Προς το περιεχόμενο

Δώρα επετείων

glikomaroulaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!! Θέλω βοήθεια και γρήγορα! Την Κυριακή Εχω επέτιο με το αγόρι μου! Τι Δώρο να του κάνω??? Θέλω να του κάνω κατι ξεχωριστό και ρομαντικό (Οχι απαραίτητα καποιο δώρο μπορεί αν είναι και κάποια ωραία έκπληξη κάτι που να μην το περιμένει) B) !!! :wub: :wub: :wub:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λίγα αρσενικά αρέσκονται σε «ρομαντικά» δώρα. Οπότε είτε του κάνεις κάποιο δώρο που θα αρέσει σε σένα αλλά θα καταλήξει στην κούτα/ντουλάπα, ή διαλέγεις κάτι που θα αρέσει σε εκείνον και θα σε θυμάται. Δώρα με χρηστική αξία είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Πριν πάρεις προτάσεις όμως, πρέπει να δώσεις ηλικία. Άλλο δώρο παίρνεις στα 19 και στα 26 χρόνια κάποιου.

Δημοσ.

1. Περνάς από εδώ

2. Βάζεις φωτό

3. Περιμένεις μέχρι να σχηματιστεί ικανοποιητικός αριθμός κολακευτικών σχολίων

4. Τα κάνεις copy-paste και τα εκτυπώνεις

5. Του τα δίνεις να τα διαβάσει και να γουστάρει

...

7. άκυρο γιατί ο μοντερέητορ που με εκπαίδευσε να τα λέω αυτά το έχει κλειδώσει

Δημοσ.

85 σποτάκια του Πρωινού Φρικασέ έψαξα για να το βρώ, αλλά νομίζω ταιριάζει στην περίσταση:

[mp3]http://www.fileden.com/files/2010/6/1/2876789//13.mp3[/mp3]

<3 Αυτο και το "μπλα μπλα μπλα το αλμυρο φυστίκι που θα φάς.." μπλα μπλα μπλα

wrong quote ηλίθιε κλάιν

Δημοσ.

Κανένας καμια σοβαρή πρόταση?

Ας μπει και λιγο ανδρικος ρεαλισμος στη κουβεντα .Ρωτησε τον τι θα ηθελε , και παρτου αυτο.Ειμαι σιγουρος οτι θα το εκτιμησει. :devil:

Δημοσ.

Ε κι εσυ μεχρι την Κυριακη..

Αυτο που μου εκανε περσι στην επετειο για μενα ηταν απο αυτα που θα κρατησω για παντα.

Πηγε αγόρασε αλμπουμ-λεύκωμα μεγάλο και έκανε μέσα κολαζ από φωτογραφίες, ζωγραφιές και μικροαντικείμενα (εισιτηρια απο ταξιδια, αποδειξεις και οτι μπορεις να φανταστεις) που ειχε κρατησει και σημειωσε εκει τις σημαντικοτερες στιγμες μας.

Δεν ξερω αν προλαβαινεις!

Δημοσ.

Ε κι εσυ μεχρι την Κυριακη..

Αυτο που μου εκανε περσι στην επετειο για μενα ηταν απο αυτα που θα κρατησω για παντα.

Πηγε αγόρασε αλμπουμ-λεύκωμα μεγάλο και έκανε μέσα κολαζ από φωτογραφίες, ζωγραφιές και μικροαντικείμενα (εισιτηρια απο ταξιδια, αποδειξεις και οτι μπορεις να φανταστεις) που ειχε κρατησει και σημειωσε εκει τις σημαντικοτερες στιγμες μας.

Δεν ξερω αν προλαβαινεις!

το ξέρεις ότι δεν πιάνεσαι για φυσιολογικός άνδρας :P

μην δίνεις συμβουλές :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...