AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 I need help Πιστεύω πως μετά απο αυτά που θα διαβάσετε θα τραβάτε και εσείς τ μαλλιά σας.. Έχει η αδερφή μου το Link. Όλα καλά μέχρι σήμερα που άρχισε να κολλάει υπερβολικά με τον chrome ανοικτό. Πάω task manager ο cpu 100 %. Λέω θα είναι κανα σκουληκάκι.. Κάνω full scan με το antimalware δεν βρίσκει τίποτα.. Κάνω με το spybot τίποτα.. Τσεκάρω θερμοκρασίες και βλέβω core1:70 βαθμούς κελσίου.. Ο core 2 άφαντος.. Λέω θα είναι bug του speedfan. Πάω με pcwizard τα ίδια. Με hwmonitor τα ίδια. Πουθενά ο core 2. Πάω bios βλέπει μόνο τον core1. Κάνω ενα update thn mobo τα ίδια... Συνεχίζω με update το bios τίποτα.. Άφαντος ο core2. Bootarw με livecd τίποτα τα ίδια.. ένας πυρήνας.. Και ρωτάω εγώ τώρα.. Τι απέγινε ο core2 ?
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ο core2 επειδή ήτανε γνωστό στη γειτονιά τώρα τελευταία, ότι δεν τα πήγαινε καλά με τον core1, έφυγε και έπιασε τις ερημιές να ξεχάσει τον πόνο του, μετά από έναν απίστευτο καβγά με το μέχρι τότε πολυαγαπημένο του άλλο μισό . Όμως επειδή ήτανε μία μακροχρόνια σχέση, η πίκρα του ήτανε πολύ μεγάλη. Όσο και να περπάτησε, όσο και να έκλαψε, δε μπορούσε να ξεχάσει και να ηρεμήσει. Έτσι μια και ο δικηγόρος ήθελε πολλά για το διαζύγιο, έπεσε στη πυρά, κάηκε, εξαϋλώθηκε και μας άφησε χρόνους. Σε 40 μέρες ετοιμάσου για κόλλυβα. Με απλά insomniaka, απο μένα πας για άλλο cpu Buddy.....
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ο core2 επειδή ήτανε γνωστό στη γειτονιά τώρα τελευταία, ότι δεν τα πήγαινε καλά με τον core1, έφυγε και έπιασε τις ερημιές να ξεχάσει τον πόνο του, μετά από έναν απίστευτο καβγά με το μέχρι τότε πολυαγαπημένο του άλλο μισό . Όμως επειδή ήτανε μία μακροχρόνια σχέση, η πίκρα του ήτανε πολύ μεγάλη. Όσο και να περπάτησε, όσο και να έκλαψε, δε μπορούσε να ξεχάσει και να ηρεμήσει. Έτσι μια και ο δικηγόρος ήθελε πολλά για το διαζύγιο, έπεσε στη πυρά, κάηκε, εξαϋλώθηκε και μας άφησε χρόνους. Σε 40 μέρες ετοιμάσου για κόλλυβα. Με απλά insomniaka, απο μένα πας για άλλο cpu Buddy..... 00XA0AX0AX κρίμα Δεν πειράζει θα αντέξει και με έναν
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Είναι και αυτή μία άποψη. Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίζεις κάτι τέτοια.
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Είναι και αυτή μία άποψη. Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίζεις κάτι τέτοια. Δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα Τώρα πόσο θα αντέξει δεν ξέρω
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δλδ για να καταλαβω,καηκε; χαλασε; τι; πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πέρα απο το να έπαθε κάτι το cpu εγώ άλλη εξήγηση δεν βρίσκω, μετά τα βήματα που έκανε ο pingoo. Κάτι στράβωσε, κάτι χάλασε, κάτι σταμάτησε να λειτουργεί σωστά μεταξύ των 2 πυρήνων και εγκατέλειψε ο ένας.
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 δλδ για να καταλαβω,καηκε; χαλασε; τι; πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο Κάηκε Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.. Ότι υπήρχε το κάνα.. Δεν είναι πρόβλημα software.. Εγω να δείς απο το πρωί προσπαθώ να βγάλω άκρη
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κάηκε Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.. Ότι υπήρχε το κάνα.. Δεν είναι πρόβλημα software.. Εγω να δείς απο το πρωί προσπαθώ να βγάλω άκρη σε καταλαβαινω..πωωωω ε αμα δεν την ενοχλει δεν πειραζει,θα πεσει και η θερμοκρασια
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Kαλά ευτυχώς που είναι της αδερφής σου το λαπτόπι γιατί αλλιώς αντί για θα είχαμε :cry:
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 σε καταλαβαινω..πωωωω ε αμα δεν την ενοχλει δεν πειραζει,θα πεσει και η θερμοκρασια Τι θα κάνει η θερμοκρασία ? Σε full load o core που έμεινε βαράει 75αρια Πόσο θα αντέξει ?
karmen1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Τι θα κάνει η θερμοκρασία ? Σε full load o core που έμεινε βαράει 75αρια Πόσο θα αντέξει ? Καλά επειδή εσύ επιβλέπεις το pc δεν ρωτάω απο σκόνες και πάστες πως πάει το θεωρώ δεδομένο με σένα. Τώρα σιγά η αδερφή σου να μην τον έχει σε full load.
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλά επειδή εσύ επιβλέπεις το pc δεν ρωτάω απο σκόνες και πάστες πως πάει το θεωρώ δεδομένο με σένα. Τώρα σιγά η αδερφή σου να μην τον έχει σε full load. Καθαρός είναι και με πρόσφατη πάστα.. Πάντα ανέβαζε θερμοκρασίες.. Απο τότε που τον πήρε Δεν έχει γίνει καλή εγκατάσταση του heat pipe..
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλά επειδή εσύ επιβλέπεις το pc δεν ρωτάω απο σκόνες και πάστες πως πάει το θεωρώ δεδομένο με σένα. Τώρα σιγά η αδερφή σου να μην τον έχει σε full load. πιστευεις οτι θελει και πολυ; flash game απο facebook +μουσικη απο youtube. τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.