Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(περιμένοντας τα replies από jim κυρίως :P, να δώσω ένα σχετικό μιας που η Πέμπτη 1η, είναι πολύ κοντά πλέον)

Μια τελευταία επίσημη ενημέρωση λοιπόν, σχετικά με το επερχόμενο Community Day - FIFA12:

EA Community Day Invitation

"Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στην πρώτη παρουσίαση του ΕΑ Sports FIFA 12. Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της EA Hellas Κηφισίας 32 στο Μαρούσι (Μικρό Ατρίνα - Ισόγειο) την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00-17:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6850675. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλους."

Οπότε είτε λάβατε απαντητικό e-mail είτε όχι μπορείτε να παραβρεθείτε τη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00 εως και τις 17:00 το απόγευμα για να δείτε και να παίξετε από κοντά FIFA12 ;)

δε καταλαβαινω τι μου λες ή τελοσπαντων , δεν θυμαμαι αν πρεπει κατι να μου λεει . Ξερω παντως καποιον Πανο που παιζει Pro. Για περισσοτερα αμα θες pm me. Ή γραψε και εδω ρε παιδι μου , σιγα...

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου full game ή demo???

yep. Demo θα είναι, και στο τουρνουά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πάλι με demo θα γίνει :)

Δημοσ.

πλεον το ερωτημα ειναι χβοχ ή Pc;

Μαλλον το δευτερο απο οτι βλεπω γιατι αλλο πραγμα η αναλυση 1080p με φουλ AA :-D

PC δαγκωτό για 2 πολύ απλούς λόγους. Πρώτον, τα πολύ καλύτερα γραφικά (τουλάχιστον αν κρίνουμε από το Fifa11) και δεύτερον η σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Πέρσι αγόρασα το Fifa11/console στα 35 ευρώ (δεν υπήρχε κάπου φθηνότερο εκείνη την εποχή) ενώ την έκδοση του PC μόλις στα 17 μέσω digital download από g2play.net.

Λογικά όμως κάποια στιγμή θα το πάρω και στην κονσόλα, γιατί εκεί έχει άλλη χάρη και αν πχ. θέλω να παίξω με παρέα στο εξοχικό δεν πρόκειται να κουβαλήσω ολόκληρο το PC.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο την ea fifa12 community day...

Εχω μαγευτει...Μου λειπει ηδη το παιχνιδι...Τι να πρωτοπω δεν ξερω...

Θα ξεκινησω πρωτα λεγοντας οτι ο χωρος ηταν αθλιος. Ενα δωματιο 3Χ3 χωρις κλιματισμο, σκασαμε με 6 lcd τηλεορασεις 3 και 3 κολλητα απο πισω τους και μια οθονη pc στο πλαι...

Τεσπα, παμε στο παιχνιδι τωρα. Με μια φραση:

ΟΛΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 11!!!!!!!!!

Επαιξα σε slow manual με τον φιλο μου 4 ματσακια και ολα τα σκορ ηταν under! Το assisted δεν με αφορα οποτε δεν το σχολιαζω...

Καταπληκτικος ρυθμος στο slow, αγγιζει το τελειο σε ρυθμο....

Γραφικα βελτιωμενα και τερμα νομιζω τα ζομπι παικτες!!!! Πολυ καλη αναλυση και βελτιωμενες φατσες και φωτισμος στους παικτες που τους εκαναν να φαινονται πολυ πιο αληθοφανεις σε σχεση με το 11...

Θεατες επισης βελτιωμενοι με χρωματα και καλυτερη κινηση...

Γηπεδο μεγαλυτερο και τερματα μεγαλυτερα μια χαρα...

Animation παικτων σαφως πιο στιβαρο, το tactical dribbling βοηθαει σε αυτο οπως και το impact engine οπου βγαζει τρελες φασεις πεσιματα και σπρωξιματα!!!!

Πιο αργες στροφες και αντιδρασεις παικτων που το κανει πιο ρεαλιστικο...

