fixxxer29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι cheats; Αρχίσανε πάλι;;; Παίζω καθημερινά Ranked matches δεν έχω δει τίποτα ύποπτο. Φέτος είναι πολύ βελτιωμένο το Ranked σε σχέση με πέρυσι , ωραίο αυτό με τις κατηγορίες που έχουν κάνει. Επίσης με το tactical defending πρέπει να παίζεις σωστή άμυνα πλέον αν θέλεις να έχεις ελπίδα. Δεν έχει πατάμε ένα κουμπάκι και καθαρίσαμε..
teofross Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι cheats; Αρχίσανε πάλι;;; Είναι τώρα κάνα 2 μέρες που έχει βουίξει ο τόπος ότι στο online έχουν βρει ένα κόλπο όταν είναι κάποιος στην άμυνα- πατεί νομίζω το select και παίρνει στην κατοχή του τον τερματοφύλακα και η άμυνα ολόκληρη είναι controlled από το cpu.Αποτέλεσμα να κλείνουν πολύ καλά οι χώροι και γενικά ότι σημαίνει cpu defense και όταν πάρει την μπάλα παίρνει πάλι τον έλεγχο στην επιθεση…Εχουν ξενερώσει όλοι όσοι παίζον online και η ΕΑ έχει βγάλει και ανακοίνωση ότι θα δει τι θα κανει.δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό πότε το κάνει κάποιος γιατι δεν φενεται κατι,απλως οταν δειτε αμυνες σουπερ να κλεινουν τα παντα κλπ,υποψιαστητε...
fixxxer29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Είναι τώρα κάνα 2 μέρες που έχει βουίξει ο τόπος ότι στο online έχουν βρει ένα κόλπο όταν είναι κάποιος στην άμυνα- πατεί νομίζω το select και παίρνει στην κατοχή του τον τερματοφύλακα και η άμυνα ολόκληρη είναι controlled από το cpu.Αποτέλεσμα να κλείνουν πολύ καλά οι χώροι και γενικά ότι σημαίνει cpu defense και όταν πάρει την μπάλα παίρνει πάλι τον έλεγχο στην επιθεση…Εχουν ξενερώσει όλοι όσοι παίζον online και η ΕΑ έχει βγάλει και ανακοίνωση ότι θα δει τι θα κανει.δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό πότε το κάνει κάποιος γιατι δεν φενεται κατι,απλως οταν δειτε αμυνες σουπερ να κλεινουν τα παντα κλπ,υποψιαστητε... ΟΚ το είδα και γω. Link. Cheat δεν είναι πάντως. Feature είναι.. Στο PC μάλλον δε γίνεται αυτό
teofross Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ το είδα και γω. Link. Cheat δεν είναι πάντως. Feature είναι.. Στο PC μάλλον δε γίνεται αυτό εγω διαφωνω φιλε μου.Δεν ειναι feature.Απλως τωρα ετσι το παρουσιασε η ΕΑ ενω στην αρχη ειχαν πει αλλα,μετα εβγαλαν νεα ανακοινωση που να λεει οτι θα δουν τι θα κανουν διοτι και καλα ειναι σαν feauture ,για να μην τους κραξουν για το τρελλο bug αυτο γιατι ενω το παιχνιδι ειναι κορυφεο εχει γινει αυτη η απιστευτη πατατα και εχουν σπασει ολων οσων ασχολουνται με το online τα νευρα.ενοειται ολων οσων θελουν να παιξουν νορμαλ και οχι να κανουν σαν χαζοχαρουμενα οταν κερδιζουν .Ti feuture ειναι αυτο ,το ναπαιζεις δηλαδη με ενα φιλο σου διπλο για το ποιος ειναι καλυτερος να νηκησει και ο φιλος σου οταν εχεις εσυ την μπαλα να παιζει ολη η αμυντικη λειτουργια της ομαδας οχι αυτος αλλα το computer? Εσυ καταλαβενεις ετσι δηλαδη οτι παιζεις με τον φιλο σου???? ποια η διαφορα του ναπαιζεις με το cpu? δεν ετσι τα features...
thomasG4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ το είδα και γω. Link. Cheat δεν είναι πάντως. Feature είναι.. Στο PC μάλλον δε γίνεται αυτό Στο offline μια χαρα γινεται.Για το online δεν ξερω...
fixxxer29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Όπως είπα και πριν , παίζω καθημερινά Ranked matches και δεν είχα κάποιο θέμα. Ούτε είδα και καμιά super άμυνα. Εδώ που τα λέμε και την άμυνα του cpu , super δεν την λες.. Αλλά ναι εντάξει , είναι λίγο βλακεία αυτό που έχουν κάνει αν και προσωπικά δε με επηρεάζει.
