Προς το περιεχόμενο

Κάτι πάει λάθος με το Conn-X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα πει περίπου πριν ένα χρόνο να βάλω το πακέτο Conn-x που περιείχε δωρεάν αστικές και υπεραστικές,και 4mbps adsl.

Για καιρό ο λογαριασμός ερχόταν μεταξύ 90 και 100 ευρώ,ανάλογα με το πόσες κλήσεις έκανα σε κινητά.

Σήμερα μου ήρθε 128 ευρώ.

Κοιτώντας τον αναλυτικό λογαριασμό συνειδητοποιώ ότι ξεχωριστά αναγράφεται η τιμή του "πακέτου" internet (37.8ευρώ) και ξεχωριστά η τιμή για το "πακέτο ομιλίας" άλλα 25 ευρώ,ενώ ξεχωριστά σε αυτά προστίθεται και η τιμή "Βασικά Τέλη"

Εκτός του ότι μου φαίνεται περίεργο να έχουν χωρίζει τα συστατικά του πακέτου σε 2 διαφορετικές χρεώσεις,μου κάνει εντύπωση το γεγονός του ότι ενώ εγώ είχα ζητήσει τη σύνδεση 4mbps που ήταν στα 25 ευρώ,μετά από κάποιο καιρό είπε η ConnX ότι θα μου τη διπλασιάσει,δηλαδή ότι θα μου τη πάει 8mbps με την ίδια χρέωση.

Πράγματι η ταχύτητα μου πήγε 8,αλλά πλέον στο λογαριασμό η χρέωση αναφέρει επακριβώς "Τέλη Conn-X 24Mbps" και όχι 8.

Τέλος αυτό που με έκανε να αφηνιάσω είναι ότι ενώ στο χαρτί του αναλυτικού λογαριασμού δίπλα από κάθε χρέωση αναφέρει ότι προστέθεται Φ.Π.Α. 23% και το σύνολο των χρεώσεων είναι 102 ευρώ,αυτά τα 102 ευρώ τα παίρνει ο άλλος λογαριασμός (ο κλασσικός με το μπλέ μελάνι και το σήμα του ΟΤΕ πάνω) και προσθέτει επιπλέον Φ.Π.Α. 23% στο ποσό που ήδη έχει προστεθεί ο Φ.Π.Α. με αποτέλεσμα η τιμή να εκτοξεύεται στα 127.5 ευρώ!

Με απλά λόγια βρέθηκα να πληρώνω 30 εως 40 ευρώ παραπάνω,χωρίς να κάνω περισσότερα τηλεφωνήματα.

Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Έγινε γενική αύξηση στις τιμές του ΟΤΕ και δε πήρα χαμπάρι,ή έγινε κάποιο λάθος και έτυχε σε εμένα η περίπτωση ?

Δημοσ.
Πράγματι η ταχύτητα μου πήγε 8,αλλά πλέον στο λογαριασμό η χρέωση αναφέρει επακριβώς "Τέλη Conn-X 24Mbps" και όχι 8.

Δεν υπάρχει 8άρα πια, μόνο 2 και 24. Τα ίδια λεφτά με τότε.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα πει περίπου πριν ένα χρόνο να βάλω το πακέτο Conn-x που περιείχε δωρεάν αστικές και υπεραστικές,και 4mbps adsl.

Για καιρό ο λογαριασμός ερχόταν μεταξύ 90 και 100 ευρώ,ανάλογα με το πόσες κλήσεις έκανα σε κινητά.

Σήμερα μου ήρθε 128 ευρώ.

Κοιτώντας τον αναλυτικό λογαριασμό συνειδητοποιώ ότι ξεχωριστά αναγράφεται η τιμή του "πακέτου" internet (37.8ευρώ) και ξεχωριστά η τιμή για το "πακέτο ομιλίας" άλλα 25 ευρώ,ενώ ξεχωριστά σε αυτά προστίθεται και η τιμή "Βασικά Τέλη"

Εκτός του ότι μου φαίνεται περίεργο να έχουν χωρίζει τα συστατικά του πακέτου σε 2 διαφορετικές χρεώσεις,μου κάνει εντύπωση το γεγονός του ότι ενώ εγώ είχα ζητήσει τη σύνδεση 4mbps που ήταν στα 25 ευρώ,μετά από κάποιο καιρό είπε η ConnX ότι θα μου τη διπλασιάσει,δηλαδή ότι θα μου τη πάει 8mbps με την ίδια χρέωση.

