Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξαιρετικό φαίνεται, έχουν βελτιώσει αρκετά το fluidity,και απότι βλέπω μεγαλώσαν και το γήπεδο αρκετά,τα visuals συνεχίζουν να μην με εντυποσιάζουν στα ποδοσφαιράκια αυτή τη γενιά αλλα δεν προβλέπω να τα βελτιώνουν άλλο αυτή τη γενιά,ελπίζω στην επόμενη γενιά να δούμε νέα engines απο την αρχή και όχι απλά πασαλείματα τα πρώτα 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

βελτιωμενο μεγαλυτερο γηπεδο, πολυ ωραια καμερα, ωραια κηνηση παικτων ,

αλλα ping pong passing και κλασσικα αλλη μια φορα εχει ταχυτητα σαν pacman.το κερατο μου.Τοσο πολυ τους ξενερωνει ολους τελικα να ειναι πιο αργο το gameplay του? Δεν λεω εχει και την αδρεναλινη οταν παιζει ετσι και πανε ολοι τοσο γρηγορα αλλα τινει να γινεται πολυ "μηχανικο" το παιξιμο και χανει λιγο απο το ρεαλισμο.γνωμη μου παντα...

Αν και στο τελευτεο βιντεο ή ειναι ιδεα μου ή οντως παιζει πιο αργα.ισως ειναι θεμα settings,δεν ξερω.

Δημοσ.

Για το ping-pong passing και την ταχύτητα pacman υπάρχουν λύσεις. Manual/Semi και slow. Το θέμα είναι στο online τι γίνεται, που θα έχουμε πάλι τα γνωστά φαινόμενα...

Κατά τη γνώμη μου η ταχύτητα fast δεν χρειάζεται. Εφόσον η slow είναι μακράν η πιο ρεαλιστική από τις τρεις, ας βάλουν αυτή για normal και την ήδη υπάρχουσα normal ας την κάνουν fast.

Όσο για τα controls ας καταργήσουν επιτέλους το assisted. Ήμαρτον, έλεος.

Δημοσ.

Ακομα να ξεκινησει ο πολεμος pro vs fifa?Τι εγινε ,ολοι για διακοπες φυγανε,αντε εχω φτιαξει και φραπεδια ετοιμος να το απολαυσω.

POlaki ,dpapa που ειστε?

Παντως απο τα βιντεακια φαινεται σουπερρρρ

Δημοσ.

Ποιός πόλεμος. Αυτός έχει τελειώσει εδώ και χρόνια :P

Μόνο κάτι τύποι πάνω στα βουνά δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι ότι το Προ έχει τελειώσει.Είναι οι ίδιοι που κάθε χρόνο λένε ότι το Προ είναι φοβερό και την αμέσως επόμενη χρονιά λένε πως "το φετινό Προ είναι όντως φοβερό, το περσινό ήταν μούφα".

Δημοσ.

εξαιρετικό φαίνεται, έχουν βελτιώσει αρκετά το fluidity,και απότι βλέπω μεγαλώσαν και το γήπεδο αρκετά,τα visuals συνεχίζουν να μην με εντυποσιάζουν στα ποδοσφαιράκια αυτή τη γενιά αλλα δεν προβλέπω να τα βελτιώνουν άλλο αυτή τη γενιά,ελπίζω στην επόμενη γενιά να δούμε νέα engines απο την αρχή και όχι απλά πασαλείματα τα πρώτα 2-3 χρόνια.

παντός ότι μπορούν τα γραφικά να βελτιωθούν μπορούν..αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουν νέα μηχανή γραφικών και δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένη η EA να το κάνει!.

Δημοσ.

παντός ότι μπορούν τα γραφικά να βελτιωθούν μπορούν..αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουν νέα μηχανή γραφικών και δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένη η EA να το κάνει!.

Μια νέα μηχανή θέλει εκατομμύρια δολάρια και πάνω από έναν χρόνο αποκλειστικής δουλειάς.

Πολύ δύσκολο να δεις δύο μηχανές γραφικών από το ίδιο studio στην ίδια γενιά αν αποδεδειγμένα η προηγούμενη δεν είναι αποτυχημένη. όλα τα studio έχουν μια μηχανή για μια η και περισσότερες σειρές παιχνιδιών .το assassins είναι κλασσικό παράδειγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...