Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ θα εκτιμούσα ένα πιεστικό-πλυστικό Karcher για το αυτοκίνητο. Πέρα από την πλάκα, αφού τον θυμήθηκες τελευταία στιγμή, κοίτα να πάρεις κάτι απλό και κλασσικό. Π.χ. αναπτήρα, στυλό, τέτοια πράγματα. Δεν θα εντυπωσιαστεί αλλά εξασφαλίζεις ότι δεν θα απογοητευτεί. Μην κάνεις "εξυπνάδες" τώρα, πιο πιθανό είναι να τα κάνεις σκ*τά όταν θυμάσαι τον άλλον δύο μέρες πριν. Offtopic: εγώ που είχα πάρει στη δικιά μου για τα Χριστούγεννα ένα ζακετάκι McQueen (τον νεκρό σχεδιαστή λέω) καλά είμαι;
tarantules Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν θέλεις να κάνεις μια πραγματικά εντυπωσιακή έκπληξη που θα τον αφήσει μ@λ@κ@;;;;; Έχουμε και λέμε... Καταρχήν ξέρεις να δουλεύεις κανένα προγραμματάκι video editing; Όχι τίποτα τρελά πράγματα τα βασικότατα, μη σου πώ και λιγότερα... Διαλέγεις μια ταινία που σας αρέσει και των δυο σας.Αν του αρέσουν και οι ρομαντικές ταινίες (σαν εμένα.. ) αυτό βοηθάει στο όλο εγχείρημα πααααρα πολύ... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επεξεργαστείς την ταινία στο τέλος της.Κόβεις τους τίτλους τέλους και προσθέτεις τρυφερά λογάκια που τα νοιώθεις του στύλ...Μπορεί σε αυτή την ταινία οι πρωταγωνιστές να είναι φανταστικά πρόσωπα αλλά στη δική μας ζωή που είναι πραγματική, εύχομαι να έχουμε το ίδιο ευτυχισμένο τέλος και να γεράσουμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου...Χρόνια μας πολλά μωρό μου γεμάτα ευτυχία και χαρά... Εαν τώρα πάλι το αγόρι σου δεν βλέπει ταινίες παρά μόνο την αγαπημένη του ομάδα (πχ Ολυμπιακός....), βρες ένα παλιό αγώνα που χάνει η ομάδα του και γράψε στο τέλος του παιχνιδιού...Μωρό μου η ομάδα σου απόψε ήταν άτυχη...Όχι όμως κι εσύ! Μπορεί η ομάδα σου να μην έβαλε ούτε ένα γκολ απόψε αλλά εσύ θέλω να μου βάλεις πάρα πολλά απόψε! Σκίσε μου τα δίχτυα...
glikomaroulaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ θα εκτιμούσα ένα πιεστικό-πλυστικό Karcher για το αυτοκίνητο. Πέρα από την πλάκα, αφού τον θυμήθηκες τελευταία στιγμή, κοίτα να πάρεις κάτι απλό και κλασσικό. Π.χ. αναπτήρα, στυλό, τέτοια πράγματα. Δεν θα εντυπωσιαστεί αλλά εξασφαλίζεις ότι δεν θα απογοητευτεί. Μην κάνεις "εξυπνάδες" τώρα, πιο πιθανό είναι να τα κάνεις σκ*τά όταν θυμάσαι τον άλλον δύο μέρες πριν. Offtopic: εγώ που είχα πάρει στη δικιά μου για τα Χριστούγεννα ένα ζακετάκι McQueen (τον νεκρό σχεδιαστή λέω) καλά είμαι; Δεν το θυμήθηκα 2 μέρες πρίν... Το σκεφτομαι καιρό αλλα δν έχω καταλήξει κάπου, Θέλω να είναι κατι ξεχωριστό!!!
Haldol Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν αλλάζει κάτι. Εφόσον δεν έχεις καταλήξει έως τώρα, πάρε κάτι κλασσικό και σίγουρο. Οι εμπνεύσεις της τελευταίας στιγμής συνήθως είναι καταστροφικές.
Merdock Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εαν τώρα πάλι το αγόρι σου δεν βλέπει ταινίες παρά μόνο την αγαπημένη του ομάδα (πχ Ολυμπιακός....), βρες ένα παλιό αγώνα που χάνει η ομάδα του και γράψε στο τέλος του παιχνιδιού...Μωρό μου η ομάδα σου απόψε ήταν άτυχη...Όχι όμως κι εσύ! Μπορεί η ομάδα σου να μην έβαλε ούτε ένα γκολ απόψε αλλά εσύ θέλω να μου βάλεις πάρα πολλά απόψε! Σκίσε μου τα δίχτυα... Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Σχετικά με το θέμα μας. Ελπίζω να ξέρεις να μαγειρεύεις ωραία.Εμένα (μιας και ότι θέλω το έχω ήδη,εκτός αν είσαι τόσο large και μου έπαιρνες κανά iPhone 4 ) δε θα με χάλαγε αν έκανες ένα ωραίο ρομαντικό δείπνο με κεριά,ωραία μουσική κτλ και μου μαγείρευες κάτι που μου αρέσει.Θα μπορούσες να μου δώσεις και κάτι συμβολικό έτσι για το καλό.Ξέρω γω κανά στυλό πχ.Και μετά το φαγητό θα μπορούσες να μου προσφέρεις και ένα ωραίο "γλυκό" για να κλείσει ωραία η βραδιά. Πιστεύω κάτι τέτοιο θα του άρεσε.Εμένα πάντως θα μου άρεσε
Pantelwolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Η κάντου δώρο να πάτε μαζι σε μασάζ. ΓΑΜΕΙ.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Η κάντου δώρο να πάτε μαζι σε μασάζ. ΓΑΜΕΙ. Ή μπορείς να τον στείλεις μόνο του για "μασάζ"...εκεί να δείς πόσο θα γαμεί....
black_widow Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Είμαι υπέρ των χρηστικών δώρων . Δεν μπορεί όλο και κάτι θα έχεις υπόψη σου ότι θέλει να πάρει , είναι και οι εκπτώσεις τώρα , δεν μπορεί να μη σου έχει αναφέρει κάτι που σκοπεύει να πάρει. Εάν δεν , πηγαίντε μία βόλτα στα μαγαζιά να κόψεις αντιδράσεις τι μπορεί να θέλει. Κάτι σε ρούχο θα έχει βάλει στο μάτι ή θα θέλει να πάρει κάτι για το σπίτι ή για το pc ή κανα PS3 GAME ή κάτι τέτοιο , εσύ τον ξέρεις , εσύ θα κρίνεις. Για ρομαντικά δώρα δεν έχω να προτείνω κάτι ( δεν είμαι και από τα πιο ρομαντικά άτομα ) , για δείπνο δεν έχω ιδέα να σου προτείνω ( καθότι άσχετη από μαγειρική ) και αυτές τις κατηγοριοποιήσεις περι δώρων επετείου , γενεθλίων , γιορτής κ.λ.π. δεν τις καταλαβαίνω.
il29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 πάντα παίζουν και τα κλασικά....μην τα ξεχνάμε...τρέχα πάρε ένα ωραίο(καταλαβαίνεις πως το εννοώ) σετάκι εσώρουχα, ντύσου, στολίσου, φτιάξε κι ένα ωραίο δείπνο και περιποιήσου τον ... δεν νομίζω να μην το εκτιμήσει... απλό,καλό...και πιο εύκολο να διαλέγεις εσώρουχα για σένα παρά δώρο για τον άλλον...
ravend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 κάτι που όταν χωρίσετε (με το καλό,ώ μη γένοιτο,κτλ!!) θα το βλέπει και θα θέλει να σε σκοτώσει γιατί στην τελική ήσουν τόσο γαμάτη για τα μούτρα του! και μετά θα σε κυνηγάει με κάθε τρόπο αρρωστημένο και μή.τα facebook και στα twitter,με sms και youtube... λίγο πιο σοβαρά.. - κάνει κάποια συλλογή?αν κανει μπορεις να συμβάλεις με κάποιο τρόπο που βοηθάει σε αυτή. - επίσης μπορείς να οργανώσεις μια βραδυά quite special που θα μέινει αξέχαστη και θα ταιριάζει με τη μέρα.(μη πας σε συναυλία των therion όπως έκανα εγω πχ και ακόμη τρέχω..) - ένα βιβλίο είναι πάντα καλή επιλογή, - μια βραδυά με την κολλητή σου,σπίτι ΤΟΥ ενώ εσυ θα κοιμάσαι σπίτι ΣΟΥ.. Προτείνω με μεγάλη σιγουριά το τελευταίο.θα εκτιμηθεί απείρως... εσύ κάνε το δύο όμως..
Uberalles_gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μου άρεσε η ιδέα με την ταινία αλλά πιστεύω για δώρο επετείου είναι "λίγο".. Τώρα στυλό και άλλα τέτοια είναι χαζομάρες... εάν είναι στην επέτειο σας να του πάρεις στυλό μην πάρεις τίποτα καλύτερα.. Η συμβουλή με το γευμά ήταν καλή και θα συμπλήρωνα μετά το γεύμα ένα μασάζ (με ωραία ατμόσφαιρα) και να είσαι ντυμένη μόνο με τα απαιραίτητα
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ποσα λεφτα θες να δωσεις? παρτου ενα usb stick σε κανα περιεργο σχημα,βυζιου πχ απο τα καλα ε?οχι γυφτιες να ναι 16 γιγα και γρηγορο
kk1991 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ποσα λεφτα θες να δωσεις? παρτου ενα usb stick σε κανα περιεργο σχημα,βυζιου πχ απο τα καλα ε?οχι γυφτιες να ναι 16 γιγα και γρηγορο μπας και εισαι εσυ το αγορι?
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ή μπορείς να τον στείλεις μόνο του για "μασάζ"...εκεί να δείς πόσο θα γαμεί.... συνοδεια με φραπεδακι και μπριζολιτσα. εγω παντως σοβαρη ημουν στο ποστ μου (αυτο με τα δελφινια ντε )
bluesattack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ένα μασάζ (με ωραία ατμόσφαιρα) και να είσαι ντυμένη μόνο με τα απαιραίτητα Αυτο καλο ειναι να μην το θεωρει δωρο η γυναικα , να σκεφτεται και να το πραττει συχνοτερα απο μια μερα το χρονο ( γενεθλια )..για να μην αντικατασταθει . Εειδη βλεπω οτι προτεινεται συχνα σε τετοιες περιπτωσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.