Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση web browsers 27/1/11-27/3/11  

416 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον web browser προτιμάτε;

• Chrome
    • Chromium ή rebranded παραλλαγές (SRWare Iron, Comodo Dragon κλπ., διευκρινίστε)
    • Firefox ή rebranded παραλλαγές (Iceweasel, Namoroka κλπ., διευκρινίστε ΚΑΙ έκδοση)
    • Internet Explorer (διευκρινίστε έκδοση)
    • Maxthon
    • Opera
    • Safari
    • Άλλον (Διευκρινίστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διάβαζα πριν από λίγο την είδηση ότι ο chrome ξεπέρασε τον firefox και θα ήθελα να ξέρω τις απόψεις σας για το ποιός είναι γρηγορότερος σε αρκετά παλιό μηχάνημα (σαν αυτό της υπογραφής μου).

Δημοσ.

O τελευταιος FF δεν τραβαει πολυ μνημη οποτε και οι δυο ειναι ιδιοι πανω κατω.Δοκιμασε τους και δες ποιος θα σου φανει ποιο γρηγορος.

Δημοσ.

εντυπωσιακά τα ποσοστά της αλεπούς στην Ελλάδα! πώς εξηγείται αυτό;

Τα ποσοστά αυτά ήταν για το Φλεβάρη-Μάρτη 2011.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο λινκ που δίνει ο ΙΟΣΤΕΦΟ γράφει this month (7 days), οπότε είναι φρέσκα. (μπορείς να διαλέξεις χρονικές περιόδους να δεις τα στατιστικά από το 2008)

Δημοσ.

Μετά από πολλά χρόνια χρήσης Firefox, πλέον χρησιμοποιώ τον Chromium, λόγω της ταχύτερης ανταπόκρισης και αίσθησης. Στους υπολογιστές μου με windows xp και 7 όλα γίνονται πιο γρήγορα με τον Chromium. Και απο πλευράς αισθητικής μου αρέσει περισσότερο.

Σίγουρα ο Firefox δέχεται περισσότερα extensions, όμως το μοναδικό που χρησιμοποιώ (adblock) υπάρχει και για chrome οπότε δε με απασσχολεί.

Δημοσ.

Ε, εντάξει, η μέτρηση ξεκινάει απ'τις 24 Οκτωβρίου, ο FF 9 βγήκε 17 Δεκεμβρίου απ'οτι κοίταξα σ' ένα άρθρο τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...