tenoros10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ WINDOWS XP ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ.... ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ <<η εφαρμογή δεν προετιμάστοικε σωστά πατήστε ok για να συνεχίσετε>> ξερει κανείς τι να κάνω?
JohnXarxas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου -> διαχείριση -> προβολή συμβάντων -> εφαρμογές ->* και όπου βλέπεις εικονίδιο κόκκινο σημαίνει σφάλμα πάτα το για να δεις από ποια εφαρμογή είναι μπες στην διαχείριση εργασιών και δες μια μια τις διεργασίες στο site: http://searchtasks.answersthatwork.com/index.html υπάρχουν και άλλα παρόμοια τέτοια, θα βρεις πολλά αν κάποια εργασία σου την βγάζει ως πρόβλημα ψάξτο από εκεί μπορείς και να απευθυνθείς στην microsoft αν είναι γνήσια... *μπορεί να είναι και με την αντίθετη σειρα [εφαρμογές -> προβολή συμβάντων] είμαι σε PC με linux αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να δω
tenoros10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ μπα δεν τα κατάφερα..... δεν ξέρω και που εχει το πρόβλημα εκει που μου ειπες δεν μου βγαζει κανενα προβλημα στην εφαρμογη
tenoros10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 που ειναι αυτο?(σορρυ κιολας ειμαι ασχετος)
JohnXarxas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 πατάς alt + ctrl + delete και μπαίνεις ή αλλιώς κάνεις δεξί κλίκ στην γραμμή εργασιών και πατάς διαχείριση εργασιών πάνω θα δεις μια καρτέλα που λέγεται διεργασίες αυτές είναι οι δραστηριότητες που κάνει ο υπολογιστής σου εκείνη τη στιγμή είναι πολλές αν έχεις υπομονή θα τις ψάξεις μία μια... ή πάτα το φάκελο που δεν σου ανοίγει και μετά πάνε στις διεργασίες να δεις τι άνοιξε άλλη λύση δεν μου έρχεται... εκτός αν έχεις κανέναν ιό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.