Προς το περιεχόμενο

FIFA 12 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω πάντως να έχει βελτιώσεις σε σχέση με το demo, ιδίως στην ΑΙ. Στο professional τριπλάρουν σαν τον Μέσι ακόμη και οι αμυντικοί της Ντόρτμουντ, οι οποίοι αν βρουν ελεύθερο γήπεδο και αρχίζουν να τρέχουν δεν τους φτάνεις ποτέ. Αν αρχίσουν να κυκλοφορούν την μπάλα, δεν την παίρνεις ποτέ ενώ μαρκάρει μόνο ο παίκτης που ελέγχεις εσύ και οι άλλοι κοιτάνε. Το FIFA είναι η επιλογή μου για φέτος αλλά τα παραπάνω βγάζουν μάτι.

• Απαντ. 558
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτομαι και γω να το προπαραγγειλω απο το zavvi αλλα δεν μπορω να αποφασισω ps3 i pc ?

Αν μπορει καποιος που ειχε αγορασει το 11 να μου πει πως ηταν το ονλαιν απο lag αν ειχε ποινες για τους quiters κτλ και φυσικα αμα καποιος ξερει για το 12 αν θα εχει βελτιωθει σε αυτα.

Δημοσ.

Να σημειώσω κάποια...ανησυχητικά ευρήματα...

τελικά φαίνεται να υπάρχει ενα θεματάκι με τα χέρια, κυρίως εντός περιοχής. Σε 10 διπλά 6 πέναλτι από χέρι. Ίσως το ότι με human opponent παίζεις διαφορετικά να επηρεάζει την κατάσταση, εννοώ ότι πάιζεις πιο ελεύθερα και έξω από τις φόρμες τις ΑΙ. Ελπίζω να ήταν συμπτωματικό, αν και το..δείγμα ήταν αρκετά μεγάλο.

Επίσης παίζοντας το νέο online mode (Online Head to Head League) δε μπορείς να δεις την εμφάνιση που επιλέγει ο αντίπαλος με αποτέλεσμα σε 2 παιχνίδια να παίζουμε Ιντερ - Μπάρτσα και οι δυο με μπλε, οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε. Επιπλέον δε συμφωνώ με τη δυνατότητα να παίζουν αντίπαλες ίδιες ομάδες (πχ Ιντερ vs Ιντερ) ή σύλλογος εναντίον εθνικής...

Κατά τα άλλα...απλά απολαυστικό! :mrgreen:

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε διπλά με τους κολητούς μου, σε τόσα παιχνίδια ζήτημα να έχουν γίνει 1-2 πέναλτυ από χέρια. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο θέμα αυτό...

Αυτό με τις εμφανίσεις Online είναι ένα θέμα σίγουρα. Μικρό αλλά υπαρκτό...

Για δοκιμάστε αυτά τα sliders και πείτε μου:

User:

- Pass speed 45

- Injury Frequency 60

- Run Freqeuncy 80

CPU:

- Pass Error 75

- Pass Speed 45

- Injury Frequenty 60

Δημοσ.

Polakis, κάτι διάβασα ότι ο RRoD "θείος" κάνει ένα update-φλασάρισμα στο drive με αποτέλεσμα να σταματάει να διαβάζει δισκάκια το μηχάνημα. Το αναφέρω απλά μήπως ξέρεις κάτι σχετικό, και προκειμένου (αν ισχύει) να μην πάθουν καμιά ζημιά όλοι αυτοί που το έχουν παραγγείλει νόμιμα κι απλά μέχρι να το παραλάβουν θέλουν να δοκιμάσουν την έκδοση του θείου :-D

Δημοσ.

Ναι αν δεν έχεις lt 1.91 θα σου κάνει update και θα σε γυρίσει σε μαμα firmware και δεν θα σου παίζει τίποτα μετά από αντίγραφα...

Δημοσ.

