polakis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ναι τα φαουλ ειναι λιγο πιο δυσκολα. Δεν μπαινουν ευκολα...
glad1at0re Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Στο FIFA 10 έμπαιναν σαν πέναλτι τα φάουλ. Στο FIFA 11 τα δυσκόλεψαν αλλά με λίγο προπόνηση πάλι τα έβαζες αν και εγώ ποτέ δεν έμαθα. Φέτος... χτες τη νύχτα δοκίμασα πολλά στην αρένα και μου φάνηκε πως πάλι τα έκαναν σχετικά εύκολα. Πάνω από το τοίχος έβαλα μόνο 1-2, αλλά δεξιά από το τοίχος έμπαιναν πανεύκολα και μάλιστα με τον virtual pro που δεν έχει καθόλου free kick skill. Μακάρι να βρεθεί τρόπος να σταματήσει αυτή η χαζομάρα που πας και βάζεις τον αμυντικό πάνω στη γραμμή για να κόψει το φάουλ.
Paralizer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τι γίνετε ρε παιδιά με το Fifa?? Έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα πλαίσιο και multirama και δεν υπάρχει πουθενά. Έχουν λέει εξυπηρετηθεί μονο οι προπαραγγελιες και για τους υπολοιπους θα έρθει στις 4 Οκτωβρίου Έλεος δηλαδή...
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Mεγάλη στεναχώρια έχασα σήμερα σε τουρνουά 128 παικτών στην φάση των 8 ενώ είχα κάνει 13 τελικές και ο άλλος 2... (Liverpool εγώ ο άλλος REAL..) 2-1 το τελικό score...
Inferno_lb13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τι γίνετε ρε παιδιά με το Fifa?? Έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα πλαίσιο και multirama και δεν υπάρχει πουθενά. Έχουν λέει εξυπηρετηθεί μονο οι προπαραγγελιες και για τους υπολοιπους θα έρθει στις 4 Οκτωβρίου Έλεος δηλαδή... Για PS3 μιλάς? Εγώ το πήρα για xbox από πλαίσιο αργυρούπολης, είχε 200 κομμάτια. Το multirama αστείο.. Μου έλεγε ότι τελικά το fifa θα έρθει 4/10 δεν υπάρχει πουθενά στην ελλάδα, τη στιγμή που τα μικρά συνοικιακά είχαν ξεπουλήσει σε 5 ώρες και τα μεγάλα είχανε τρελό απόθεμα. Εχτές έιχα ένα ένα τραγικό blooper της impact engine..... θα το ποστάρω κάποια στιγμή γιατί παίζω career τώρα
sheik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλα στο pc απλα ειναι unplayable χωρις gamepad. Οχι οτι ειπα κατι καινουριο, απλα επισημαινω το προφανες. Μια μικρη ενσταση μεχρι στιγμης: Συχνα, μετα π.χ απο μια κοντρα σε ενα σουτ ή σεντρα, ο κοντινοτερος παικτης μου, αντι να τρεξει στη μπαλα, καθεται και κοιταει αμετοχος....
sheik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Να φανταστω online δε μπορεις να παιξεις αν ειναι κοπια ε?
TH_boy_20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 παρατηρώ ότι ο ήχος της πάσας σχεδόν δεν ακούγεται καθόλου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ούτε και το player crowd όσο και αν δοκίμασα να αυξομειώσω τις ρυθμίσεις του ήχου! ένω οταν είσαι στην arena ακούγεται ακόμα και ο ήχος όταν αλλάζεις την μπάλα από το ένα πόδι στο άλλο! επίσης δεν λείπουν απο την τελική έκδοση κάποια τρομερά glitches της impact engine που είδαμε και στο demo ελπίζω να βγεί κάποιο patch που να διορθώνει τα όποια προβλήματα. κατα τα άλλα το παιχνίδι είναι MASTERPIECE!!!!! ps ξερείς κανείς κανα καλό site μπας και δούμε κανα tutotiral για το fifa 12?
