Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεχνας κατι πολυ σημαντικο για φετος ομως...

Fifa 12 has sliders?

Yes!

http://forums.evo-web.co.uk/showpost...postcount=2391

"These are available to adjust both the User and CPU...

Sprint Speed

Acceleration Speed

Shot Error (normal shots only)

Pass Error

Shot Speed (normal shots only)

Pass Speed

Injury Frequency

Injury Severity

GoalKeeper ability

Positioning: Marking

Positioning: Run Frequency

Positioning: defensive line height

Positioning: defensive line length

Positioning: Defensive line width

Positioning: Fullback Positioning "

Δεν θα εχουμε προβλημα προσαρμογης στην ταχυτητα. Θα βαζουμε οτι θελουμε!!!!!!!!

Δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι καλό αυτό ....ασε που όταν ακούω sliders μου έρχεται στο μυαλό οι μλκιες από το 2Κ!

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ή αν κρίνουμε από το 2k, ότι τελικά ο καθένας καταλήγει να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του (διάβαζε "ο καθένας καταντάει να παίζει διαφορετικό παιχνίδι"). Καλά είναι τα sliders, αλλά τα μεγαλύτερα προβλήματα που πρέπει να λυθούν είναι αυτά του online. Και εκεί τα sliders θα είναι στο default.

Στο 2k το παραπάνω μπορεί να μην μας πολυενδιαφέρει (αφού το multiplayer είναι πρακτικά ανύπαρκτο), στο Fifa όμως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η καρατιά στο 0:26 δεν υπάρχει! Θα ήθελα να δω και λίγο δίχτυ να κουνιέται...

Δημοσ.

Η καρατιά στο 0:26 δεν υπάρχει! Θα ήθελα να δω και λίγο δίχτυ να κουνιέται...

Πραγματικα η καρατια,η κινηση του Rooney,το πλασε του Van Persie ειναι απιστευτα ρεαλιστικες!

Δημοσ.

Οταν ξεκινησα αυτο το topic για το φιφα ειχα αυτην την αισθηση οτι θα βγει ενα ποδοσφαιρακι παρα πολυ καλλο.Πιστευω οτι οταν το αγορασουμε δεν θα ξεκολαμε με τιποτα :rolleyes:

Δημοσ.

Παντός είναι πραγματικά απίστευτο και αξιοζήλευτο πόσες βελτιώσεις έχει ο τίτλος με μόλις λιγότερο απο 12 μήνες ανάπτυξης. Δύσκολα βρίσκεις κάτι αντίστοιχο σε οποιοδήποτε τίτλο ανεξαρτήτου gentre

Έτσι πρέπει να είναι όταν δίνεις τα λεφτά που απαιτεί ένα καινούργιο παιχνίδι απαιτείς και ένα καινούργιο παιχνίδι!!

Ένα βιντεάκι όπου μπορείτε να δείτε έμπρακτα την διαφορά ανάμεσα στο 11 και το 12!

http://www.youtube.com/watch?v=eJNFQduo6H8&feature=related

Αποψη μου είναι ότι ανεξαρτήτου αν είμαστε fanboys κάποιου τίτλου πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα και αντικειμενικά!! Ουτε εκπρόσωποι των εκάστοτε εταιριών είμαστε, ούτε έχουμε κάποιο συμφέρον...

Εγω προσωπικά "μεγάλωσα" με προ γιατι απλά η΄ταν το καλύτερο ήταν το πιο διασκεδαστικό ακόμα και όταν το fifa έφύγε μπροστά (με το 2009 όπου και αγόρασα) πάλι στο προ είχα κολλήσει γιατί πολύ απλά μου ήταν δύσκολο να το "αποχωριστώ" και να κάτσω να μάθω απ΄την αρχη ένα άλλο ποδοσφαιράκι.

Αλλά κάποια στίγμη έβλεπα ότι οι producer του τίτλού με κορόιδευαν και στην ουσία ένοιωθα να πάιζω το ίδιο ποδοσφαιράκι εδώ και 3 χρόνια...με κάτι μικροαλλάγες της πλακας και fake κίολας (αναφορικά θα πω ότι το fifa 2010 απέκτησε κίνησε 360 μοίρες και ρε παιδί μου έβλεπες αισθητά την διαφορά,αμέσως η κον-αμην είπε οτι και το δικο μας θα έχει 360 μοιρες...παραμύθια)

ετσί απο ΄φετος fifa και ας είναι σαν την πρώτη φορά που πιάνω χειριστήριο δεν γαμ@$%ται!

Αυτα...

ps για καλή μου τύχη έχω να παίξω φιφα απο το 2009 (ειχα δοκιμάσει λίγο το 2010 για να δω το 360 ΄κινηση) άρα πιστεύω το 12 θα μου φανεί διαστημικό!!

