Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Pro δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το Pro 2012, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο Pro.

Το γιαπωνέζικο στυλ, πάντα θα υπάρχει. Δεν θα μοιάζει ποτέ με Champions League.

Αν πάλι έβγαινε ένα Ευρωπαϊκό ποδοσφαιράκι και φτιαχνόταν προσεκτικά θα ήταν καλύτερο απ' όλα. Είναι θέμα κουλτούρας.

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Pro δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το Pro 2012, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο Pro.

Αν πάλι έβγαινε ένα Ευρωπαϊκό ποδοσφαιράκι και φτιαχνόταν προσεκτικά θα ήταν καλύτερο απ' όλα. Είναι θέμα κουλτούρας.

Να σου πω την αληθεια το προ 12 δεν μπηκα στην διαδικασια να το δοκιμασω εκτεταμενα δεν θα ειταν κακο να του δώσω μια ευκαιρια αν και απο το ντεμο που το επαιξα δεν μου αρεσε.

Δημοσ.

Από το ντέμο μπορείς να καταλάβεις πολύ λίγα πράγματα.

Ειδικά στο Pro, το Demo με την τελική έκδοση διαφέρει πολύ.

Καλό το Pro, αλλά Γιαπωνέζικο. Κάνουν κωλοτούμπες οι παίχτες, κλπ.

Δημοσ.

Επιτελους κατακτηση κυπελουlaugh.gif αισθανομαι πολυ ωραια που να παρω και το πρωτάθλημα division 2 αλλα πεφτουν κορμια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια εχει καπιος προβλημα με το H2H παω να παιξω και μου βγαζει μήνυμά there was a problem getting your on line information.please try again.Ριχνω μια ματια στο online pass και στα settings μου και ειναι ολλα καλλα και ειμαι κανονικα συνδεμενος στα ea servers.Τι να πω ρε γαμωτι μουmad.png

Edit Τελικα ειταν προβλημα απο την Ea

Επεξ/σία από aslanG7
Δημοσ.

Τι εγινε Polaki ξεκινησαμε το ποδοσφαιρο η ακομη παιζουμε τεννιςmrgreen.png

Τεννις συνεχιζω παντα και πρωτος στον κοσμο. Ε να μην παιξω και λιγο φιφα? χεχε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα 4 diconections σε μιαμιση ωρα θα σκασω με πεταει εξω απο τα easervers αλλα οχι απο το playstasion network και στο ρουτερ που ειδα δεν ειχα κανενα diconection α ρε ea με τους servers σου κανεις αλλος με προβλημα αυτην την ωρα?

Δημοσ.

Τι; Πως;

Το προ12 είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι το καλύτερο προ; Εδώ γελάνε πραγματικά! Ελπίζω να μην αλλάξει ποτέ για να έχoυμε κάτι να γελάμε με τον Seabass και την ΕΑ να κάνει πάρτυ βελτιώνοντας κάθε χρόνο το ήδη σχεδόν άψογο fifa12...

Δημοσ.

Είμαι λάτρης του Pro και το FIFA μέχρι την κυκλοφορία του 12, δεν υπήρχε. Δεν με αφορούσε καν.

Το Pro φαίνεται να το χάλασαν με τα Updates. Για παράδειγμα τα τετ-α-τετ, σχεδόν πάντα χάνονται. Από την άλλη πολύ συχνά βλέπουμε κωλοτούμπες και διάφορα αεροπλανικά και κόντρες και στο τέλος αυτών γκόλ.

Το FIFA είναι ρεαλιστικό, το Pro διασκεδαστικό.

Το πρώτο σε βάζει στο Champions League και το δεύτερο σε τσιτώνει με την ταχύτητα.

UFC Vs Street Fighter ένα πράγμα.

Στο Pro οι παίχτες δεν σουτάρουν. Όχι δεν έχουν καλό σουτ, δεν σουτάρουν! Κάνεις σουτ έξω από την περιοχή και αν δεν έχεις ανοίξει την μπάλα το σουτ πάει σαν πάσα.

Στο FIFA τραβάς μπόλες όποτε θες με καλούς παίχτες και η μπάλα πάει με κάποια δύναμη. Ευχαριστιέμαι σουτ όταν παίζω FIFA.

Είναι διαφορετικές κουλτούρες τα δύο αυτά παιχνίδια. Όποιος το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Είμαι λάτρης του Pro και το FIFA μέχρι την κυκλοφορία του 12, δεν υπήρχε. Δεν με αφορούσε καν.