m00nlight Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν το θέμα με τις εμφανίσεις στο Live Season είναι αρκετά εκνευριστικό. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όταν παίζεις head to head friendly να μπορείς να επιλέγεις εμφανίσεις ταυτόχρονα με τον αντίπαλο έτσι ώστε να βλέπετε τι επιλέγει ο καθένας, ενώ στο Season να διαλέγεις εκ των προτέρων, χωρίς να ξέρεις με τι χρώματα παίζει ο άλλος. Κι ενώ στην αρχή τύχαινε 1 στα 5 παιχνίδια να έχω ίδιου χρώματος εμφανίσεις με τον αντίπαλο, σήμερα έτυχε 3 παιχνίδια στη σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι αναγκασμένος να παίξεις ένα ολόκληρο παιχνίδι βγάζοντας τα μάτια σου να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος, αφού αν κάνεις quit χάνεις το ματς και τους πόντους... Ευελπιστώ να το έχουν πάρει ήδη χαμπάρι και να το διορθώσουν το συντομότερο γιατί θεωρώ πως το Live Season είναι βασικό κομμάτι του online παιχνιδιού και τέτοιες χοντράδες αδικούν την όλη προσπάθεια των developers...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν το θέμα με τις εμφανίσεις στο Live Season είναι αρκετά εκνευριστικό. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όταν παίζεις head to head friendly να μπορείς να επιλέγεις εμφανίσεις ταυτόχρονα με τον αντίπαλο έτσι ώστε να βλέπετε τι επιλέγει ο καθένας, ενώ στο Season να διαλέγεις εκ των προτέρων, χωρίς να ξέρεις με τι χρώματα παίζει ο άλλος. Κι ενώ στην αρχή τύχαινε 1 στα 5 παιχνίδια να έχω ίδιου χρώματος εμφανίσεις με τον αντίπαλο, σήμερα έτυχε 3 παιχνίδια στη σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι αναγκασμένος να παίξεις ένα ολόκληρο παιχνίδι βγάζοντας τα μάτια σου να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος, αφού αν κάνεις quit χάνεις το ματς και τους πόντους... Ευελπιστώ να το έχουν πάρει ήδη χαμπάρι και να το διορθώσουν το συντομότερο γιατί θεωρώ πως το Live Season είναι βασικό κομμάτι του online παιχνιδιού και τέτοιες χοντράδες αδικούν την όλη προσπάθεια των developers... Αν κανεις quit πριν το 5λεπτο δεν χρεωνεσαι ηττα....
anamenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 θα το πω και αν θέλετε μπορείτε να με πείτε fanboy , αλλά αν αυτό το game δεν πάρει το game of the year award , σημαίνει ότι η community είναι πολύ biased προς τα sports games...
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά νομίζω ότι είναι ήδη biased Κρατάω μια πισινή για το NBA 2k12. To online πάντως είναι απίστευτο λιώσιμο. Μηδέν lag, φοβερός ρυθμός και ροή αγώνα, αρκετά ρεαλιστικό ποδόσφαιρο (συνήθως... ανάλογα και με τους αντιπάλους...) Αυτό το πρόβλημα με το firewall να μην είχα και θα ήταν όλα κομπλέ.
fixxxer29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά νομίζω ότι είναι ήδη biased Κρατάω μια πισινή για το NBA 2k12. To online πάντως είναι απίστευτο λιώσιμο. Μηδέν lag, φοβερός ρυθμός και ροή αγώνα, αρκετά ρεαλιστικό ποδόσφαιρο (συνήθως... ανάλογα και με τους αντιπάλους...) Αυτό το πρόβλημα με το firewall να μην είχα και θα ήταν όλα κομπλέ. Στο PC παίζεις ή σε κονσόλα , με χεις μπερδέψει Και μένα Restrictive ή moderate μου το δείχνει το firewall συνέχεια αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα μες τον αγώνα. Απλά όταν πατάω search για να βρω αντίπαλο λέει Opponent found και μετά αμέσως "The connection to your opponent has been lost, Please start searching again". Το κάνει αυτό μερικές φορές μέχρι να μπω σε game. Στο pc παίζω btw.
