Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα φτιαχνω δικα μου challenge με manual και οποιος θελει μπαινει και παιζουμε. Βεβαια στα μεγαλα τουρνουα ειναι μονο με assisted ολοι οποτε αναγκαστικα παιζω με assisted...

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινουργιο update 1.3 αλλα δεν ξερω τη διορθωνει

ΕDIT

Η ΕΑ ξεκίνησε να προσφέρει στους χρήστες ένα μεγάλου όγκου patch για το FIFA 12, το οποίο και θα προσφερθεί σε όλους τους κατόχους των εκδόσεων του τίτλου για PC, Mac, PlayStation 3 και Xbox 360.

Οι βελτιώσεις που θα προσφέρει είναι μοιρασμένες σε όλα τα τμήματα της δράσης με βασικότερες αυτές στην τεχνητή νοημοσύνη στο All in Pro Clubs και στο Career mode. Όσοι παίκτες φορτώσουν τον τίτλο στα συστήματά τους θα ενημερωθούν αυτόματα για την αναβάθμιση.

Μέχρι στιγμής το patch προσφέρει για την έκδοση των προσωπικών υπολογιστών, ενώ μέχρι το βράδυ θα είναι διαθέσιμο και στους κατόχους των οικιακών συστημάτων ψυχαγωγίας.

Πηγή: Enternity.gr

Επεξ/σία από aslanG7
Δημοσ.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του EA Challenge III:

Συμμετοχές: 160+ και ανεβαίνουν ακόμη

Εαν θέλετε να λάβετε μέρος και να δείτε τις λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα EA Challenge III - γενικές πληροφορίες (http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/175936/) & FIFA 12 - πληροφορίες (http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/176340)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Παρασκευή είναι ημέρα για όλο το κοινό, τα τουρνουά θα γίνουν Σάββατο & Κυριακή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Barcelona, ο Lionel Messi, έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε την απόφαση να μεταφέρει την ψηφιακή του παρουσία από τη σειρά PES στη σειρά FIFA. Οι πρώτες υποψίες για αυτή την αλλαγή είχαν εμφανιστεί όταν από το καλοκαίρι κι έπειτα, η Konami παρουσίαζε σε όλες τις εκδηλώσεις της τον Christiano Ronaldo ως βασικό πρωταγωνιστή, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα τον παρουσίασε και ως βασικό χαρακτήρα στο εξώφυλλο του PES 2012. Η ΕΑ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης πως ο superstar υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασία με τη σειρά FIFA, με το ντεμπούτο το να γίνεται με το FIFA Street που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012.

«Το FIFA αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό video game σε πωλήσεις παγκοσμίως και ο Lionel Messi είναι ο κορυφαίος παίκτης, κατά συνέπεια αυτή η συμφωνία είναι στην ουσία μια σύμπραξη superstars», δήλωσε ο Matt Bibley, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Football της EA Sports. «Με την ένταξη του Messi στην ομάδα μας, έχουμε με το μέρος μας τον καλύτερο και πιο δυναμικό αθλητή και θεωρούμε ότι ο Messi θα βοηθήσει την EA Sports να διατηρήσει την κορυφαία θέση της και για τα επόμενα χρόνια». Από την πλευρά του ο αργεντίνος superstar δήλωσε πως: «Είναι συναρπαστικό να αποτελώ μέρος της ομάδας του καλύτερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στον κόσμο και να συνδέσω το όνομα μου με την EA Sports».Ο Messi βραβεύτηκε με το βραβείο FIFA Ballon d’Or 2010 ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής διεθνώς, κατέχει τη θέση του Top Goal Scorer στο UEFA Champions League τα τελευταία τρία χρόνια, έχει βραβευθεί τρεις χρονιές ως La Liga Player of the Year και βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για το FIFA Ballon d’Or του 2011. Στην ηλικία των 24 ετών, έχει σημειώσει πάνω από 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών της Barcelona. Κατά την τρέχουσα σεζόν, ο Messi έχει σημειώσει 27 γκολ και 14 assist σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συνεργασία που υπογράφηκε, προβλέπει ότι ο Messi θα αποτελέσει τον Πρεσβευτή του EA Sports Football, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της σχετικής διαφημιστικής καμπάνιας και της καμπάνιας marketing, φιγουράροντας στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, ενώ θα αξιοποιηθεί και σε δραστηριότητες social media διεθνώς. Η EA Sports δεσμεύτηκε ακόμη πως θα συνεργαστεί επίσης με το Ίδρυμα Leo Messi, με στόχο την υποστήριξη πρωτοβουλιών σε κοινωνικά θέματα, καθώς και θέματα εκπαίδευσης και υγείας για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Πηγη enternity.gr

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

έχω αποκτήσει πρόσφατα το "κορυφαίο" fifa! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα μέσω διαδικτύου που να γίνεται η αν κάποιος έχει φτιάξει κανένα πρωτάθλημα που να μπορέσουμε να παίξουμε. Επίσης υπάρχει ελληνικός server?

Δημοσ.

Παιδια,αν χρησθμοποιηηθει ο κωδικος του fifa12 σε ενα ps3 & μετα παρει καποιος αλλος το game, δεν μπορει μετα ο αλλος να παιξει online? ξερει κανεις?

Δημοσ.

Σωστά. Περισσότερα εδώ: http://www.easports.com/onlinepass

Μπορείς να αγοράσεις νέο κωδικό από το PSN. Αν θυμάμαι καλά, το Online Pass του Fifa11 κόστιζε περίπου 10 ευρώ για το 360. Φαντάζομαι κάτι παρόμοιο θα ισχύει και για το PS3 φέτος.

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς σας Online pass για PS3; Εδωσα το Pro και πήρα το Fifa με ανταλλαγή, αλλά είχε χρησιμοποιήσει τον κωδικό...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε μαγκες αγορασα σημερα το fifa για x box 360 παω να μπω να παιξω κανα ματς online και μου βγαζει ''your gamer profile does not have the correct permisions to accept these features''τι να κανω??/ πρωτη φορα μου βγαζει κατι τετοιο.ας βοηθησει καποιος

edit:το βρηκα τελικα.ειχα γραψει λαθος ημερομηνια γεννησης στο mail και με εβγαζε κατω των 18

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

παλικάρια μια γρήγορη ερώτηση γιατί είμαι φαντάρος και έχω καιρό να ασχοληθώ ,σε 3.55 ps3 βγήκε τπτ για το fifa 12 όπως το patch του uncharted3? γιατί το έλιωσα το game σε εξόδους και τα σπάει άσχημα το φετινό.(θα τα ακούσω απο τον polakis τώρα χαχαχα)

Δημοσ.

Σίγουρα δεν παίζει με σκέτο 3.55 ενώ δεν έχει βγει ούτε eboot fix. Επειδή το θέλω κι εγώ, είχα την ελπίδα μήπως παίζει έστω με το True Blue dongle αλλά το μόνο που βρήκα ήταν αυτό: http://forum.lightak...=9&TopicID=1251

Λογικά θα παίζει (ό,τι κι αν είναι αυτό το "special" δισκάκι*), αλλά το ΤΒ έχει κοντά 45 ευρώ ενώ σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται και κλώνοι του.

Το κακό είναι που ακόμα δεν έχει πέσει η τιμή του original Fifa... Σχεδόν 40 ευρώ παντού, όταν στο PC το πήρα κάτω από 20 ευρώ τη μέρα κυκλοφορίας του.

* edit: το οποιο απ' ότι φαίνεται πρέπει να γραφτεί με BD recorder και τρέχα γύρευε...

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση, δεν ξερω αν ειναι χαζη, αλλα πως μπορουν να παιξουν 2 ατομα αντιπαλοι στο fifa 12; Εννοειτε οχι ονλαιν αλλα με δυο χειριστηρια. Δεν μπορω να βρω πως να ξεκινησω. Μονο στο "Be a pro player" ξεκινω να παιξω αλλα δεν δεχετε 2 παιχτες, λεει ειναι για single player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...