Τέλος αυτό που με έκανε να αφηνιάσω είναι ότι ενώ στο χαρτί του αναλυτικού λογαριασμού δίπλα από κάθε χρέωση αναφέρει ότι προστέθεται Φ.Π.Α. 23% και το σύνολο των χρεώσεων είναι 102 ευρώ,αυτά τα 102 ευρώ τα παίρνει ο άλλος λογαριασμός (ο κλασσικός με το μπλέ μελάνι και το σήμα του ΟΤΕ πάνω) και προσθέτει επιπλέον Φ.Π.Α. 23% στο ποσό που ήδη έχει προστεθεί ο Φ.Π.Α. με αποτέλεσμα η τιμή να εκτοξεύεται στα 127.5 ευρώ!

Με απλά λόγια βρέθηκα να πληρώνω 30 εως 40 ευρώ παραπάνω,χωρίς να κάνω περισσότερα τηλεφωνήματα.

Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Έγινε γενική αύξηση στις τιμές του ΟΤΕ και δε πήρα χαμπάρι,ή έγινε κάποιο λάθος και έτυχε σε εμένα η περίπτωση ?

Και πακετο να εχεις οι χρεωσεις θα αναγραφονται ξεχωριστα για την καθε υπηρεσια χωρις φπα. Λογικα απο αυτα που λες ισως να εχει ληξει το πακετο ομιλιας αφου εχουν περασει 12 μηνες. Οντως εχεις αναβαθμηστει απο 4mbps σε 8mbps και απο 8mbps σε 24mbps χωρις επιπλεον χρεωση, αλλα απ οσο θυμαμαι αυτο εχει γινει εδω και πολυ καιρο, γι αυτο ειπα και πριν οτι ισως εχει ληξει το πακετο, αρα τσεκαρε το πρωτα, μην κανεις κλησεις νομιζοντας οτι ειναι δωρεαν και τελικα χρεωνεσαι κανονικα. Τωρα στο θεμα του ΦΠΑ αναγραφεται ο συντελεστης διπλα απο καθε χρεωση, αλλα η προσθηκη γινεται στο τελος. Το μονο ισως παραλογο ειναι η προσθηκη φπα στα τελη. :P Αλλα αφου ετσι ειναι τι να κανεις.

Αρα 46€ το connx, καμια 30αρια+ τα τελη/παγια βαλε και τις κλησεις που κανεις ,που αν εισαι εκτος πακετου ειναι αστα να πανε, το 120€ λογικο φαινεται. ;)

Γενικα ο ΟΤΕ εκτος πακετου ομιλιας δεν συμφερει καθολου(να ναι καλα η ΕΕΤΤ) :lol: . Θυμαμαι με 2αρα που ημουν και λιγες κλησεις που εκανα λογαριασμο κατω απο 80€ δεν ειχα δει την στιγμη που στους εναλλακτικους με 80αρι ειχες πληρες πακετο...Κοιτα εδω να βρεις κανενα πακετο αλλιως καντην.

Δημοσ.

μετα σου λενε γιατι να φυγω απο τον οτε.128 ευρω το διμηνο και με αλλη εταιρεια πληρωνεις 80 και λιγοτερα και εχεις μεχρι 24 και δωρεαν αστικα υπεραστικα διεεθνη και μια ωρα και σε κινητα.

Δημοσ.

Καλα και στον ΟΤΕ με 104€ εχεις πληρες πακετο οπως στους εναλλακτικους. Απλα χωρις πακετο πληρωνεις τα κερατα σου. Αν θυμασαι ειχε ριξει κι αλλο τις τιμες αλλα δεν τον αφησε η ΕΕΤΤ γιατι και καλα εβλαπτε τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις απεριοριστα οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε διαφορετικο προγραμμα γιατι το προγραμμα με την χρονοχρεωση σε καποιον εναλακτικο ξεκιναει απο 50 ευρω το διμηνο.

Δημοσ.

αν έχω καταλάβει καλά, το πακέτο με τα 45,5 δεν έχει διεθνείς κλήσεις. Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο poulinos ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Έχει κάνει βήματα ο ΟΤΕ, αλλά ακόμα έχει να κάνει κι άλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχω καταλάβει καλά, το πακέτο με τα 45,5 δεν έχει διεθνείς κλήσεις. Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο poulinos ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Έχει κάνει βήματα ο ΟΤΕ, αλλά ακόμα έχει να κάνει κι άλλα.

όχι δεν έχει, ούτε και αναγνώριση κλήσης...αλλά σίγουρα δεν είναι στα 120 euro που ακούω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...