anamenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη πως το εμαθες.... αν παιζεις με τον αυτοματο, οκ, δε λεω τπτ. Εχεις παιξει head to head παιχνιδι με αλλουςπαικτες να δεις τι γινεται? πηγαινε 8η 7η division κ μετα πες μας αν μπορεις να κοψεις παλι τους παικτες της αντιπαλης ομαδας. Μονο με τυχη. Αφου στην ουσια δεν υπαρχει κουμπι που το κανει. Το standing tackle ειναι αστοχο, γιατι δε κανει auto lock την μπαλα, πρεπει και καλα να σημαδεψεις τα ποδια του αντιπαλου. Αυτο ειναι αδυνατο γιατι ολοι στριφογυρνανε σαν μουρλοι και ειναι πιστεψε με καθαρα θεμα τυχης!! RANDOM DEFENDING επρεπε να λεγεται. 8στα 10 match εχω 78% κατοχη, κ αυτο γιατι ηξερα απο τα παλια φιφα να παιζω καλα με L2 και L1 stop ball, κ ομως ενω εχω κατοχη ΠΑΝΤΑ, κανει 2 φασεις ο αλλος ο κουρος και βαζει κατι γκολ για βραβειο ηλιθιοτητας. Δηλαδη... ελεος! Αθλιες αμυνες στο tac defending... EPIC PHAIL! Φίλε μου εγώ παίζω μόνο manual rankings και σε όποιο επίπεδο δυσκολίας να είσαι παίζεις πάντα τους ίδιους γιατί είμαστε πολύ λιγότεροι, νομίζω μπορεί να σου το επιβεβαιώσει και ο Polakis αυτό. Έτσι αυτό που λες, πολύ απλά δεν στέκει στην περίπτωση μου.
__D3mIaN__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Φίλε μου εγώ παίζω μόνο manual rankings και σε όποιο επίπεδο δυσκολίας να είσαι παίζεις πάντα τους ίδιους γιατί είμαστε πολύ λιγότεροι, νομίζω μπορεί να σου το επιβεβαιώσει και ο Polakis αυτό. Έτσι αυτό που λες, πολύ απλά δεν στέκει στην περίπτωση μου. K εγω manual παιζω... ουτε συζητηση για semi-assisted controlling. Μου φαινεται δυσκολο να κλαπει η μπαλα απο τα ποδια του αντιπαλου. Μονο με intercept στα ενδιαμεσα μιας λανθασμενης πασας.
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Κι εδώ αποκλειστικά manual. Δεν τολμώ ούτε να σκεφτώ να παίξω σε "any", όπου οι περισσότεροι βάζουν τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και μετά πουλάνε και επιστήμη. Είπαμε, ειδικά το assisted πρέπει να καταργηθεί εντελώς σαν επιλογή (έστω από το online).
frou-frou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Η παίζουμε μπάλα η όχι. Manual για ρεαλισμό. Αν θέλουμε φλιπεράκι παίζουμε Pro
__D3mIaN__ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Η παίζουμε μπάλα η όχι. Manual για ρεαλισμό. Αν θέλουμε φλιπεράκι παίζουμε Pro Λιγα λογια και σοφα...
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 LOL... Ετσι ακριβώς... Manual Leaderboards κι άγιος ο Θεός. Στόχος η κορυφή του κόσμου στα rankings...
anamenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 LOL... Ετσι ακριβώς... Manual Leaderboards κι άγιος ο Θεός. Στόχος η κορυφή του κόσμου στα rankings... και να φτάσουμε σε όσον το δυνατό ποιο ψηλή κατηγορία...
zisis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω...μηπως ξερουμε ποτε θα βγει update με τις καινουριες φανελες του παναθηναικου και γενικα με μεταγραφες οπως "riera στον ολυμπιακο"?
Alejandro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω...μηπως ξερουμε ποτε θα βγει update με τις καινουριες φανελες του παναθηναικου και γενικα με μεταγραφες οπως "riera στον ολυμπιακο"? Δε θυμάμαι σε πιο μενού ακριβώς, αλλά βρήκα επιλογή "Download rosters". Ψάξτο λίγο.
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να είναι σε ένα "περίεργο" μενού του στιλ Customise Fifa > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates.
TH_boy_20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν μετά ατελείωτες ώρες παιξίματος διαπίστωσα ένα μεγάλο μείον! και μου κάνει εντύπωση γιατί έχει δεν επισημανθεί από κανέναν!!!! Η εκτέλεση του σούτ παίρνει πολύυυυυυυυυυ ώρα,το σούτ δεν είναι καθόλου άμεσο/γρήγορο και δεν λέω για σούτ πλάσε αλλά πχ εάν θέλεις να πίασεις ένα γεμάτο σουτ στο "γάμμα" με παίχτη κολλημένο δίπλα σου είναι πρακτικά αδύνατο!! (καλά και παίχτη να μην έχεις δίπλα σαου μέχρι να γεμίσει η μπάρα δύναμης σε έχουν κόψει!!) Μέγάλο μειονέκτημα που έχει αρχίσει να κάνει το παιχνίδι unplayble!!! Δεν νομίζω να διορθώνει αυτό το πράμα απο τα settings για μένα η ΕΑ πρέπει να βγάλει patch και μάλιστα το γρηγορότερο!!...μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν το έχει επισημάνει κάποιος μα κανένα δεν ενοχλεί αυτή η μ#$%ια!!
Alejandro Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν μετά ατελείωτες ώρες παιξίματος διαπίστωσα ένα μεγάλο μείον! και μου κάνει εντύπωση γιατί έχει δεν επισημανθεί από κανέναν!!!! Η εκτέλεση του σούτ παίρνει πολύυυυυυυυυυ ώρα,το σούτ δεν είναι καθόλου άμεσο/γρήγορο και δεν λέω για σούτ πλάσε αλλά πχ εάν θέλεις να πίασεις ένα γεμάτο σουτ στο "γάμμα" με παίχτη κολλημένο δίπλα σου είναι πρακτικά αδύνατο!! (καλά και παίχτη να μην έχεις δίπλα σαου μέχρι να γεμίσει η μπάρα δύναμης σε έχουν κόψει!!) Μέγάλο μειονέκτημα που έχει αρχίσει να κάνει το παιχνίδι unplayble!!! Δεν νομίζω να διορθώνει αυτό το πράμα απο τα settings για μένα η ΕΑ πρέπει να βγάλει patch και μάλιστα το γρηγορότερο!!...μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν το έχει επισημάνει κάποιος μα κανένα δεν ενοχλεί αυτή η μ#$%ια!! Μπορείς να το κάνεις πιο γρήγορο αλλάζοντας το power bar slider, από τα Game settings.
TH_boy_20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να το κάνεις πιο γρήγορο αλλάζοντας το power bar slider, από τα Game settings. thanks φίλε! ,πραγματικά με έσωσες,απορώ αν υπάρχουν άτομα που να παίζουν με το power bar slider στο 50!! στο 65-70 είναι μια χαρά.
Alejandro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 thanks φίλε! ,πραγματικά με έσωσες,απορώ αν υπάρχουν άτομα που να παίζουν με το power bar slider στο 50!! στο 65-70 είναι μια χαρά. Εγώ το έχω στο 50!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα