kalampakas. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Θελω να καταθεσω ενα ποσο για μια ασφαλεια υγειας σε μια εταιρεια ελβετικη για ενα ταξιδι που θα κανω και δεν εχω πιστωτικη.διαλεξα ως επιλογη την καταθεση.για να πιστοποιησω οτι κατεθεσα τα χρηματα μου γραφουν αυτο: You choose to pay with bank transfer. In order to deliver as soon as possible to official certificate by email, we need the proof that the insurance was paid. ü A bank transfer PDF statement is enough τι ειναι παιδια το bank transfer PDF statement? αποδειξη απ την τραπεζα θα παρω τι αλλο πρεπει να κανω.βοηθατε λιγο τα χω παιξει τι να κανω???
pournaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κατα πασα πιθανοτητα, σου ζηταει την αποδειξη σε pdf. Ετσι μου ειχε ζητησει εμενα μια εταιρια hosting, για να μπορεσω να νοικιασω web χωρο, η οποια μου εστειλε ενα αρχειο με εμαιλ, μου ζητησε να το υπογραψω και να το στειλω παλι σε μορφη pdf στο εμαιλ τους
kalampakas. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κατα πασα πιθανοτητα, σου ζηταει την αποδειξη σε pdf. Ετσι μου ειχε ζητησει εμενα μια εταιρια hosting, για να μπορεσω να νοικιασω web χωρο, η οποια μου εστειλε ενα αρχειο με εμαιλ, μου ζητησε να το υπογραψω και να το στειλω παλι σε μορφη pdf στο εμαιλ τους δηλαδη θα το σκαναρω και θα το κανω pdf και θα τους το στειλω? σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.