Το Pro φαίνεται να το χάλασαν με τα Updates. Για παράδειγμα τα τετ-α-τετ, σχεδόν πάντα χάνονται. Από την άλλη πολύ συχνά βλέπουμε κωλοτούμπες και διάφορα αεροπλανικά και κόντρες και στο τέλος αυτών γκόλ.

Το FIFA είναι ρεαλιστικό, το Pro διασκεδαστικό.

Το πρώτο σε βάζει στο Champions League και το δεύτερο σε τσιτώνει με την ταχύτητα.

UFC Vs Street Fighter ένα πράγμα.

Στο Pro οι παίχτες δεν σουτάρουν. Όχι δεν έχουν καλό σουτ, δεν σουτάρουν! Κάνεις σουτ έξω από την περιοχή και αν δεν έχεις ανοίξει την μπάλα το σουτ πάει σαν πάσα.

Στο FIFA τραβάς μπόλες όποτε θες με καλούς παίχτες και η μπάλα πάει με κάποια δύναμη. Ευχαριστιέμαι σουτ όταν παίζω FIFA.

Είναι διαφορετικές κουλτούρες τα δύο αυτά παιχνίδια. Όποιος το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνει.

οπως τα λες ειναι και για μενα "Το FIFA είναι ρεαλιστικό, το Pro διασκεδαστικό."

το φιφα ευχαριστιεμαι να παιζω online και γενικα οταν ειμαι μονος μου (δεν μαρεσει το career,δεν εχει δικαιωματα απο CL/EL και μου την δινει), προ παιζω με την παρεα διπλα και ετσι, φετος μπορω να πω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο τα δυο παιχνιδια γιαυτο αλλωστε παιζω και τα δυο, περυσι ξεκινησα με προ11 και μολις επαιξα το φιφα11 δεν το ξαναγκιξα το προ, τρελη μουφα περυσι, φετος μαρεσουν και τα δυο αν και μπορουνε να παρουνε πολυ φτιαξιμο ακομη,στο φιφα (που δεν δικαιολογειτε να μην εχει δικαιωματα απο CL/EL) θελω να φτιαξουνε γραφικα (αν ειχε παρομοια γραφικα με του προ θα πεταγε) και στο προ πρεπει να σταματησουνε να φτιαχνουνε τα γραφικα και να επικεντρωθουνε λιγο και στο gameplay γιατι οπως πανε το εχουνε γ@@@@σει το θεμα!

Δημοσ.

Αν παίζεις σε κονσόλα, ναι είναι άθλια τα γραφικά του FIFA. Στο PC όμως πιστεύω ότι τα γραφικά είναι καλύτερα από του Pro, σε σύγκριση των δύο παιχνιδιών σε PC πάντα.

Δημοσ.

Αν παίζεις σε κονσόλα, ναι είναι άθλια τα γραφικά του FIFA. Στο PC όμως πιστεύω ότι τα γραφικά είναι καλύτερα από του Pro, σε σύγκριση των δύο παιχνιδιών σε PC πάντα.

ειναι αναλογως σε τι τηλεοραση παιζεις με την κονσολα!εγω εχω την LG 42LW5400 42" και τα γραφικα μου φενοντε πολυ καλυτερα απο του υπολογιστη!σε αντιθεση με καποια αλλα παιχνιδια οπως το battlefield3 που μου αρεσουν περισσοτερο στο pc!

Οταν ομως λεω οτι πρεπει να φτιαξουνε γραφικα στο φιφα δεν εννοω μονο το ολο σκηνικο δλδ πως να μην φενοντε τετραγωνισμενοι οι παιχτες ή να μην ειναι τοσο εντωνα τα χρωματα των γηπεδων αλλα λεω να φτιαξουνε επιτελους αυτα τα faces που χρησημοποιουνε τα ιδια απο το 2005, αμαν ποια μπουχτισαμε, εγω προσωπικα θελω ρεαλισμο οσο το δυνατον περισσοτερο, θελω να βλεπω το κανονικο σημα του Champions league/Europa league/super cup/copa libertadores οπως και στο προ,θελω να βλεπω ιδιους τους παιχτες οπως στην πραγματικοτητα (το προ μια χαρα τους εχει), εχουνε τελειο gameplay αλλα η EA πρεπει να κανει κατι και με το θεμα των γραφικων, πρεπει να φτιαξει καταρχην τα faces, πρεπει να φτιαξει το χορτο των γηπεδων (γιατι αν παιζεις σε κονσολα και σε οχι FullHD τηλεοραση κυριολεκτικα γκαβονεσε)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...