Αυτό με τα sliders δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή θα κάτσω εγώ να δοκιμάσω και να αποφασίσω πως πρέπει να ρυθμιστεί η ΑΙ για να είναι αληθοφανές το παιχνίδι; Έτσι στην ουσία ακυρώνονται τα στατιστικά και οι ικανότητες των παικτών. Να κανώ τον Κοτσώλη ίδιο με τον Κασίγιας;

Δημοσ.

Αυτό με τα sliders δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή θα κάτσω εγώ να δοκιμάσω και να αποφασίσω πως πρέπει να ρυθμιστεί η ΑΙ για να είναι αληθοφανές το παιχνίδι; Έτσι στην ουσία ακυρώνονται τα στατιστικά και οι ικανότητες των παικτών. Να κανώ τον Κοτσώλη ίδιο με τον Κασίγιας;

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Καταρχήν δεν βάζεις sliders ανά παίκτη οπότε δε boostάρεις, πόσο μάλλον επιλεκτικά. ότι βάλεις ισχύει για όλους (user ή και cpu)

Και είναι περισσότερο προσαρμοστικότητα τακτικής με την ευρύτερη έννοια παρά στατιστικών ή ικανοτήτων μεμονωμένα.

Γενικά μόνο ως αρνητικό δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Η προσθήκη προσαρμογής είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Σε χαλάει κάτι στη λογική του default balance ; το αλλάζεις και η εικόνα του παιχνιδιού έρχεται στα μέτρα σου...

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερο άμεσες επιλογές και ιδικά στην ΑΙ!

Δημοσ.

Για τους τερματάδες συγκεκριμένα, αν πάρω βάζελο και αντίπαλο τη Ρέαλ και ανεβάσω το goalkeeper ability του δικού μου και αφήσω απείραχτο του cpu... Κασίγιας ο Κοτσώλης!

Προσαρμοστικότητα τακτικής δεν μου φαίνεται, αφού επηρεάζεις το πόσο γρήγορα τρέχουν οι ομάδες, τι επιτάχυνση έχουν, δύναμη σουτ - πάσας, ποσοστό λάθους στις πάσες κλπ.

Δημοσ.

Για τους τερματάδες συγκεκριμένα, αν πάρω βάζελο και αντίπαλο τη Ρέαλ και ανεβάσω το goalkeeper ability του δικού μου και αφήσω απείραχτο του cpu... Κασίγιας ο Κοτσώλης!

Προσαρμοστικότητα τακτικής δεν μου φαίνεται, αφού επηρεάζεις το πόσο γρήγορα τρέχουν οι ομάδες, τι επιτάχυνση έχουν, δύναμη σουτ - πάσας, ποσοστό λάθους στις πάσες κλπ.

Μη ξεχνάμε ότι το όλο σκεπτικό δεν είναι να παίζεις απ αόριστο με διαφορετικές επιλογές και φυσικά δε προσπαθείς (αν θες μπορείς...) να το κανείς αντι ρεαλιστικό!

Η λογική είναι να φτιάξεις μια φορά το preset που σου ταιριάζει, ώστε να είσαι μια και καλή ευχαριστημένος. Έχει λίγο παίδεμα στην αρχή αλλά μετά θα σε αποζημιώσει ;)

Να στο πω και διαφορετικά, αν πάρεις ρεαλ και παίξεις με αντίπαλο βαζελο στη cpu έχοντας τη default δυσκολία στο τέρμα,

Πιθανότατα θα πεις τι παπάδες κάνει η πανάθα! αυτό δε σημαίνει πως τα επίπεδα δυσκολίας δεν έχουν λόγο να υπάρχουν ή είναι αρνητική προσθήκη...

Δημοσ.

αυτό δε σημαίνει πως τα επίπεδα δυσκολίας δεν έχουν λόγο να υπάρχουν ή είναι αρνητική προσθήκη...

Σύμφωνω σε αυτό που λες, απλά υποστηρίζω ότι αν τα επίπεδα δυσκολίας ήταν καλύτερα σχεδιασμένα, δεν υπήρχε ανάγκη να έχει sliders. Όπως έγραψα και σε άλλο post, με χαλάει να ανεβάζω επίπεδο δυσκολίας και να γίνονται οι αντίπαλοι πιο γρήγοροι, να κάνουν τις πιο απίθανες τρίπλες ακόμη και οι αμυντικοί τους και άλλα τέτοια. Επιλέγουμε το FIFA για τον ρεαλισμό του, δε γίνεται να περνάει στο sprint ο Company τον Messi!

Δημοσ.

Σύμφωνω σε αυτό που λες, απλά υποστηρίζω ότι αν τα επίπεδα δυσκολίας ήταν καλύτερα σχεδιασμένα, δεν υπήρχε ανάγκη να έχει sliders. Όπως έγραψα και σε άλλο post, με χαλάει να ανεβάζω επίπεδο δυσκολίας και να γίνονται οι αντίπαλοι πιο γρήγοροι, να κάνουν τις πιο απίθανες τρίπλες ακόμη και οι αμυντικοί τους και άλλα τέτοια. Επιλέγουμε το FIFA για τον ρεαλισμό του, δε γίνεται να περνάει στο sprint ο Company τον Messi!

Και εγώ συμφωνώ με αυτό που λες (ότι δλδ μπορεί να γίνει και αντί ρεαλιστικό) αλλά διαφωνώ στην προσέγγιση.

Τα sliders είναι ευελιξία, φαντάσου πόσα preset θες για να το φέρεις στα μέτρα σου όταν τα γούστα του καθενός διαφέρουν από πολύ arcade

μέχρι πολύ ρεαλισμό (δε ξέρω... ίσως θέλουν να κερδίσουν και την τελευταία μερίδα υποστηρικτών του pes ; :P) Κατά τα άλλα αν κάτι σε χαλάει δεν ασχολείσαι, επιλογή είναι όχι υποχρέωση ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα παιδιά. Τα sliders είναι εξαιρετική προσθήκη. Μέσω αυτών μπορούμε να διορθώσουμε πολλές από τις ατέλειες του παιχνιδιού και να το φέρουμε στα μέτρα μας.

Αν κάποιος δεν θέλει να τα πειράξει επειδή θεωρεί ότι έτσι "κλέβει' ή ότι πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι μαμήσιο, τότε με γεια του με χαρά του. Δεν είναι δα και... υποχρεωμένος να σκαλίσει τα sliders. Στο κάτω-κάτω φαντάζομαι ότι στο online αυτά θα είναι ίδια για όλους.

Δείτε τι γίνεται με το NBA 2k, όπου χρόοοοονια τώρα το πείραγμα των sliders βελτιώνει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι και το κάνει πιο αληθοφανές.

Εμένα πάντως σε διπλά με τους κολητούς μου, σε τόσα παιχνίδια ζήτημα να έχουν γίνει 1-2 πέναλτυ από χέρια. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο θέμα αυτό...

Αυτό με τις εμφανίσεις Online είναι ένα θέμα σίγουρα. Μικρό αλλά υπαρκτό...

Για δοκιμάστε αυτά τα sliders και πείτε μου:

User:

- Pass speed 45

- Injury Frequency 60

- Run Freqeuncy 80

CPU:

- Pass Error 75

- Pass Speed 45

- Injury Frequenty 60

Προβλέπω να πέφτει τρελή ξενέρα με το θέμα των εμφανίσεων. Όσο για τα sliders, τα δοκίμασα και δεν μπορώ να πω ότι είδα τεράστιες διαφορές. Οι τραυματισμοί ούτως ή άλλως είναι σπάνιοι ενώ το ΑΙ όντως έκανε μερικές λάθος πάσες, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Μερικές από αυτές πάντως ήταν χοντρά λάθη (πχ. σε ελεύθερο του GK, πάσα στον επιθετικό μου ακριβώς έξω από την περιοχή).

Εκεί που όντως είδα διαφορά ήταν με το Run Frequency όπου αρκετοί δικοί μου "έκοβαν" από μόνοι τους, χωρίς να χρειάζεται να πατάω συνέχεια το RB.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...