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Στο offline μια χαρα γινεται.Για το online δεν ξερω... Ακριβώς. Στο offline του PC γίνεται σίγουρα. Aν συμβαίνει στο online των κονσολών, δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται και στο online του PC. Όντως θα υπάρξει θέμα με αυτό το πράγμα, ειδικά αν σου δίνει σαφές πλεονέκτημα και αρχίσουν να το χρησιμοποιούν όλοι. Το κακό είναι ότι η EA sports αποδεδειγμένα δεν δίνει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα (πχ. πέρσι υπήρχαν ένα κάρο cheats με disconnections, alt-tab κλπ και δεν έκαναν τίποτα όλη τη χρονιά).
speedy23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σχετικα με το commentary εχουν προσθεσει καποια εξυπνα πραγματακια οπως ποσους ποντους χρειαζεσαι για ν'ανεβεις κατηγορια ή να μεινεις σ'αυτη.Προχθες που επαιζα online,ελεγε ο Ταιλερ με τον Σμιθ για το κυπελλο το οποιο ανοιγει τις πορτες του σε 2 μερες και δινει σε ολες τις ομαδες την ευκαιρια να διακριθουν.Παω στο menu του head to head seasons και βλεπω οτι ανοιγει πραγματι στις 7 Οκτωβριου.Το καλυτερο το συναντησα σ'ενα ξενο φορουμ σημερα Holy fucksticks. Just playing online v Santos. Borges picks up the ball, to which Tyler says. "He'l be hoping to put in a big performance on this day, his birthday". Few minutes later Borges scores, to screams of "The birthday Boy!!!" by Tyler again. Wiki'd it and it is Borges birthday on the 5th of October. Shit just got real. Χρεiαζοταν δουλεια το commentary ή να πω καλυτερα διαγραφη και γραψιμο απο την αρχη και αυτα που εβαλαν φετος ειναι nice touches.
mixalisss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 παντως αυτο με το κουμπακι τοu select ειναι μεγαλη μουφα ! γιατι να υπαρχει ειναι σαν να παιζες με τον cpu τι νοημα εχει επειδη το ειδα κ εγω βγαζει φοβερη αμυνα και κλεινει διαδρομους και ο παιχτης της αντιπαλης ομαδας παει παντα στη μπαλα μπορει να γινει και τριπολο μαρκαρισμα και αλλα πολλα με οσους επαιξα μ αυτο εχασα μονο 2 κερδισα κ αυτο γιατι εκανα μακρινα σουτ και δνε μπορουσαν να κπντρολαρουν καλα τον τερματοφυλακα ας ελπισουμε σε ενα update
Slider23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Για PS3...Παιζω συνεχεια online και απο το fifa 11 ειχα προβλημα στο Head to head.Το πρωτο ματς επαιζε μια χαρα μεχρι το 90λεπτο κ αν πηγαινε παραταση δεν υπηρχε περιπτωση να μην μας κολλησει... 2ον)Αναγκαζομουν μετα απο καθε ματς να βγαζω το καλωδιο του ethernet γιατι οσες φορες προσπαθησα να παιξω συνεχομενα παρατηρησα οτι με πετουσε.Το είδα προσεκτικα κ η λυση ηταν το "καλωδιο" ή το να παιξω το 1ο ματς κανονικα,το 2ο quit πριν το 5λεπτο κ το 3ο κανονικα κτλπ.Αυτο βλεπω συνεχιζεται κ στο 12.Το 1ο ματς παιζεις μια χαρα κ στο 2ο οταν επιλεγεις ομαδα δειχνει σε ολα τα ροστερ οτι εχεις τους παικτες της ομαδας που υποστηριζεις(εγω παντου βλεπω τους παικτες της united).Βγαζω καλωδιο,βαζω καλωδιο.Μονο ετσι την παλευω.Ειναι πρoβλημα των server της ea??Εχω συνδεση 8 Mbs στο σπιτι φτανουν καθαρα 5(το τσεκαρα) κ γενικοτερα με το latency δεν εχω προβλημα!Αν μπορει ας μου πει καποιος τι φταει...Ευχαριστω!
Slider23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα τα παω.Moderate γραφει.FORTHNET εχω..
sheik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια να κανω μερικες noobικες ερωτησεις διευκρινισεις? Λοιπον: 1)Το Auto Switching Move Assistance τι ακριβως κανει? Που ειναι προτιμοτερο να το εχεις αν παιζεις semi? 2)Το Save Assistance αναφερεται στον τερματοφυλακα? 3) Eπισης through pass και lob pass, δεν εχουν semi, καλυτερα ειναι στο assisted η στο manual? 4)Εχω μπερδευτει με τις σεντρες. Τις εχω στο semi. Λεει με ενα πατημα του κουμπιου παει στο πισω δοκαρι, με 2 παει χαμηλα μπροστα (κατι τετοιο τεσπα) και με 3πλο πατημα συρτη. Εφοσον μιλαμε απλα για tap, γιατι βγαζει δυναμη?Π.χ με ενα απλο πατημα, εφοσον βγαζει μπαρα δυναμης σημαινει οτι θα βαλεις ελαχιστη αρα η σεντρα δε θα φτασει μακρυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα