platonas1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα στο Forum ! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με έναν φορητό που μου τον στειλανε από Γερμανία. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ ασύρματα. Ο φορητός έχει ένα Wireless Cardbus Adapter – Dlink Air. Ενώ βρίσκει το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου και συνδέετε, δεν βλέπει ιντερνετ. Από ότι είδα στο εικονίδιο κάτω δεξιά έχει IP 169.254.86.233. Και Subnet mask 255.255.0.0 . Αυτά δεν πρέπει να είναι διαφορετικά? Έχω κάνει ipconfig /reset , ipconfig /flushdns , netsh winsock rest , αλλά τίποτα. Επίσης έχω καταργήσει το cardbus και ξανά install και πάλι τα ίδια. Μπορείτε να με βοηθήσετε μπας και μπει ο κακόμοιρος ο φορητός στο ιντερνετ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
livetech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όσο αφορά τις IP που λες, τσέκαρε ότι η ip (και gateway και dns) που παίρνεις στο wireless είναι της ίδιας μορφής με αυτήν που παίρνεις ενσύρματα. Θα πρέπει να αλλάζουν μόνο στο τελευταίο νούμερο. Επίσης τσέκαρε το wireless interface του router σου. Βλέπεις κάποιον connected client?
platonas1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Όσο αφορά τις IP που λες, τσέκαρε ότι η ip (και gateway και dns) που παίρνεις στο wireless είναι της ίδιας μορφής με αυτήν που παίρνεις ενσύρματα. Θα πρέπει να αλλάζουν μόνο στο τελευταίο νούμερο. Επίσης τσέκαρε το wireless interface του router σου. Βλέπεις κάποιον connected client? Οχι δεν βλέπω connected client, εκτος απο το iphone. Για τις ip που γραφεις, αφου εχει obtain ip automatically.
Mika Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 για κοιτα στις ρυθμισεις του router αν εχει ενεργοποιημένο το DHCP , αλλιώς το ρουτερ δεν "μοιραζει" αυτοματα IP
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 to 169 το παιρνει οταν δνε παιρνει Ip>οποτε δες για dhcp,δοκιμασε καρφωτα Ip στο λαπτοπ για δοκιμη και τσεκαρε οτι δεν σε κοβει καποιο firewall.επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα στον ρουτερ μηπως για καποιο λογο τρωει σκαλωμα με αυτο που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.