Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους είχα ανοίξει ένα προηγούμενο post και με βοήθησαν πολλά παιδιά στο να καταλήξω σε μια σύνθεση υπολογιστή p πιστεύω είναι το λιγότερο τέλεια . Παρακαλώ δείτε τα κομμάτια p έχω βάλει και οποιαδήποτε απορία παρακαλώ να την διατυπώσετε γιατί δεν ξέρω και τρελα από υπολογιστές. Χρήση υπολογιστή : Internet,ταινίες HD.Παιχνίδια.Μουσική. Ευχαριστώ παρα πολύ..... ΥΓ.Συγγνώμη για τα greeklish στον τίτλο. Παρακάτω είναι και η εικόνα.
nemesiskp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Γιατι δεν ρωτας στο αλλο θεμα,δεν χρεαζεται νεο.
dolph Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τι λές τώρα Δεν βάζεις και έναν δεύτερο δίσκο για αρχεία/downloads;
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τι λές τώρα Δεν βάζεις και έναν δεύτερο δίσκο για αρχεία/downloads; Έχω εξωτερικό δίσκο 1TB Γιατι δεν ρωτας στο αλλο θεμα,δεν χρεαζεται νεο. Sorry nemesis απλά ήθελα να το καθαρογράψω p λέμε .
NiKoS WSN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το τέλειο Pc χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο;
Panosliaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το τέλειο Pc χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο; Οτιδήποτε λείπει από την λίστα το έχω...Έχω και πληκτρολόγιο και ποντίκι και Ηχεία τα logitech z-5500 και εξωτερικό δίσκο 1TB ktlp ktlp και dvd-rw
parsifal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει ήδη σχετικό topic, δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί νέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.