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ σε PC (λόγω της.. μισής τιμής και των καλύτερων γραφικών). Λάθος thread μεν, ίδιο παιχνίδι δε.Εγώ είμαι πάντα restrictive, εκτός κι αν βάλω το PC σε DMZ. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά εις μάτην.
s33k3rgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Παιδες εχω μια υποψια... Μηπως το Fifa 12 ειναι το καλυτερο παιχνιδι simulation που εχει βγει ποτε?? Και εξηγουμε. Ολοι παραδεχομαστε οτι το NBA 2K ειναι κορυφαιο σαν simulation αλλα νομιζω στο οτι υστερει πολυ στο online κομματι που ειναι πολυ σημαντικο τουλαχιστο για μενα. Ειχα παρει περισυ το 2K11 με σκοπο να φτιαξω ενα παιχτη για να τον χρησιμοποιω στο online αλλα δεν μπορεσα να παιξω ουτε ενα ματσακι. Τι γινεται δεν υπαρχουν παιχτες? Φετος στο Φιφα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το αντιστοιχο mode δηλαδη συγκεκριμενα παιζω συνεχως pro ranked matches (ακομα δεν εχω μπει σε καμια ομαδα αλλα ειμαι κλεισμενος) .Το συγκεκριμενο mode εχει υποστει τρομερη βελτιωση . Πραγματικα το lag ειναι εντελως ανυπαρκτο . Γενικα εχει δωθει εμφαση στο αμυντικο κομματι του παιχνιδιου κατι που το κανει πολυ ρεαλιστικο. Παλιοτερα στο Fifa 11 εβλεπες κατι σκορ 6-5 , 4-5, 7-0 κτλ . Τωρα ειδα μεχρι και 0-0 σε 10λεπτο!! Απιστευτη βελτιωση. Αισθανομαι λες και ειμαι πραγματικο σεντερ μπακ. Προσεχω να βγαλω offside τους επιθετικους και προσπαθω να βγω μπροστα απο τους επιθετικους για να παρω την μπαλα οπως ακριβως γινεται στο ποδοσφαιρο. Επισης παρατηρω οτι το "γιουργια " football πλεον ανταμειβεται δυσκολα (πρεπει να εισαι τυχερος πολυ δηλαδη για να παρεις ολες τις κοντρες) πραγμα που μεχρι περισυ επιανε μεχρι ενος βαθμου. Για αυτο το λογο βλεπω πολυ πιο ωριμες συμπεριφορες απο αρκετους παιχτες . Προσπαθουν να δωσουν σωστες πασες και οχι συνεχεια direct γιομες. Υπαρχουν βεβαια και καποιοι μαλακες που π.χ κανουν τακλιν στο συμπαιχτη τους η παιρνουν τον τερμοτοφυλακα και προσπαθουν να μιμηθουν τον μηρτσο (χαχαχα). Αυτοι με τον καιρο και οταν σχηματισουν οι ομαδες(clubs) θα εξαφανιστουν οποτε θα εχουμε ακομα καλυτερο επιπεδο. Αυτα απο εμενα για το εκπληκτικο Φιφα και θα ηθελα να σημειωσω επισης οτι το φετινο Φιφα πρεπει να αποτελεσει το απολυτο παραδειγμα για την Κοναμι αν θελει καποια στιγμη να ανεβασει το δικο της επιπεδο. Πραγματικα καποιες φορες δεν ειναι κακο να αντιγραφεις εκτος και αν η Κοναμι εχει καμια δικια της εκπληξη για το μελλον αν και πολυ αμφιβαλω. Μην παρεξηγηθω , το φετινο προ ειναι αρκετα βελτιωμενο αλλα οταν ειναι να το συγκρινω με το φιφα ειναι σαν να συγκρινω αστακο θαλλασης με τσιπουρα ιχθυοτροφειου (ισως ειναι λιγο ατυχης η συγκριση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα