια που εριξα στα chrome forums παλια,ειδα οτι λεγανε πως ο ιδιος ο chrome δεν επιτρεπει αυτη την δυνατοτητα λογω καποιας τεχνικης ελειψης και ζητουσανε απο την google να το διορθωσει.

δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

Δημοσ.

kilik συγκινητική η προσπάθειά σου να υποστηρίζεις αενάως τον ff ο οποίος είναι πολύ ώριμος browser σε σχέση με το χρώμιο που αναλογικά είναι στα πρώτα του βήματα. Και αυτά που λες γιά τεχνικές αδυναμίες και τεχνικώς αδύνατον να συμβεί στον chrome είναι λόγια της χαλιμάς. Φαντάζεσαι όταν ο chrome θα έχει την ηλικία του ff? Θα κάνει... παπάδες. Αλλά προπάντων μην είσαι δογματικός. Εγώ χρησιμοποιώ και τους δύο εκεί που ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον. Το κόλπο στους υπολογιστές και στο διαδίκτυομ είναι να απολαμβάνεις τη στιγμή και να μη σηκώνεις σημαίες γιατί ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή το μοντέρνο γίνεται ξεπερασμένο.

Δεν πρέπει αυτή τη στιγμή να αρνιόμαστε ότι τη μεγαλύτερη δυναμική την έχει το χρώμιο και με το ρυθμό που πάει σε ένα δυό χρόνια θα έχει παρτήσει στη κορυφή. Ασφαλώς και πολλά πρόσθετα στο χρώμιο είναι γιά πέταμα όπως είπες, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον ff.

Και ξαναλέω ότι εμείς ως καλοί καταναλωτές παίρνουμε κάθε φορά αυτό που μας εξυπηρετεί. Όχι πιά άλλα στρατόπεδα φίλε μου.

Δημοσ.

και τους δυο browsers χρησιμοποιω οπως και εσυ,γιαυτο αλλωστε εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για αυτους.

τα περι τεχνικων ελλειψεων και περιορισμων δεν ειναι 'λογια της χαλιμας.' ειναι μια πραγματικοτητα και αρκει μια βολτα απο τα google forums του chrome για να σε πεισει.

και την ευθυνη για αυτη την κατασταση την εχει η κλειστη και περιοριστικη πολιτικη της Google που εφαρμοζει στον browser της,και οχι οτι βρσκεται στα νηπιακα του βηματα, κατι που δεν ισχυει καν.

Δημοσ.

προσωρινα (λεμε τωρα) εφυγα απο chrome σε ie9 ,τα φρηζαρισματα του πρωτου ακομα και με λιγα tabs δεν αντεχονταν,μεχρι να λυσουν το προβλημα bye

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να μου πείτε (αντικειμενικά) ποιος είναι καλύτερος από chrome-safari-firefox (τελευταίες εκδόσεις). Ρωτάω διότι έχουν αλλάξει κατα πολύ οι εκδόσεις.

Εγώ "προτιμούσα" τον firefox αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος τώρα με τον 6!

Δημοσ.

Αν υπήρχε αντικειμενικά καλύτερος, θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τον ίδιο browser :)

FF καλύτερα/περισσότερα Plugins, chrome ταχύτητα, safari δεν ξέρω, IE9 για «απλό» surfing μου φαίνεται ΟΚ. Επίσης υπάρχει κι ο Opera.

Δημοσ.

Αν υπήρχε αντικειμενικά καλύτερος, θα χρησιμοποιούσαμε όλοι τον ίδιο browser :)

FF καλύτερα/περισσότερα Plugins, chrome ταχύτητα, safari δεν ξέρω, IE9 για «απλό» surfing μου φαίνεται ΟΚ. Επίσης υπάρχει κι ο Opera.

O ie δεν με βολεύει γιατί ασχολούμαι με web design. Ο opera δεν μου αρέσει. Είμαι στον FF μόνο γι' αυτό που λες εσύ αλλά ο chrome έχει ταχύτητα που με ενδιαφέρει και ο safari πολύ καλή ταξινόμηση σελιδοδεικτών κλπ και σχετικά γρήγορο (αλλά δεν έχω τα plugins)

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με web design φαντάζομαι πως ο FF με τα κατάλληλα plugins είναι must για τη δουλειά. Για «προσωπική» χρήση νομίζω ότι είναι υποκειμενικό. Αν ο chrome σε καλύπτει από plugins, είναι μια καλή επιλογή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...