κάτι μου λέει ότι και ο τακατσούκας οταν θα πηγαίνει σπίτι και δεν θα τον βλέπει κανείς FIFA θα παίζει φέτος

Δημοσ.

f87t432p79366n7.jpg

f87t432p79366n3.jpg

f87t432p79358n3.jpg

f87t432p79368n1.jpg

f87t432p79366n4.jpg

f87t432p79366n8.jpg

φαντάζομαι πόσο πιο μπρόστα θα είναι το fifa οτάν αποφασίσουν να φτίαξουν καινούργια μηχανή γραφικώνγιατί όσο να είναι...είναι ξεπαρασμένη! όσο ξεπερασμένα μπορείς να πείς τα γραφικά απο τις παραπάνω φωτογραφίες... :rolleyes:

βέβαια κάθε χρόνο όλο και κάτι βελτίωνουν μια το lighting..και η διαφορά φαίνεται

Οταν ξεκινησα αυτο το topic για το φιφα ειχα αυτην την αισθηση οτι θα βγει ενα ποδοσφαιρακι παρα πολυ καλλο.Πιστευω οτι οταν το αγορασουμε δεν θα ξεκολαμε με τιποτα :rolleyes:

εδω δεν ξεκολλάμε από τα βίντεο -παρουσιάσεις...

Δημοσ.

ο τυπος που παιζει την μιλαν πρεπει να ειναι ενας "γνωστος" απο κατι βιντεακια με τριπλες και κολπακια..το παρακανει μεσα στο παιχνιδι..αλλα ...απολαυστε

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=pQKc_5-BZF4

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0:27 ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!!!! πρέπει να βάλουν κουμπί όπως στο fifa 98 να κάνει αντιαθλητικό φάουλ όποτε θες!! Μας έχει λέιψει λίγο ΒΙΑ!!!!!

ο τυπος που παιζει την μιλαν πρεπει να ειναι ενας "γνωστος" απο κατι βιντεακια με τριπλες και κολπακια..το παρακανει μεσα στο παιχνιδι..αλλα ...απολαυστε

87 ο Thiago, 85 o Pato, 89 o Ibra, 84 ο Robinho.

Επιτέλους την έφτιαξαν κάπως την ομάδα, γιατί στο 11 ήταν για κλάματα.

Το demo στο Xbox πότε βγαίνει??

Δημοσ.

2πλο atw και στην μέση του ματς ε...ξεφέυγουν το παιχνίδι δεν είναι το fifa street για να ξοδέυουν τον χρόνο τους στο να προσθέτους τέτοια πράγματα,ακόμα δεν έχω δει επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κάνει διπλό atw(μόνο κάτι ζογκλέρ τύπου tsatsulow/touzani) αλλα ακόμα και να μπορεί κάποιος να το κάνει δεν θα το κάνει μέσα στο γήπεδο ,σε λίγο θα βάλουν και κορίνες να πετάνε απο τα χέρια....τσάμπα χρόνος και χρήμα.προσωπικά είδα το βίντεο του kazooie και αηδίασα,δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό παιδιά σόρρι και η βασική ταχύτητα τραγική σαν να βλέπεις στο fast forward.αυτά για τα 2 πρωηγούμενα βίντεο όχι γενικα για το game.

για το game είδα αρκετή βελτίωση και θέλω να δοκιμάσω το demo(όταν με το καλό βγει....) και να πειράξω τα καινούρια sliders,πιστέυω θα μπορείς να δώσεις ένα Unique χαρακτήρα στον τρόπο παιχνιδιού σου που πλησιάζει το football manager κάπως.τα animations καθώς και το ball control είναι σαφώς βελτιωμένα απο πέρυσι,το collision engine video που είδαμε δεν το παρατήρησα ingame στο βίντεο παραπάνω,ίσως γιατί δεν κάνανε κανένα τραγικό τάκλιν. πάντως για τα σημερινά δεδομένα θα ήθελα καλύτερα γραφικά,φυσικά όμως υπερέχει το gameplay που και φέτος αντικειμενικά θα είναι τοπ στο είδος. ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται να κάνει τεράστιες αλλαγές αν δεν τις χρειάζεται και δεν πρέπει να κράζουν την ΕΑ που μοιάζει το 10 και το 09,λογικό είναι κάτι σωστό δεν το αλλάζεις πολύ.προσωπικά θα έκανα tweak την ταχύτητα της πάσας ,ειδικά στο 1-2 πάει πολύ αργά και θα ήθελα ένα μικρό boost είτε στην ταχύτητα του παίχτη είτε στην πάσα.

γενικά φέτος το fifa θα είναι κορυφή ,ολοένα και πλησιάζει ρυθμούς πραγματικού ποδοσφαίρου

Δημοσ.

2πλο atw και στην μέση του ματς ε...ξεφέυγουν το παιχνίδι δεν είναι το fifa street για να ξοδέυουν τον χρόνο τους στο να προσθέτους τέτοια πράγματα,ακόμα δεν έχω δει επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κάνει διπλό atw(μόνο κάτι ζογκλέρ τύπου tsatsulow/touzani) αλλα ακόμα και να μπορεί κάποιος να το κάνει δεν θα το κάνει μέσα στο γήπεδο ,σε λίγο θα βάλουν και κορίνες να πετάνε απο τα χέρια....τσάμπα χρόνος και χρήμα.

+100

προσωπικά είδα το βίντεο του kazooie και αηδίασα,δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό παιδιά σόρρι και η βασική ταχύτητα τραγική σαν να βλέπεις στο fast forward.αυτά για τα 2 πρωηγούμενα βίντεο όχι γενικα για το game.

+10000000000000000000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...