Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/1/11-27/3/11  

416 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel, Namoroka κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα το συγκεκριμενο προβλημα που εχει ο οπερα ειναι γνωστο και συνηθισμενο.υποτιθεται η 11 θα το ελυνε αλλα τελικα φαινεται δεν ισχυει κατι τετοιο.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπα το συγκεκριμενο προβλημα που εχει ο οπερα ειναι γνωστο και συνηθισμενο.υποτιθεται η 11 θα το ελυνε αλλα τελικα φαινεται δεν ισχυει κατι τετοιο.

Δεν το έχω παρατηρίσει... Ανοίγω 10 tabs το πολύ και δεν υπάρχει πρόβλημα...

Εσείς που θέλετε πολλά tabs βάλτε chrome :P

Δημοσ.

Ποιο το νόημα να ανοίξει κάποιος 200 tabs? :confused:

... μόλις τώρα άνοιξα 120 tabs στον opera. Μια χαρά δουλεύει. Τα άνοιξε πολύ γρήγορα και δουλεύει μια χαρά το pc.

Πιάνει τώρα 900ΜΒ στην μνήμη βέβαια :mrgreen:

Δημοσ.

μωρε chrome θα εβαζα και εγω ως main browser αλλα η ελλειψη καλων addons,customization και μερικης δυσκαμπτης λειτουργικοτητας με απωθει.

παντως μης ξεχναμε πως ο Firefox 4 ειναι μονο το πρωτο δειγμα της ανανεωμενης φιλοσοφιας της Μοzilla για τον browser της αφου δεν ειναι και πολυ μακρυα οι 5,6,7,δηλαδη ο ανταγωνισμος αναμεσα σε opera/chrome/fiorefox ουσιαστικα ξεκιναει μολις τωρα.

και προσωπικα πιστευω πως ο Firefox στις μελλοντικες εκδοσεις θα ειναι σε αλλο επιπεδο αν κρινω απο το ποσο καλος βγηκε ο 4 μεσα απο μια σκληρη δουλεια μονο 6 μηνων και τι προδιαγραφες εχουν θεσει να υλοποιηθουν στο χρονοδιαγραμμα τους.

τα καλα του ανταγωνισμου βλεπετε.

υγ. νομιζω ξεχασα να αναφερω και καποιον αλλο browser,καποιον internet something,δεν μου ερχεται τωρα θα το θυμηθω αργοτερα. :devil:

υγ2. 170 ειπα... :rolleyes:

Δημοσ.

μωρε chrome θα εβαζα και εγω ως main browser αλλα η ελλειψη καλων addons,customization και μερικης δυσκαμπτης λειτουργικοτητας με απωθει.

παντως μης ξεχναμε πως ο Firefox 4 ειναι μονο το πρωτο δειγμα της ανανεωμενης φιλοσοφιας της Μοzilla για τον browser της αφου δεν ειναι και πολυ μακρυα οι 5,6,7,δηλαδη ο ανταγωνισμος αναμεσα σε opera/chrome/fiorefox ουσιαστικα ξεκιναει μολις τωρα.

και προσωπικα πιστευω πως ο Firefox στις μελλοντικες εκδοσεις θα ειναι σε αλλο επιπεδο αν κρινω απο το ποσο καλος βγηκε ο 4 μεσα απο μια σκληρη δουλεια μονο 6 μηνων και τι προδιαγραφες εχουν θεσει να υλοποιηθουν στο χρονοδιαγραμμα τους.

τα καλα του ανταγωνισμου βλεπετε.

υγ. νομιζω ξεχασα να αναφερω και καποιον αλλο browser,καποιον internet something,δεν μου ερχεται τωρα θα το θυμηθω αργοτερα. :devil:

υγ2. 170 ειπα... :rolleyes:

Συμφωνώ πως τώρα ξεκινάει ο μεγάλος ανταγωνισμός στους browsers, όλοι βελτιώθηκαν πάρα πολύ ...

Για να σε βοηθήσω, internet explorer λέγεται :P

Είναι και αυτός βελτιωμένος αλλά φταίει το όνομα του και δεν πάει μπροστά :devil:

Δημοσ.

Οχι ρε... κανονικά έκανα μαζικό άνοιγμα φακέλων από τα bookmark. Σιγά μην πω και ψέματα... δεν είμαι υπάλληλος του opera.

post-43399-0-79835400-1301826027_thumb.jpg

Δημοσ.

Αντε να πω και ένα αρνητικό για τον οπερα :devil:

Έχω κλείσει τα 200 tabs και ακόμη ξεφορτώνει την μνήμη παρότι έχω τώρα ένα μόνο ανοιχτό παράθυρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο Google Chrome είναι πολύ πρωτοποριακός browser από άποψη design (εννοώ software design) με βασική διαφορά από τους άλλους ότι κάθε tab (σχεδόν) τρέχει σε άλλο process με αποτέλεσμα να μην μπορεί ένα σαιτ να κρασάρει τα υπόλοιπα (όποιος ενδιαφέρεται, απλά και κατανοητά εδώ http://www.google.com/googlebooks/chrome/big_00.html). Επισης το sandboxing τον κάνει πάρα πολύ ασφαλή. Πολλοί διαμαρτύρονται ότι είναι απλοικός στο UI, αυτό είναι συνειδητή απόφαση. Επίσης το πολύ μικρό release cycle έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ μικρό το διάστημα μεταξύ της υλοποίησης ενός feature και της δημοσιοποίησης του.

Go Chrome!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...