Ξεχαστε την σκαφτη προωθημενη που καναμε ολοι και βγαιναμε μονοι μας η την σκαφτη απο το πλαι του τερματος οπου περναγε η μπαλα πανω απο τον τερματζη και βαζαμε τκολ με κεφαλια...

Πιο δυσκολη ειναι η αναπτυξη και θελει σκεψη.

Στην αμυνα ειναι πλεον διαφορετικα τα πραγματα. Με το κατω κουμπι πατημενο απλα ακολουθεις τον παικτη και την καταλληλη στιγμη πατας ειτε το τακλι με το δεξι κουμπι, ειτε την προβολη με το αριστερο κουμπι. Επισης πλεον μπορεις με την προβολη να απλωσεις το ποδι για να κοψεις μια πασα οπου εισαι μακρια απο τον παικτη αλλα στην πορεια της μπαλας Αυτο υποθετω οτι θα μειωνει το πινγκ πονγκ στο assisted...

Τα σουτ ειναι πιο δυσκολα να μπουν στο manual σε σχεση με το 11. Καποια πλαγια αουτ τα εκαναν οι παικτες γρηγορα χωρις να μαυριζει η οθονη. Στο γηπεδο γινεται οτι να ναι και τιποτα δεν ειναι scripted!!!!

Οι τοπ παικτες ειναι ολοιδιοι μιλαμε!!!!

Τα μενου μου αρεσαν με τα χρωματα και τα ετσι τους...

Θα εχει ιδιες ομαδες με το ντεμο που θα βγει στις 13 του μηνα...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΗΔΗ...

Καλα οποιαδηποτε συγκριση με το προ ειναι περιττη. Δεν θα το συγκρινω καν με την μουφα του seabass. To pro εχει πεθανει πλεον δυστυχως και οποιος δεν ανεβει στο τρενο της ea που ειναι μιλια μακρια, αυτος θα βγει χαμενος στην διασκεδαση...Αυτα...

Δημοσ.

Ελα και το βιντεο. Σορρυ για το κουνημα αλλα εγω επαιζα με φιλο σε manual slow και ενας αλλος κρατουσε το κινητο μου και επαιρνε βιντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=SYjQUc6DZiY

Κι ενα βιντεο που πηρα εγω σε normal speed με assisted vs manual...

http://www.youtube.com/watch?v=3Jt8ujX7ulo

Δημοσ.

πολυ ομορφο φαινετε.

Να ρωτησω κατι :

στο μακρινο 2003 ειχα αγορασει εναν επισημο οδηγο της KONAMI για το Pro που περιειχε στρατηγικες/κινησεις/συνδυασμους/κτλπ .

Υπαρχει καποιο αντιστοιχο για το ΦΙΦΑ;

Γενικα μιλαω, τα προηγουμενα χρονια ή αν ειναι συνηθες να βγαινει για καθε νεα εκδοση...;

Δημοσ.

Καλα οποιαδηποτε συγκριση με το προ ειναι περιττη. Δεν θα το συγκρινω καν με την μουφα του seabass. To pro εχει πεθανει πλεον δυστυχως και οποιος δεν ανεβει στο τρενο της ea που ειναι μιλια μακρια, αυτος θα βγει χαμενος στην διασκεδαση...Αυτα...

Ωραία παρουσίαση...

ps παντός δεν άντεξες και το πέταξες τα σχόλιο για το pro :P

Δημοσ.

Ελλαντα δεν ειμαστε,προ θα διαφημισουν.Δεν παν νανε της πλακας,παρτε προ,εινα θεαματικο και κερδιζει το φιφα σε ολοους τους

τομεις[ποιους ομως δεν λεει].

Δεν ξερω,μπορει και να ειναι καλυτερο,αλλα κατι τετοια review,Μου τα δινουν στα νευρα...

Δημοσ.

"Το Pro Evolution Soccer 2012, όμως, διαθέτει ελαφρώς πιο ρεαλιστικό και θεαματικό gameplay με τον επαναστατικό χειρισμό πολλαπλών παικτών. "

Ι lol'd :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...