Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι το ιδιαίτερο είδατε στο βιντεάκι;

Την νοητική ιδιαιτερότητα του νουμπά που έπαιζε :P

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με απογοήτευσε μόνο το γεγονός ότι μπαίνει γκολ και μετά βίας κουνιούνται τα δίχτυα...

Δημοσ.

Με απογοήτευσε μόνο το γεγονός ότι μπαίνει γκολ και μετά βίας κουνιούνται τα δίχτυα...

Σωστό αλλά ίσως να έχει να κάνει και με το tension των διχτυών. Στο κονσολάδικο Fifa11 μπήκε για πρώτη φορά η επιλογή για το πόσο "τεντωμένα" θέλουμε να είναι τα δίχτυα. Αν η επιλογή αυτή διατηρηθεί και στο Fifa12/PC, ίσως να μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση, θέτοντας "loose tension".

Από την άλλη δεν νομίζω να γίνουν τόσο ωραία όσο του PES. Το "ωραία" είναι υποκειμενικό βέβαια. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να θεωρήσει τα δίχτυα του PES εντελώς ξεχειλωμένα και μάλλον αντιρεαλιστικά.

Κατεβάζω τώρα το demo του PES2012. Θέλω να δω αν φέτος θα αντέξω να παίξω πάνω από 2-3 παιχνίδια πριν το απεγκαταστήσω. Έχει να γελάσει ο κάθε πικραμένος πάλι, αν ισχύσουν αυτά που έχω ήδη ακούσει...

Δημοσ.

λοιπον , ως γνωστον, παιζω μονο ΠΡΟ . Με δεδομενο οτι το ντεμο του ΠΡΟ12 δεν ηταν καλο(επιεικως) και το παραπανω βιντεακι με ενθουσιασε, νομιζω οτι το φιφα φετος θα ναι πολυ καλο και μαλλον θα το προτιμησω απο το ΠΡΟ.

Βεβαια πρεπει να δουμε και να παιξουμε και μονοι μας.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πρεπει να αρχισω να μαθαινω ποδοσφαιρακι απο την αρχη...

Δημοσ.

λοιπον , ως γνωστον, παιζω μονο ΠΡΟ . Με δεδομενο οτι το ντεμο του ΠΡΟ12 δεν ηταν καλο(επιεικως) και το παραπανω βιντεακι με ενθουσιασε, νομιζω οτι το φιφα φετος θα ναι πολυ καλο και μαλλον θα το προτιμησω απο το ΠΡΟ.

Βεβαια πρεπει να δουμε και να παιξουμε και μονοι μας.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πρεπει να αρχισω να μαθαινω ποδοσφαιρακι απο την αρχη...

Φιλε μου αξιζει πιστεψε με :mrgreen:

Δημοσ.

Τπτ το ιδιαίτερο, απλά ο jim22479, το γυρνάει από προ σε fifa επειδή τον εντυπωσίασε το βιντεάκι :-)

Δημοσ.

Τπτ το ιδιαίτερο, απλά ο jim22479, το γυρνάει από προ σε fifa επειδή τον εντυπωσίασε το βιντεάκι :-)

οχι ρε παιδι μου νταξει,

απλα με απογοητευεσε μεχρι στιγμης το ΠΡΟ με το ντεμο που επαιξα και μιας και το βιντεακι του ΦΙΦΑ μου αρεσε , ειπα να το αλλαξω φετος.

Βεβαια τα ιδια ελεγα και περυσι με το βιντεο το φιφα 11 , αλλα οταν το εβαλα , το εκανα uninstall με την μια!

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν άντεξα ούτε μισό ημίχρονο στο demo του Pro. Θα το δω λίγο περισσότερο σήμερα, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.

Όχι ότι περίμενα και τίποτα καλύτερο. Εδώ τα ίδια τα στελέχη της Konami έχουν παραδεχθεί ότι το Fifa έχει ξεφύγει και προσπαθούν -μάταια- να κλείσουν την ψαλίδα, όμως οι PES fans το χαβά τους.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν άντεξα ούτε μισό ημίχρονο στο demo του Pro. Θα το δω λίγο περισσότερο σήμερα, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.

Όχι ότι περίμενα και τίποτα καλύτερο. Εδώ τα ίδια τα στελέχη της Konami έχουν παραδεχθεί ότι το Fifa έχει ξεφύγει και προσπαθούν -μάταια- να κλείσουν την ψαλίδα, όμως οι PES fans το χαβά τους.

Μια από τα ίδια και τραγικοί τερματοφύλακες. Επίσης με την άμυνα δεν μπόρεσα να κόψω κανέναν παρα μόνο με φάουλ. Σίγουρα μετά από αυτό θα δοκιμάσω και το Fifa φέτος.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και τραγικοί τερματοφύλακες.

Αυτό ξαναπέστο. Πάνω που ήμουν έτοιμος να βγάλω το παιχνίδι στα μισά του ημιχρόνου, λέω "ας παίξω έστω τη φάση κι ό,τι γίνει".

Τραβάει λοιπόν ένα χαμηλό σουτ η CPU από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πάει αργά στη γωνία. Ο τερματοφύλακάς μου κάθισε στο κέντρο του τέρματος και απλώς κοίταζε την μπάλα να μπαίνει μέσα! Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ούτε καν επί εποχής Καζιμιέρσκι στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

οχι ρε παιδι μου νταξει,

απλα με απογοητευεσε μεχρι στιγμης το ΠΡΟ με το ντεμο που επαιξα και μιας και το βιντεακι του ΦΙΦΑ μου αρεσε , ειπα να το αλλαξω φετος.

Βεβαια τα ιδια ελεγα και περυσι με το βιντεο το φιφα 11 , αλλα οταν το εβαλα , το εκανα uninstall με την μια!

jim και alejandro....και διαβάζω για pro.....λες να?!

(εγώ εστί Πάνος, αν σας λέει κάτι αυτό. Αν δεν σας λέει, τότε δεν είστε οι 2 του προ που νόμιζα :D :P )

Δημοσ.

Δεν το ειχα διαβασει αυτο....καλο ακουγεται

Flow

Creating this new mode gave us a chance to really revolutionize how you play online as well.

Traditionally, we find you an opponent and let you figure out the clubs you want to use, and then finally you adjust your lineup and tactics before the match starts. Of course this usually results in the ‘5-star dance’ where even if you want to use Portsmouth, you are forced to pick Chelsea to battle on even ground with the inevitable Real or Barca selection from your opponent.

In FIFA 12 you pick your club, kit and lineup changes first before searching. For all you manual fiends out there, during pre-search you can also choose ‘Any’ or ‘Manual’ if you want to guarantee another manual user. When you choose to search, we take your Division, skill, location, controls, DNF % (essentially how often you ‘rage quit’), and Club star level to find an ideal opponent and take you straight into a match. We even make sure you see the kit you chose and prevent kit clashing in the game. This means Mr. Humber can use his beloved Pompey in Seasons without fear of being crushed by a 5-star club, and instead focus on the Southamptons of the world.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Κάτι που θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Για να δούμε τι θα γίνει και στην πράξη. Γιατί λογικά με αυτό τον τρόπο θα δυσκολευόμαστε περισσότερο να βρούμε αντίπαλο, αφού κλασικά όλοι θα επιλέγουν Μπάρτσα/Ρεάλ και assisted controls.

Δημοσ.

(περιμένοντας τα replies από jim κυρίως :P, να δώσω ένα σχετικό μιας που η Πέμπτη 1η, είναι πολύ κοντά πλέον)

Μια τελευταία επίσημη ενημέρωση λοιπόν, σχετικά με το επερχόμενο Community Day - FIFA12:

EA Community Day Invitation

"Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στην πρώτη παρουσίαση του ΕΑ Sports FIFA 12. Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της EA Hellas Κηφισίας 32 στο Μαρούσι (Μικρό Ατρίνα - Ισόγειο) την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00-17:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6850675. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλους."

Οπότε είτε λάβατε απαντητικό e-mail είτε όχι μπορείτε να παραβρεθείτε τη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00 εως και τις 17:00 το απόγευμα για να δείτε και να παίξετε από κοντά FIFA12 ;)

Δημοσ.

(περιμένοντας τα replies από jim κυρίως :P, να δώσω ένα σχετικό μιας που η Πέμπτη 1η, είναι πολύ κοντά πλέον)

Μια τελευταία επίσημη ενημέρωση λοιπόν, σχετικά με το επερχόμενο Community Day - FIFA12:

EA Community Day Invitation

"Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στην πρώτη παρουσίαση του ΕΑ Sports FIFA 12. Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία της EA Hellas Κηφισίας 32 στο Μαρούσι (Μικρό Ατρίνα - Ισόγειο) την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00-17:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6850675. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλους."

Οπότε είτε λάβατε απαντητικό e-mail είτε όχι μπορείτε να παραβρεθείτε τη Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου από τις 13:00 εως και τις 17:00 το απόγευμα για να δείτε και να παίξετε από κοντά FIFA12 ;)

Φιλε μου full game ή demo???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...