Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας!!Αγορασα προ ημερων την Asrock 870 extreme3 και τον AMD Phenom x2 555 ..Η μητρικη εχει την ιδιοτητα να τον ξεκλειδωνει..τον ξεκλειδωσα κανονικα αν και ενω στα bios βγαζει 4 επεξεργαστες (ο ενας λεει always enable) τα windows μου δειχνουν 3!!!οκ αυτο δεν με ενοχλει γιατι επαιζε και να μην μπορουσα αν ανοιξω και τους 4 (εκτος αν χερει καποιος κατι παραπανω!!!δεκτο)ομως οταν παω να σβησω τον υπολογιστη βγαινει απο τα windows αλλα δεν σβηνει ο υπολογιστης εχει ενα Dr.Debug και μου βγαζει σφαλμα το οποιο λεει "Initializes the interrupt controlling hardware(generally PIC) and interrupt vector table"...τι μπορω να κανω αν ξερει κανεις???Ευχαριστω!!!!
Titanomaxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας!!Αγορασα προ ημερων την Asrock 870 extreme3 και τον AMD Phenom x2 555 ..Η μητρικη εχει την ιδιοτητα να τον ξεκλειδωνει..τον ξεκλειδωσα κανονικα αν και ενω στα bios βγαζει 4 επεξεργαστες (ο ενας λεει always enable) τα windows μου δειχνουν 3!!!οκ αυτο δεν με ενοχλει γιατι επαιζε και να μην μπορουσα αν ανοιξω και τους 4 (εκτος αν χερει καποιος κατι παραπανω!!!δεκτο)ομως οταν παω να σβησω τον υπολογιστη βγαινει απο τα windows αλλα δεν σβηνει ο υπολογιστης εχει ενα Dr.Debug και μου βγαζει σφαλμα το οποιο λεει "Initializes the interrupt controlling hardware(generally PIC) and interrupt vector table"...τι μπορω να κανω αν ξερει κανεις???Ευχαριστω!!!! Πατα ενα default bios setup μπας και εχεις πειραξει τιποτα...
Ggianno Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το εχω κανει πολλεσ φορες!!οταν τον ξεκλειδωνω δεν κλεινει οταν τον ξανακλειδωνω κλεινει κανονικα!!δεν μπορς να καταλαβω τι γινεται!!
yiannis_1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το εχω κανει πολλεσ φορες!!οταν τον ξεκλειδωνω δεν κλεινει οταν τον ξανακλειδωνω κλεινει κανονικα!!δεν μπορς να καταλαβω τι γινεται!! Για πάτα στο Run -> msconfig -> boot -> advanced options - Number of processors και έλενξε αν είναι ορισμένο το OS να χρησιμοποιεί και τα 4 cores. Δες εδω για να καταλάβεις.
Ggianno Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Και παλι τιποτα μου δειχνει 3,και δεν κλεινει το pc μετα.(σορι για την καθυστεριση ενος χρονου!!!! )
maik42 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και παλι τιποτα μου δειχνει 3,και δεν κλεινει το pc μετα.(σορι για την καθυστεριση ενος χρονου!!!! ) στην φυλακη ησουν ρε αρχηγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα