Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω μερικες noobικες ερωτησεις διευκρινισεις?

Λοιπον:

1)Το Auto Switching Move Assistance τι ακριβως κανει? Που ειναι προτιμοτερο να το εχεις αν παιζεις semi?

2)Το Save Assistance αναφερεται στον τερματοφυλακα?

3) Eπισης through pass και lob pass, δεν εχουν semi, καλυτερα ειναι στο assisted η στο manual?

4)Εχω μπερδευτει με τις σεντρες. Τις εχω στο semi. Λεει με ενα πατημα του κουμπιου παει στο πισω δοκαρι, με 2 παει χαμηλα μπροστα (κατι τετοιο τεσπα) και με 3πλο πατημα συρτη. Εφοσον μιλαμε απλα για tap, γιατι βγαζει δυναμη?Π.χ με ενα απλο πατημα, εφοσον βγαζει μπαρα δυναμης σημαινει οτι θα βαλεις ελαχιστη αρα η σεντρα δε θα φτασει μακρυα.

1. Οταν σου διαλεξει για παραδειμα εναν παικτη μονο του (αυτοματα) την ωρα που αυτος κινουνταν προς μια κατευθυνση, αντι να σταματησει ο παικτης την πορεια του οπως γινοταν στο fifa 11, για λιγο ακομα θα την διατηρησει. Αυτο ειναι καλο γιατι αν ο αυτοματος συμπαικτης σου πχ διεκδικει μια φαση την ωρα που ο παικτης που εσυ χειριζεσαι ειναι μακρυα, σου αλλαζει τον κερσορα στον παικτη που κινειται κοντα στη φαση και διατηρει την πορεια του αντι να του την χαλασεις (επειδη ειχες πχ πατημενο το left button την ωρα που αλλαξε αυτοματα ο κερσορας).

2.Ναι

3.Καλυτερο ειναι κατι που αφορα εσενα, δοκιμασε και δες. Εγω παιζω τις through pass με assisted και τις σεντρες manual, ετσι με βολευει.

4.Το οτι εχει μπαρα δυναμης δε σημαινει οτι πχ στο διπλο tap δε θα κρατησεις τη δευτερη φορα το κουμπι της σεντρας. Ενα συντομο tap πρωτα και επειτα ενα με οση διαρκεια εσυ κρινεις οτι χρειαζεται ωστε να παει η σεντρα εκει που θελεις. Το ιδιο και για τριπλο tap. 2 πρωτα συντομα και το τελευταια το κρατας ή οχι, αναλογα που θες να φτασεις την μπαλια σου.

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις τελειωσα ενα απιστευτο παιχνιδι για το κυπελλο στους 8.Εγω Αγγλια και αυτος κατα τυχη(που ειχε διαλεξει Εθνικη ομαδα) Γαλλια.Εχασα 3-2 αλλα ηταν απολαυστικοτατο.Μες στο Γουεμπλει και η βροχη να πεφτει συνεχεια,ενας καταγιστικος ρυθμος απο την αρχη του 2ου ημιχρονου,πανω κατω η μπαλα,2 φορες το πλαγιο μπακ μου αναγκαστηκε να διωξει ακροβατικα πριν την προλαβει ο αντιπαλος,υπεροχες φασεις που ετσι οπως γινονται νομιζεις οτι βλεπεις πραγματικο ποδοσφαιρο.Το παιχνιδι ειναι υπεροχο( χωρις να ξεχναω τα προβληματακια του).

Δημοσ.

Μολις τελειωσα ενα απιστευτο παιχνιδι για το κυπελλο στους 8.Εγω Αγγλια και αυτος κατα τυχη(που ειχε διαλεξει Εθνικη ομαδα) Γαλλια.Εχασα 3-2 αλλα ηταν απολαυστικοτατο.Μες στο Γουεμπλει και η βροχη να πεφτει συνεχεια,ενας καταγιστικος ρυθμος απο την αρχη του 2ου ημιχρονου,πανω κατω η μπαλα,2 φορες το πλαγιο μπακ μου αναγκαστηκε να διωξει ακροβατικα πριν την προλαβει ο αντιπαλος,υπεροχες φασεις που ετσι οπως γινονται νομιζεις οτι βλεπεις πραγματικο ποδοσφαιρο.Το παιχνιδι ειναι υπεροχο( χωρις να ξεχναω τα προβληματακια του).

νομίζω αν το AI των επιθετικών ήταν λίγο πιο ευέλικτο (διαγώνια τρεξίματα και πιο γρήγορη αντίδραση στις πάσες) θα μιλούσαμε για χρόνια για το FIFA12 , κατά τα άλλα εξαιρετικό παιχνίδι και σίγουρα πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό...

μάλλον το ΑΙ και ή καλύτερη εφαρμογή της impact engine θα είναι αυτό που θα περιμένουμε να δούμε στο FIFA13

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω παρει το φιφα 12 special edition apo to zavvi εχει μεσα ενα pack για τν ultimate team αλλα μου βγαζει συνεχεια οτι βαζω λαθος κωδικο μηπως δεν ισχυει για ελλαδα και τσαμπα βασανιζομαι ? το χει παθει κανεις αλλος?

Δημοσ.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ή δε γνωρίζουν σχετικά με το επερχόμενο event, ΕA Challenge III το οποίο πέρα απο το FIFA12 θα περιέχει και άλλα παιχνίδια της EA, ορίστε και η επίσημη ανακοίνωση (περιέχει και λίγες λεπτομέρειες εκτός θέματος FIFA12, αλλά να επειδή μπορεί να ενδιαφέρει και μερικούς την αφήνω ως έχει):

"18 με 20 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις, Γκάζι

Αθήνα, Οκτωβριος 2011 – Η Electronic Arts Hellas σε συνεργασία με την Electronic Sports League, θα ήθελε να ενημερώσει την gaming κοινότητα πως το EA Challenge θα πραγματοποιηθεί 18-20 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φοίτηση 2011.

Υστέρα από το εντυπωσιακό λανσάρισμα του EA SPORTS™ FIFA 12 ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις ικανότητες σας στο πολυβραβευμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της χρονιάς! Επίσης, θα διεξαχθεί tournament 5 vs 5 για το Battlefield 3, τον πολυαναμενόμενο τίτλο της DICE που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου!

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες αλλά και όσοι επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EA Hellas, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πρώτοι το Need For Speed™ The Run που κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου!

Για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.eachallenge.gr

Προπονηθείτε σκληρά και κερδίστε πλούσια δώρα από την EA Hellas!

Οι νικητές θα κερδίσουν:

1ος νικητής FIFA 12 – 400€

2ος νικητής FIFA 12 – 200€

3ος νικητής FIFA 12 – 100€

1η νικήτρια ομάδα Battlefield 3 – 500€

2η νικήτρια ομάδα Battlefield 3 – 250€"

Για εγγραφές και περισσότερα, φυσικά στο ESL/gr

Δημοσ.

Δεν άντεξα άλλο και πείραξα το slider για το pass speed. Με το 50 οι πάσες πηγαίνουν πάρα πολύ αργά. Στο 60 το έβαλα και ζωντάνεψε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει φίλε. Οι πάσες είναι πολύ απότομες σε κάποια σημεία. Εγω το χαμήλωσα σε 40...

Δημοσ.

Γεια χαρα, μπορει καποιος να μου πει αν γινεται να απενεργοποιηθει το tactical defending στα head 2 head online matches? Δε παλευεται, νιωθω οτι δε μπορω με τιποτα να παρω την μπαλα απο τους αντιπαλους. Ενω καποιοι απο αυτους φαινεται να το κανουν πολυ ευκολα...

Δημοσ.

Σε ranked match νομίζω δεν γίνεται. Ούτως ή άλλως φαντάζομαι ότι σύντομα (ίσως από του χρόνου) θα καταργηθεί εντελώς το legacy defending, άρα όσο πιο γρήγορα εμπεδώσουμε τη νέα άμυνα τόσο καλύτερα.

Δημοσ.

Γεια χαρα, μπορει καποιος να μου πει αν γινεται να απενεργοποιηθει το tactical defending στα head 2 head online matches? Δε παλευεται, νιωθω οτι δε μπορω με τιποτα να παρω την μπαλα απο τους αντιπαλους. Ενω καποιοι απο αυτους φαινεται να το κανουν πολυ ευκολα...

Γινεται πας στα setings μετα control και απο εκει στην τελευται επιλογη το αλλαζεις.Αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις ειναι το unrank match σε rank match

Δημοσ.

Δεν γινεται..

Δημοσ.

ειλικρινά τώρα που έμαθα καλά το tactical defending δεν υπάρχει επιστροφή στο legacy , πραγματικά νιώθεις ότι όταν κλέβεις την μπάλα το πέτυχες ο ίδιος και όχι το παιχνίδι...

Δημοσ.

ειλικρινά τώρα που έμαθα καλά το tactical defending δεν υπάρχει επιστροφή στο legacy , πραγματικά νιώθεις ότι όταν κλέβεις την μπάλα το πέτυχες ο ίδιος και όχι το παιχνίδι...

Δηλαδη πως το εμαθες.... αν παιζεις με τον αυτοματο, οκ, δε λεω τπτ. Εχεις παιξει head to head παιχνιδι με αλλουςπαικτες να δεις τι γινεται? πηγαινε 8η 7η division κ μετα πες μας αν μπορεις να κοψεις παλι τους παικτες της αντιπαλης ομαδας. Μονο με τυχη. Αφου στην ουσια δεν υπαρχει κουμπι που το κανει. Το standing tackle ειναι αστοχο, γιατι δε κανει auto lock την μπαλα, πρεπει και καλα να σημαδεψεις τα ποδια του αντιπαλου. Αυτο ειναι αδυνατο γιατι ολοι στριφογυρνανε σαν μουρλοι και ειναι πιστεψε με καθαρα θεμα τυχης!! RANDOM DEFENDING επρεπε να λεγεται. 8στα 10 match εχω 78% κατοχη, κ αυτο γιατι ηξερα απο τα παλια φιφα να παιζω καλα με L2 και L1 stop ball, κ ομως ενω εχω κατοχη ΠΑΝΤΑ, κανει 2 φασεις ο αλλος ο κουρος και βαζει κατι γκολ για βραβειο ηλιθιοτητας. Δηλαδη... ελεος! Αθλιες αμυνες στο tac defending... EPIC PHAIL!

Δημοσ.

Δηλαδη πως το εμαθες.... αν παιζεις με τον αυτοματο, οκ, δε λεω τπτ. Εχεις παιξει head to head παιχνιδι με αλλουςπαικτες να δεις τι γινεται? πηγαινε 8η 7η division κ μετα πες μας αν μπορεις να κοψεις παλι τους παικτες της αντιπαλης ομαδας. Μονο με τυχη. Αφου στην ουσια δεν υπαρχει κουμπι που το κανει. Το standing tackle ειναι αστοχο, γιατι δε κανει auto lock την μπαλα, πρεπει και καλα να σημαδεψεις τα ποδια του αντιπαλου. Αυτο ειναι αδυνατο γιατι ολοι στριφογυρνανε σαν μουρλοι και ειναι πιστεψε με καθαρα θεμα τυχης!! RANDOM DEFENDING επρεπε να λεγεται. 8στα 10 match εχω 78% κατοχη, κ αυτο γιατι ηξερα απο τα παλια φιφα να παιζω καλα με L2 και L1 stop ball, κ ομως ενω εχω κατοχη ΠΑΝΤΑ, κανει 2 φασεις ο αλλος ο κουρος και βαζει κατι γκολ για βραβειο ηλιθιοτητας. Δηλαδη... ελεος! Αθλιες αμυνες στο tac defending... EPIC PHAIL!

Ρε φίλε..Συγγνώμη κιόλας , αλλά επειδή εσύ δεν την κατέχεις την καινούργια άμυνα πιστεύεις ότι κανείς άλλος δε μπορεί να παίξει σωστά μ'αυτή? Μια χαρά είναι , τρομερή βελτίωση απ'την παλιά. Και μάλιστα μπορείς να παίξεις πολύ καλύτερη άμυνα σε σχέση μ'αυτά που παίζαμε στο 11 , αν το έλεγες άμυνα αυτό.. Division 5 είμαι στο PC.

Γενικά κλείνεις χώρους και δεν προσπαθείς μανιωδώς να κλέψεις την μπάλα , αλλιώς τον έχασες τον αντίπαλο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...