Inferno_lb13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω το απόγευμα. Τι (άλλο) αλλάζει στα σουτ αν το κάνεις semi από assisted? Αλλάζουν πολλά, δοκίμασε το, τα σουτ στο assisted είναι σα "χεσμενα", στο manual είναι εκνευριστικά δύσκολο. Το καλύτερο έιναι το semi. Τα πιο σπαστικά είναι ότι δεν μπορείς να σώσεις το formation και την 11άδα για τα head to head season, και ότι δεν βλέπεις τι ομάδα και τι εμφανίσεις πήρε ο αντίπαλος, χτες έπαιξα Μίλαν vs Μίλαν...
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω το απόγευμα. Τι (άλλο) αλλάζει στα σουτ αν το κάνεις semi από assisted? Αλλάζει η συνήθεια. Η οποια πρέπει να αλλάξει γιατί μια μέρα θα πιάσουν τόπο οι ευχές/κατάρες μου στην ΕΑ, να καταργηθεί επιτέλους αυτή η πληγή του online που ονομάζεται "assisted οτιδήποτε".
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αλλάζει η συνήθεια. Η οποια πρέπει να αλλάξει γιατί μια μέρα θα πιάσουν τόπο οι ευχές/κατάρες μου στην ΕΑ, να καταργηθεί επιτέλους αυτή η πληγή του online που ονομάζεται "assisted οτιδήποτε". Η πρώτη μου επαφή με FIFA μετά το '99 είναι το 12! Είχα μάθει αλλιώς με το PRO. Επειδή παίζω περισσότερο offline, όσες φορές δοκίμασα manual, τα σουτ έφευγαν πλάγιο άουτ, οπότε νομίζω με το semi θα βολευτώ! Στην αρένα τα σουτ είναι semi? Ρωτάω γιατί μου φάνηκαν πολύ διαφορετικά από τους αγώνες που έπαιζα.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Η πρώτη μου επαφή με FIFA μετά το '99 είναι το 12! Είχα μάθει αλλιώς με το PRO. Επειδή παίζω περισσότερο offline, όσες φορές δοκίμασα manual, τα σουτ έφευγαν πλάγιο άουτ, οπότε νομίζω με το semi θα βολευτώ! Στην αρένα τα σουτ είναι semi? Ρωτάω γιατί μου φάνηκαν πολύ διαφορετικά από τους αγώνες που έπαιζα. Tα controls τα ορίζεις εσύ και είναι ίδια είτε στην αρένα είτε στον κανονικό αγώνα (δηλ. δεν μπορείς να έχεις semi στην αρένα και assisted σε αγώνα). Απλώς η κάμερα της αρένας γενικά βοηθάει περισσότερο στο σημάδι (και φυσικά ο Κακά έχει καταπληκτικό σουτ )
Dimnikou1971 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ο Σισσέ είναι στον ΠΑΟ ή στην Λάτσιο, αυτό θέλω μόνο να μου πείτε για να το πάρω! Πάνω που ξεπέρασα την φυγή του, αγοράζω το pro, βάζω να παίξω ΜΑΤΣ, κ να σου ο Σισέ στον ΠΑΟ !!! Αη σιχτίρι είπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πούλησα κ σήμερα πάω για FIFA 12!
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 POLL : Εσεις πατατε SELECT στο online? 1) Παταω. 2) Παταω και δεν το λεω. 3) Δεν παταω και την παταω.
butcher13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ο Σισσέ είναι στον ΠΑΟ ή στην Λάτσιο, αυτό θέλω μόνο να μου πείτε για να το πάρω! Πάνω που ξεπέρασα την φυγή του, αγοράζω το pro, βάζω να παίξω ΜΑΤΣ, κ να σου ο Σισέ στον ΠΑΟ !!! Αη σιχτίρι είπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πούλησα κ σήμερα πάω για FIFA 12! ο τζιμπριλαρος ειναι στη lazio. μπροστα εχουμε τον παιχταρα τον τοτσεεεεεεεεεεεεε. οσο αργος ειναι στη πραγματικοτητα τα ιδια ειναι και στο fifa
fixxxer29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ο τζιμπριλαρος ειναι στη lazio. μπροστα εχουμε τον παιχταρα τον τοτσεεεεεεεεεεεεε. οσο αργος ειναι στη πραγματικοτητα τα ιδια ειναι και στο fifa Άσε δεν στρίβει με τίποτα αυτός ο παίκτης..
