sarsar20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτήσω ...Πόσες γλώσσες σχολιασμού σας εμφανίζει στο μενού.Εμένα στο ps3 μόνο μια αγγλική και μια αραβική...Οι υπόλοιπες?
speedy23 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μολις πηρα την λιγκα στο head to head seasons.Απο χιλια κυματα περασα μεχρι να την παρω βεβαια αλλα στο τελος ολα καλα.Ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω πως το πηρα μιας και στα πρωτα 5 ματς ειχα 2 νικες και 3 ηττες.Για παραμονη στην πρωτη πηγαινα αλλα μετα εκανα το απιστευτο 5 στα 5 εφτασα 21 βαθμους και το πηρα στο τσακ(στους 20 ειναι το league title και στους 14 η σωτηρια στη 1η division).Αυτο που προσεξα οτι με βοηθησε ειναι οτι καθε 2 ματς αλλαζα ομαδα ετε 4 αστεριων ειτε 4μιση.Μ'αυτο το στυλ ανεβηκα συνεχομενα απο 3η σε 2η,2η-->1η και επομενη σεζον κουπα στο καπακι.Παλιοτερα που ειχα βαλτωσει σε 2η και 3η κατηγορια,επαιζα κυριως με μια ομαδα για πολλα ματς και δεν με πολυβοηθαγε τελικα.Ειναι αρκετα παλουκι στις πρωτες κατηγοριες(πολυ καλοι οι παιχτες πια)και ειχα αρκετη τυχη σε καποια ματσακια πρεπει να παραδεχτω.
aslanG7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μολις πηρα την λιγκα στο head to head seasons.Απο χιλια κυματα περασα μεχρι να την παρω βεβαια αλλα στο τελος ολα καλα.Ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω πως το πηρα μιας και στα πρωτα 5 ματς ειχα 2 νικες και 3 ηττες.Για παραμονη στην πρωτη πηγαινα αλλα μετα εκανα το απιστευτο 5 στα 5 εφτασα 21 βαθμους και το πηρα στο τσακ(στους 20 ειναι το league title και στους 14 η σωτηρια στη 1η division).Αυτο που προσεξα οτι με βοηθησε ειναι οτι καθε 2 ματς αλλαζα ομαδα ετε 4 αστεριων ειτε 4μιση.Μ'αυτο το στυλ ανεβηκα συνεχομενα απο 3η σε 2η,2η-->1η και επομενη σεζον κουπα στο καπακι.Παλιοτερα που ειχα βαλτωσει σε 2η και 3η κατηγορια,επαιζα κυριως με μια ομαδα για πολλα ματς και δεν με πολυβοηθαγε τελικα.Ειναι αρκετα παλουκι στις πρωτες κατηγοριες(πολυ καλοι οι παιχτες πια)και ειχα αρκετη τυχη σε καποια ματσακια πρεπει να παραδεχτω. Δηλαδη εγω που ειμαι 7 σεσον εχω πολυ δρομο καταλαβα .Μετα τι γινεται ξεκινας παλη απο την αρχη?
anamenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μολις πηρα την λιγκα στο head to head seasons.Απο χιλια κυματα περασα μεχρι να την παρω βεβαια αλλα στο τελος ολα καλα.Ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω πως το πηρα μιας και στα πρωτα 5 ματς ειχα 2 νικες και 3 ηττες.Για παραμονη στην πρωτη πηγαινα αλλα μετα εκανα το απιστευτο 5 στα 5 εφτασα 21 βαθμους και το πηρα στο τσακ(στους 20 ειναι το league title και στους 14 η σωτηρια στη 1η division).Αυτο που προσεξα οτι με βοηθησε ειναι οτι καθε 2 ματς αλλαζα ομαδα ετε 4 αστεριων ειτε 4μιση.Μ'αυτο το στυλ ανεβηκα συνεχομενα απο 3η σε 2η,2η-->1η και επομενη σεζον κουπα στο καπακι.Παλιοτερα που ειχα βαλτωσει σε 2η και 3η κατηγορια,επαιζα κυριως με μια ομαδα για πολλα ματς και δεν με πολυβοηθαγε τελικα.Ειναι αρκετα παλουκι στις πρωτες κατηγοριες(πολυ καλοι οι παιχτες πια)και ειχα αρκετη τυχη σε καποια ματσακια πρεπει να παραδεχτω. απίστευτο!!! manual rankings ???
speedy23 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη εγω που ειμαι 7 σεσον εχω πολυ δρομο καταλαβα .Μετα τι γινεται ξεκινας παλη απο την αρχη? Οχι ρε συ.Συνεχιζεις στην πρωτη κατηγορια ξανα. απίστευτο!!! manual rankings ??? Οχι
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εγω ειμαι division 2, παντα σε manual αγωνες και αυτη την στιγμη ειμαι Νο139 στον κοσμο στα manual rankings και προχωραω...
anamenos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εγω ειμαι division 2, παντα σε manual αγωνες και αυτη την στιγμη ειμαι Νο139 στον κοσμο στα manual rankings και προχωραω... Εγώ ενώ πέρσι είχα φθάσει αρχές του Νοέμβρη n 21 και είχα πλεόνασμα +30 φέτος είμαι πολύ κάτω στη θέση 225 νομίζω.
speedy23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ελα και το 2ο.Ειχα 19 ποντους και ηθελα απλα 1 ποντο στα εναπομειναντα 2 ματς.Εχασα το πρωτο εναντια στην Ατλετικο(εγω με Ντορτμουντ η οποια την παω απιστευτα στο παιχνιδι)οπου εγιναν τα αδυνατα δυνατα για να μην παρω τουλαχιστον την ισοπαλια.Ευτυχως στο τελευταιο ματς εφερα ενα 2-2 απεναντι στην Μπιλμπαο και το σηκωσα για 2η φορα. Αυριο ανοιγει το κυπελλο ξανα.Το premier cup μου μενει να σηκωσω.
aslanG7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Παιδια να ρωτήσω κατι υπαρχει καποιος που στο H2H season του βγαζει pass(πρασινο) στο firewall?
speedy23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Λιγο πολυ σε ολους βγαζει αφου παιζουν.Οταν ειναι restrictive κανω ενα restart στο router και ολα οκ μετα.
aslanG7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Λιγο πολυ σε ολους βγαζει αφου παιζουν.Οταν ειναι restrictive κανω ενα restart στο router και ολα οκ μετα. Τι παροχο εχεις?
polakis21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως παιζω για πραγματικα φραγκα στο ea arena και virgingaming.com Χαμος...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως παιζω για πραγματικα φραγκα στο ea arena και virgingaming.com Χαμος... ωραιος ρε μαγκα
anamenos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως παιζω για πραγματικα φραγκα στο ea arena και virgingaming.com Χαμος... Polaki επειδή και εγώ το σκέφτομαι αυτό το θέμα απλά κάνω πίσω για το λόγο ότι όλοι παίζουν assisted. Έχεις βρει παίκτες που να παίζουν αποκλειστικά manual ή αποφάσισες να τους νικήσεις στο δικό τους γήπεδο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα