Προς το περιεχόμενο

Rodostayroi/Naiites

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me aformi ena topic se allo room kai etsi gia tin "malakia" kai gia plaka,osoi exete diavasei to "ekremes tou foukw" alla kai osi kserete apo allou gia naiites/rodostayrous,poios pisteyte oti itan/einai melos tous?:

Kanw mia arxi:Errikos Dynnan,o idritis tou "Erithrou stayrou" isws?

Δημοσ.

Επίσης κρυφό - Τέκτονες/Μαρτινιστές, ήταν ο Γουλιέλμος Τέλλος, ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και ο Μίκυ Μάους.

Διόρθωση/Προσθήκη (edited) :

Αν στη συζήτηση, επικεντρωθήκατε στη συνωμοσιολογία των μυστικών εταιρειών και όχι στα συμπεράσματα του Καζαουμπόν στο τέλος του βιβλίου, κατά την ταπεινή μου άποψη χάσατε το νόημα του βιβλίου.

Δημοσ.

3 φίλοι για *διαφορετικούς λόγους* ο καθένας δημιουργούν μια ιστορία (το Σχέδιο) στην οποία ερμηνεύουν την ιστορία του κόσμου μέσω διαφόρων μυστικιστικών οργανώσεων. Ταυτόχρονα, περιγράφεται και η προσωπική τους ζωή καθώς και οι σχέσεις μεταξύ των επί σειρά ετών. Το πράγμα περιπλέκεται όταν το Σχέδιο "ξεφεύγει" από τον έλεγχό τους συνεπικορουμένου του γεγονότος ότι διάφοροι μυστικιστές παίρνουν την ιστορία στα σοβαρά. Το βιβλίο τελειώνει με το θάνατο και των τριών και ο Έκο συμπερασματολογεί για την Αληθινή Ερμηνεία των Πραγμάτων.

Πολύ απλά, το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει ( 20 φορές τουλάχιστον lol ) ποτέ. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.
Causabon

said:

Επίσης κρυφό - Τέκτονες/Μαρτινιστές, ήταν ο Γουλιέλμος Τέλλος, ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και ο Μίκυ Μάους.

Διόρθωση/Προσθήκη (edited) :

Αν στη συζήτηση, επικεντρωθήκατε στη συνωμοσιολογία των μυστικών εταιρειών και όχι στα συμπεράσματα του Καζαουμπόν στο τέλος του βιβλίου, κατά την ταπεινή μου άποψη χάσατε το νόημα του βιβλίου.

Den ksereis na diavazeis????Dilwsa kathara nomizw,ektos apo sena fenetai,oti arxisa auto to topic gia plaka."To ekremes tou Foukw" einai to agapimeno mou vivlio kai an thes na sizitisoume me tis wres gia to periexomeno tou eyxaristws alla se allo forum.Ok,maga.Ase loipon to eirwniko,psefto-koultouriariko yfaki.An exeis kati na peis gia to topic opws to ksekinisa ok,alliws min asxolisai me tin afentia mou

Oso gia to vivlio:fysika kai den bgazoun 3 ekdoxes,tin idia akolouthoun alla o kathenas voithaei sto xtisimo tis.Episis tha itan kalo na min grafeis spoilers,an katalaves kala molis tous apokalipses to telos...

Δημοσ.
KaizerSoze

said:

Den ksereis na diavazeis????Dilwsa kathara nomizw,ektos apo sena fenetai,oti arxisa auto to topic gia plaka."To ekremes tou Foukw" einai to agapimeno mou vivlio kai an thes na sizitisoume me tis wres gia to periexomeno tou eyxaristws alla se allo forum.Ok,maga.Ase loipon to eirwniko,psefto-koultouriariko yfaki.An exeis kati na peis gia to topic opws to ksekinisa ok,alliws min asxolisai me tin afentia mou

Δεν είχα πρόθεση να γίνω προσβλητικός.

Αν θίχτηκες, συγγνώμη.

Επί του θέματος, έτσι όπως *ακριβώς* το έθεσες, δεν έχω να πω τίποτα.

edited:

Αν και τώρα ανακαλώ, ότι είχαν εμπλέξει και την Μίνυ Μάους στο σχέδιο.

Τέλος πάντων, συγγνώμη και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...