Karellen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ranked match πως παιζεις στο φιφα 12 ?? τι ειναι το ranked game;
fixxxer29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το Λεγόμενο ranked matched είναι το Head to head seasons
Dimnikou1971 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω sign in και μου βγάζει error? Γενικά δεν κάνω sign in στο psnetwork όχι μόνο στο Fifa.
sheik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για PC παιδια εχω ενα προβλημα με το gamepad. Εχω αυτο : http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Doop-Gamepad-PC-WD.htm Υπαρχει ομως ενα μπερδεμα με τα κουμπια. Π.χ το start δεν κανει τιποτα, το select κανει οτι και το start, με αποτελεσμα να μη μπορω στην arena να βγαλω τις επιλογες για practice. Στην ουσια δε μπορω να κανω practice δηλαδη. Επισης, ο 2ος αναλογικος δεν δουλευει, ειναι αναμμενο το λαμπακι analog αλλα μεσα στο παιχνιδι δε κανει τιποτα κι ετσι δε μπορω να κανω καμια skill move. Αν σβησω το analog, το ο 2ος αναλογικος με το που τον κουναω, κανει σουτ κλπ. Τελος, υπαρχει αντιστροφη των RT,RB,LT,LB. Π.χ παω στα settings και ενω επανω δειχνει οτι στην επομενη καρτελα πας με το RT, εμενα παει με το RB. Αντιστοιχα, μεσα στο παιχνιδι sprint κανει με το RB και οχι με το RT οποτε αναγκαστικα να τα αντιστρεψω απο τις ρυθμισεις. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα με καποιο gamepad?
activex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για PC παιδια εχω ενα προβλημα με το gamepad. Εχω αυτο : http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Doop-Gamepad-PC-WD.htm Υπαρχει ομως ενα μπερδεμα με τα κουμπια. Π.χ το start δεν κανει τιποτα, το select κανει οτι και το start, με αποτελεσμα να μη μπορω στην arena να βγαλω τις επιλογες για practice. Στην ουσια δε μπορω να κανω practice δηλαδη. Επισης, ο 2ος αναλογικος δεν δουλευει, ειναι αναμμενο το λαμπακι analog αλλα μεσα στο παιχνιδι δε κανει τιποτα κι ετσι δε μπορω να κανω καμια skill move. Αν σβησω το analog, το ο 2ος αναλογικος με το που τον κουναω, κανει σουτ κλπ. Τελος, υπαρχει αντιστροφη των RT,RB,LT,LB. Π.χ παω στα settings και ενω επανω δειχνει οτι στην επομενη καρτελα πας με το RT, εμενα παει με το RB. Αντιστοιχα, μεσα στο παιχνιδι sprint κανει με το RB και οχι με το RT οποτε αναγκαστικα να τα αντιστρεψω απο τις ρυθμισεις. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα με καποιο gamepad? Για δες αυτό μπας και βοηθάει. http://www.insomnia.gr/topic/404869-fifa-12/page__view__findpost__p__4314975
weber122 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 το ποδοσφαιράκι το απογειώσαν, πολύ καλύτερο απο το προηγουμενο. μπράβο τους, λιγο η impact engine κανει τα κουλα της μερικες φορές αλλά του χρόνου θα το τελειοποιήσουν πιστεύω ps3 speaking
teofross Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνιδάκι είναι φοβερά καλο.Καταπληκτικη κηνηση,πολύ ωραίο gameplay ,σχολιασμός σουπερ,παρα πολύ ρεαλιστικές φασεις,δεν ξέρω που να αρχίσω και που νατελειωσω.Δεν είμαι γενικά κολλημένος ούτε με αυτό ούτε με το άλλο ποδοσφεραρακι ,κάθε χρόνο αργά η γρήγορα παίζω και τα 2 κάποια στιγμή που έχω κορεστει με το ένα.Και το προ είναι πολύ βελτιωμένο και γενικά μου άρεσε πολύ το ντεμο,παιζωνστας όμως το φιφα και πλέον το full game,είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο από ποδόσφαιρο ειδικά αν δεν έχεις και τον τρομερό πολύ χρόνο για v.games. Ρε παιδιά ,ξέρει κάνεις τι παίζεται με τίποτα Update στα rosters κλπ,γιατι το έχω δει μόνο offline και παίζω με Ελλάδα και μου έχει τον Σαμαρά με ένα απαράδεκτο rating,κάτω από 70 ,WTF! Ακουσα και κατι ξενερωτικα cheats στο online με τους τερματοφυλακες και τις αμυνες αλλα εγω παιζω 95% offline
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα