margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Στο exhibition mode ρε συ, κατω ακριβως απο το be a pro Το πηρα σημερα, μαζι με ps3, κι ειμαι στη φαση της εξασκησης..
kjtzemis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπερα...σημερα αγορασα το φιφα12 για πσ3!!!μπορει καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να κανω για να παιξω online???μου εχουν πει οτι ειναι ολα τα λεφτα online!!!αα επεισης μου ειχε ενα χαρτι το κουτι μεσα με εναν κωδικο και ελεγε online pass τον εβαλα τον κωδικο..απλα δεν ξερω που ακριβως να παω για να παιξω online!!μου ειπαν οτι στο online παιζεις κανονικα πρωταθλημα champions league αληθευει? επεισης ο τερματοφυλακας στα πεναλτυ με πιο κουμπι πεφτει??εχω δοκιμασει και το τετραγωνο και το ομικρον αλλα τιποτα...μηπως εχει κανα αλλο κολπο? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από kjtzemis
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σε πρωτη φαση πρεπει να συνδεσεις το ps3 σου στο ιντερνετ. Μετα οταν ανοιγεις το παιχνιδι σου βγαζει απο.μονο του μηνυμα αν θες να γραφτεις για να χρησιμοποιεις τους servers της ea Υπαρχει το online mode στο κεντρικο μενου..οπως και το ultimate team ..ψαξου λιγο Για να πεσει ο τερμας πας δεξια-αριστερα τον δεξι μοχλο.
cavetroll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παιδια μια ερωτηση, εχω ενα chipαρισμενο xbox360,πως μπορω να περασω το update του fifa που θα βγει με τα νεα roster τον φλεβαρη?
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/Electronic-Arts-FIFA-12-PS3/dp/B005A2BDAY/ 38 λίρες;;; Τι έγινε ρε παιδιά. Είπαμε ότι μπήκε ο νέος χρόνος και έπεσε επιτέλους η τιμή. Πριν μια βδομάδα είχε 10+ λίρες λιγότερες, τώρα τι στο καλό έπαθαν. Και πάνω που είχα πει να το αγοράσω...
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Έλα μου ντε. Από εδώ βρήκα το πιο φθηνό http://www.dvd.co.uk/buy/catfif12ps3/fifa-12-ps3.htm
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα. Προκειται να αγορασω το Fifa 12 μεταχειρισμενο. Online θα μπορω να παιξω ή παιζει θεμα με την πρωτη ενεργοποιηση που ισως εχει κανει αυτος που προκειται να το αγορασω;
nzeppos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα. Προκειται να αγορασω το Fifa 12 μεταχειρισμενο. Online θα μπορω να παιξω ή παιζει θεμα με την πρωτη ενεργοποιηση που ισως εχει κανει αυτος που προκειται να το αγορασω; Αν ο προηγούμενος κάτοχος έχει χρησιμοποιήσει τον κωδικό του, τότε θα πρέπει να αγοράσεις νέο Online Pass. Πέρσι έκανε γύρω στα 10 ευρώ, φέτος δεν ξέρω τι παίζει. Περισσότερα εδώ: http://www.easports.com/onlinepass
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τι αληταρια... Βλεπω μονο το 11. Το 12 δεν το εχει.
aslanG7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και το 12 έχει online pass. Νομιζω για το 12 δεν εχει αγορα online pass
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Είναι τόσο στόκοι εκεί στην ΕΑ? Είναι ρητορική η ερώτηση. Ξέρουμε ότι είναι
aslanG7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μιλώντας πάντα για στατιστικά που αναφέρονται στην βρετανική αγορά, το FIFA 12 όχι μόνο αποτέλεσε τον δεύτερο τίτλο σε πωλήσεις κατά το 2011, αλλά πλέον είναι το πιο κερδοφόρο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών, αλλά και πιο κερδοφόρος αθλητικός τίτλος όλων των εποχών γενικότερα. Επιπλέον, ο τίτλος της EA Sports κατέκτησε σήμερα για πέμπτη κατά σειρά εβδομάδα την κορυφή στα βρετανικά charts και κυνηγά το ρεκόρ του FIFA Road to World Cup 98, το οποίο είχε περάσει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, το οποίο ήρθε σε μία χρονιά που η EA έκανε τολμηρές επεμβάσεις στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κυρίως στον τομέα της άμυνας. Η βελτίωση του Pro Evolution Soccer 2012 σε σχέση με τον προκάτοχό του δεν φάνηκε τελικά αρκετή για να ανακόψει την εμπορική πορεία του νέου FIFA, τουλάχιστον στην Αγγλία. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει του χρόνου, αφού η αυξημένη ποιότητα του PES 2012 θα αρχίσει να μεταφράζεται σε πωλήσεις από την επόμενη έκδοση και μετά. Πηγή: Enternity
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με καλύπτουν απόλυτα τα στατιστικά. Pro άρχιζα να παίζω μετά το FIFA 98. Παίζω Pro όλα αυτά τα χρόνια και είμαι από εκείνους που λένε πως υπάρχει μόνο Pro και τίποτα άλλο όταν μιλάμε για ποδοσφαιράκι. Αυτό το έλεγα και με το FIFA 11, το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν μία βαριά αηδία που κόλλαγε ακόμα και όταν πάταγες Start. Το Pro 2012 είναι ένα εξαιρετικό ποδοσφαιράκι επίσης. Δυστυχώς όμως το FIFA 12, είναι κάτι πιο ολοκληρωμένο και λέω δυστυχώς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλω ούτε να ακούω για FIFA. Το Pro είναι ένα γιαπωνέζικο ποδοσφαιράκι που μιάζει περισσότερο με Super Heroes καράτε Manga. Οι παίχτες κάνουν γυριστά ψαλιδάκια έξω από την περιοχή, κάνουν κεφαλιά την ώρα που πρέπει να τραβήξουν μία μπόλα με κουτουπιέ, τα περισσότερα Goal που μπαίνουν είναι από λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα ή από κόντρα σε αμυντικό ή από κακό AI. Οι παίχτες πάνε σαν κατσαρίδες χωρίς να έχουν βάρος και οι τερματοφύλακες είναι σαν ξύλινοι. Το FIFA έχει εξαιρετικό animation με εντυπωσιακούς και ρεαλιστικούς τερματοφύλακες και παίχτες. Φοβερή φυσική επίσης. Είναι πιο Ευρωπαϊκό, πιο τηλεοπτικό. Ειδικά η έκδοση στο PC, είναι καλύτερη από το Playstation. Και στο Pro η έκδοση για PC είναι καλύτερη, αλλά λίγο. Είναι τόσο διαφορετικά παιχνίδια το Pro με το FIFA, που μπορώ να παίζω και τα δύο χωρίς να μπερδεύομαι. Είναι σαν να παίζεις Gran Turismo και μετά Deus Ex.
aslanG7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εμενα με πιανει μια στεναχωρια ομως για το προ γιατι ξεκινησα με αυτο και καποια στιγμη που δοκιμαζα τα φιφα ελεγα σε συγριση με το προ 4,5,6 οτι δεν θα επαιζα ποτε φιφα ξανα ελα μου ντε που τωρα ισχυει το αναποδο.Χρειαζομαστε ανταγονισμο για να υπαρχει βελτιοση και στα δυο ποδοσφαιρακια για συμφερον δικο μας για να δουμε τι μας επιφιλαση το μελλον αν και το φιφα εχει ξεφυγει και βλεπω βελτιοσης καθε χρονο προς το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα